İşler Güçler Star Tv

yarıl yarıl tipleri kes

[video=youtube;b0UwzSr1OKY]http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=b0UwzSr1OKY[/video]

Süper olmus

[video=youtube;0gjAnKIsqpo]http://www.youtube.com/watch?v=0gjAnKIsqpo[/video]

Burada da cok tatlılardı

Yine değiştirdiler ya la saatini. Salı 23.30 Yuuuh.

Mecbur izliycem.

dün gece ki bölüm de güzeldi ama eski tadı kalmadı sanki, kayp projesi başlasa da azcık gülsek ,ecevitin çocukluğu cok üzdü beni
murat ecevitle yakınlaşıcak sanki ne dersiniz?

İşler Güçler dizisinde Sadi Celil Cengiz'in belalı hayranı Hale karakterini canlandıran Arzu Oruç, senaryo gereği diziden ayrılmak zorunda kaldı.

Hale cıkmıss, onu izlemek cok keyifliydi bee

İşler Güçler dizisinde Sadi Celil Cengiz'in belalı hayranı Hale karakterini canlandıran Arzu Oruç, senaryo gereği diziden ayrılmak zorunda kaldı.

Amaannn beee hale gibi bir karekter hiç çıkarılır mı yaaa gıcık oldum haa

17. bölüm fragmanı

[video=youtube;s3zYPWjUyGE]http://www.youtube.com/watch?v=s3zYPWjUyGE[/video]

Aman yaaa Hale süper bi karakterdi büşra çok mu iyi allah aşkına gıcık oluyorum ona..

vedatın değişiyle halterdeki milli gururumuz büşra diziye kapağı attı kolay kolayda gitmez salih gitmez inşallah seviyoruz onu

Büşra'ya alışamadım hala.
Bence onun yerine yeni keşfedilmiş bir karakter oyuncusu getirebilirlerdi.
Son üç haftadır dizi yükselişte merakla bekliyorum bu akşam neler olacak KAYP'da :)

bayılıyorum bu diziye beni güldüren nadir dizilerden ahmet kural adamım.Ama Büşra nayn go home bence :)

son bölüm süperdi gec başlamasına rağmen su gibi gecti
büşrayı kabullendim napayım fazla etkili bir karakter değil, salih abinin sahneleri çoğaldı cok komik adam ya
Eki Görüntüle 535489

ahmet kuralın "ahman" tiplemesi neydi öyle yahu hiç hoşuma gitmedi...
salih abiyle ,vedatı seviyorum ..diologları arttı...psiko sapıklar :)

hale yi seviyodum ya keşke çıkarmasalardı aslında kayp ta büşra yerine hale olsaydı acayip olabilirdi büşra daha doğrusu ecevit i sevmedim meslek hikayeleri daha güzeldi bence inşallah bozmazlar diziyi çok seviyorum artı bipsiz halini de yayınlıyolar daha hoş oluyo

beyaz show'da anons edilirken büşra pekin'in ilk başta anons edildiği, burak satıbol'un da aralarında yer almadığı gruba sahip dizi.

işte büşra pekin denen yeteneksiz eziğin diziye girmesini bu yüzden istemiyordum ben. 15 bölüm ortada yok bu kadın, diziye bir girdi hem diziyi mahvetti, hem de hepsinin üstüne geçti bir anda.

bi bakıyorum beyaz işler güçler oyuncuları anonsunu yaparken ilkin büşra pekin'i sayıyor isim olarak. yani diziyi buraya kadar getiren,harika oynayan ahmet kural, murat cemcir ve sadi celil cengiz arkada anons edilirken burak satıbol ekipte bile yok. büşra pekin yeteneksizi 2 bölümle programlara çıkıp ilk anons edilen oluyor.

işte dizinin bu hale gelmesinden korkuyordum. büşra pekin yeteneksizi belki "çok güzel hareketler bunlar" dan sonra piyasada tutunamayan büşra pekin'in işler güçler'e dahil olması gibi girseydi diziye sorun olmazdı ama saçma sapan bir rolle hiç olmuyor.

inşallah böyle devam etmezler.

Dün karnıma ağrılar girdi.
O kadar çok güldüm ki hayata dair muhteşem tespitleri var.
Her bölüm böyle olsa keşke

Büşra diziye ne kattı hala anlayamadım.
Çıksa diziden ne eksilir ki ? Yanlış bir oyuncu seçimi daha az tanınan daha arıza bir kız bomba gibi olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…