İşler Güçler Star Tv

Zaten çalgı çengi'den beri hastasıyım bu manyakların,geçen aşkın'a kapak yaparken yine Ankara havası söyleyip oynamasına bittim yaaa filmdeki halleri gibiydi

son bölüm şahaneydi yaaa :))
murat ın ayrılık sahnesine koptum :))
büşra yı sevmedim hiç bu arada

deli kıza cilve yap demişler kalkmış halının ortasına sıçmış

yürü be feridee !!

Cook seviyorum ya bu diziyi murat ayrilik sahnesi geri dönmesi falan koptum aklim takildi cuk oturmus ya
Büsrayı bende sevmedim karakteri itici biraz umarım zamanla hada iyi olur

ben de bu ayrılık sahnesine kaç gündür aklıma gelip gelip gülünce sadece ben miyim manyaklar gibi gülen bunlara diyordum ama herkes aynı sahnede kopmuş

ben de bu ayrılık sahnesine kaç gündür aklıma gelip gelip gülünce sadece ben miyim manyaklar gibi gülen bunlara diyordum ama herkes aynı sahnede kopmuş

kaç kere açıp izledik o sahneyi tekrar tekrar :))
kızlar dura dura hiç oluuurrr
oğlan dura dura koççç oluuurr :)))))

büşra bencede yakışmamış o daha sulu zırtlak dizilere yakışır bence birde bu zavallı sadinin nedir pisikopat haleden çektiği heryerden çıkıyo insan banyo yapmaya korkar sadiiii sırtını keseleyim miiii ayyyyy:18:

biran haleyi öyle düşündüm ayyy çok hoşsun yaa sadiiiiiiiii sırtını keseliyiiimm miiiiiiiiii

Büşrada her yerden fırlamak zorundamı yav. İtici kız. İnşallah bozmaz dizinin ruhunu.

Ferideyle Ahmet ne ara sevgili oldular be, kaçırmışiım orayı. Ahmetcim nasıl ikna etti Feroşu. Hani abiydi, kardeşti

15. bölüm fragmanı

[video=youtube;nlTWe7Z0By8]http://www.youtube.com/watch?v=nlTWe7Z0By8[/video]

biran haleyi öyle düşündüm ayyy çok hoşsun yaa sadiiiiiiiii sırtını keseliyiiimm miiiiiiiiii

canım bu teorim yine iyi niyetli tuvalette bile çıkabilir elinde tuvalet kağıdıyla sadiiiii bunu kullan hem yumuşak hem hesaplııııı evlerden ırak

Bu diziden önce Leyla ile Mecnun bence en iyisiydi ama L&M'deki karışıklıklar, sürekli oyuncuların değişmesi kaliteyi düşürdü.
İşler Güçler de değişmez umarım.

yukarıda ki fragman baya karışık geldi

insallah diziyi bozmazlar

Bu diziden önce Leyla ile Mecnun bence en iyisiydi ama L&M'deki karışıklıklar, sürekli oyuncuların değişmesi kaliteyi düşürdü.

Leyla gitti dizi karıştı. hatta Arda, Zeynep onlar da gerçekten çok iyiydi. artık izliyorum LM yi ama eski tadı yok... işler güçler şu anda en iyisi bence. inşallah bozmazlar.

leylayla mecnun eski tadı kalmadı ama yine izleiyorum vazgeçemiyorum iççmail abiden

işler güçler de bozulmaz inşallah şöyle ağız tadıyla komedi izlemek çookk keyifli yaa zaten ev iş sıkılıyoruz dayıyolar birde ruh karartıcı dizileri böyle dizileri mafediyolar inşallah buna birşey olmadan böyle devam eder

Leyla gitti dizi karıştı. hatta Arda, Zeynep onlar da gerçekten çok iyiydi. artık izliyorum LM yi ama eski tadı yok... işler güçler şu anda en iyisi bence. inşallah bozmazlar.

Evet. Giden oyuncuların hepsi iyiydi. Ben de LM yi izlemeye devam ediyorum ama ilk zamanların tadı yok. İşler Güçler in gerisinde kaldı kalite olarak bence de.

İsmail abi bir tane yaa Hala izliyorsam sebeplerinden biridir :) Melis Birkan'ın gelmesiyle dizi belki daha iyi olur. En azından tek Leyla var şimdi. Bakalım :)
İşler Güçleri de inşallah bozmazlar. Gerçekten kaliteli bir dizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…