ben de bu ayrılık sahnesine kaç gündür aklıma gelip gelip gülünce sadece ben miyim manyaklar gibi gülen bunlara diyordum ama herkes aynı sahnede kopmuş
büşra bencede yakışmamış o daha sulu zırtlak dizilere yakışır bence birde bu zavallı sadinin nedir pisikopat haleden çektiği heryerden çıkıyo insan banyo yapmaya korkar sadiiii sırtını keseleyim miiii ayyyyy:18:
biran haleyi öyle düşündüm ayyy çok hoşsun yaa sadiiiiiiiii sırtını keseliyiiimm miiiiiiiiii
Bu diziden önce Leyla ile Mecnun bence en iyisiydi ama L&M'deki karışıklıklar, sürekli oyuncuların değişmesi kaliteyi düşürdü.
İşler Güçler de değişmez umarım.
Bu diziden önce Leyla ile Mecnun bence en iyisiydi ama L&M'deki karışıklıklar, sürekli oyuncuların değişmesi kaliteyi düşürdü.
İşler Güçler de değişmez umarım.
Leyla gitti dizi karıştı. hatta Arda, Zeynep onlar da gerçekten çok iyiydi. artık izliyorum LM yi ama eski tadı yok... işler güçler şu anda en iyisi bence. inşallah bozmazlar.
leylayla mecnun eski tadı kalmadı ama yine izleiyorum vazgeçemiyorum iççmail abiden
işler güçler de bozulmaz inşallah şöyle ağız tadıyla komedi izlemek çookk keyifli yaa zaten ev iş sıkılıyoruz dayıyolar birde ruh karartıcı dizileri böyle dizileri mafediyolar inşallah buna birşey olmadan böyle devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?