İşler nasıl bu noktaya geldi

Bu arkadaşlar birbirlerini nereden tanıyorlar da mail adresini bilip, mail atabiliyor, orayı anlayamadım.

Hatanız şurada, belirli bir yaştasınız sonuçta, kaç kişiyle msn den birşeyler yürütmeye çalışmışsınız. Eğer bir ilişki yaşamaya niyetliyseniz, bunu ciddi ciddi yaşasaydınız. Hem hoşlanıyorum diyorsunuz, hem de bak arkadaşız diye karşıdakini itiyorsunuz. İkisi beraber olmaz. Biriyle beraber birşeylere başlarsınız, kimse aşkından öldüğü için başlamıyor, ilişki sonradan şekillenir. Açıkçası lise çocukları gibi, lise çocukları bile böyle yaşamıyor artık heralde, msn den ilişki yürütmekte nedir.

Bir şeyi yaşamak istiyorsanız yaşayın, karşıdakini arkadaşız arkadaşız diyip, itmenin anlamı yok. Siz böyle yaparsanız, karşıdaki de size yaklaşmaz ve ciddiye de almaz.

Hiçbirine bir isim koymadan, hepsiyle msn den konuşmuşsunuz. Yanlış. Birine ciddi ciddi karar verip, onu tanımaya çalışmalıydınız. Bu T dediğiniz kişi, kürkçü dükkanı değil ki, dön dolaş gel. Adamda en sonunda yapmış yapacağını, adınızı kirletmiş işte, yaptığı doğru mu yanlış, ama siz fırsat vermişsiniz buna.

Msnden muhabbet etmek ayrı birşey ama o nasıl bir sevgilidirki sevgilisini görmeden yaşıyabiliyor.
En azından haftada 1 günde olsa senin yanına gelebilirdi diye düşünüyorum.
Ama baya karışık senin yazdıkların valla hepsi ile görüşmeyi kes doğru düzgün ilişkiler yaşa.

bence bir erkekle önce yüzyüze görüşüp onunla vakit geçirerek tanımaya çalış.hiçbiriyle olmaz,dallas gibi ortamda ilişkimi olur

hepsine yol ver alfabede 29 harf var 26 sı hala seninle kaydirigubbakcemile4..
t f m...
t biraz egzotik ..
f çok ilgili değil
m fake...
oyy çok karısık..
anlatımından bu kadar yorum çıkartabıldım kaydirigubbakcemile3

ılişkilerin sanaldan başlayabileceğini düşünürdüm ama her türlü kararın da bu şekilde sanaldan alınmaya çalışılması bana ilginç geldi.
Arkadaşım hiçbiriyle göz göze gelmeden, huyunu suyunu bilmeden, neye göre karar verebilirsin ki ?
En azından ilçede görüşemiyorsanız da Kayseri'de görüşün sonra karar verin.
Msn'de yazmayla çizmeyle olmaz ki fisfisfis

Konu " Aşk Hikayelerimiz/Dertlerimiz " Bölümüne taşınmıştır.

teşekkür ederim dikkatin için işte inan hata yapıyor yanlış yazmışım.

T ye hayır dedim pişman oldum
F ye evet dedim pişman oldum
M yi daha tanımadan T bu olaya müdahele etti. Ona Mail attı

T M F... isimlerini söylemek istemiyo olabilirsiniz de şu harflerin yerine ali veli zırdeli yazsaydınız daha kolay olurdu anlamamız. harfler birbirine girdi. kim kiminle nerede ne yapmış anlamadım.
kafamçokkarıştı

yukardaki alıntıya bakarak,

şimdi T "M adlı kişiye F adlı kişi ile ilişkim olduğunu cinsel ilişkiye girdiğimizi" böyle bir mail atmışalsanaalsanasmile

bir kere bu T nin size saygısı yok. öyle bir mail atılır mı? iftira atmış üstelik:umursamaz:

F den zaten haz etmemişsiniz. o da iptal:umursamaz:

M 'ye de bu durumu izah edemezsiniz.mirmirmirmir

şu konunuzdan kafanızın net olmadığı ve ilişki olarak ne istediğinizi bilmediğinizi anladım ben. önce bir kendinizi dinleyin sonra birileri ile görüşün. ve bu sefer tek tek harflerle görüşün ki işler böyle sarpa sarmasınsempatiksalakcinni

msnde iliski nasil yürür
siz bi iliskim olsun evlilige gitsin istemissiniz anliyorum fakat msnden ne kdr sürer
karsinizdakide bikar belli bi süre sonra zaten ki öylede olmus
T denen sahista gercek yüzünü yaptigi cirkeflikle göstermis zaten
Ne T den ne F den nede M den hayir gelmez siz en iyisi kendinize yeni bir yol cizin

O kadar karışık ki valla hiçbişi anlamadımm :bbo:

bence siz biraz kafanızı dinleyin kaç kişiyle görüşmüşünüz aklınız karışmış.t m f maşallah hepsini bitirin kafanızı toplayın

Bu ilişkilerin (arkadaşa göre arkadaşlıkların diyelim) hepsi msn den ilerlediği için, zaten harfleri pek aşamamış ilişkiler. O yüzden isimleri de harflerle kalmış garibanların. Harflerle anlaşmışlar, isimleri de harflerle bitmiş.

canım aşk hayatın Baya dalgalı. ama Hiç Biri ile tam anlamıyla Bi ilişki yaşamamışsın. msn de sürer mi hiç Bi ilişki ? hep naz yapmış Buluşmamışsınız. sonuna kadar okudum adamla nerdeyse Bi yıldan fazla msn den görüşmüşsün hem de aynı şehirlerdeyken.. Gidip Bi BaşBaşa oturdun mu ? uzun uzadıya konuştun mu ? msn de nereye kadar tanıyaBilirsin ki Bi insanı ? adımız çıkar demişsin. Yahu sen gidip Bi arkadaşınla Bi çay içemeyecek misin neden adın çıksın ? Benden sana Bi tavsiye, Biraz daha dışadönük ol. Arkadaş aracılığıyla insanlarla tanışmayı Bırak da sen gir ortamlara , sen kendin o elektriği al, sen kendin Bul hayatına girecek adamı. ..yoksa senin Bu yaşadiklarının hiçBiri gerçek Bi ilişki değil :delphin:

şimdi bu T denilen vatandaş, neden sen M ile görüşmeye başladığını anladığında çıkıyor ortaya? yoksa o da sadece ilişkisi olanlara ilgi duyebilen bazı gerizekalı yurdum erkeklerinden mi? ayrıca bu görüşürsek adımız çıkar hikayesini onlar mı diyor, sen mi???

F ile M uyuzun teki zaten anladığım kadarıyla, T de adi bi "adam"...

uğraşma hiç, saf yerine konmuşsun resmen. o ne öyle sildi ekledi, yemeğe gidelim dedi, yok naz yaptı...

hepsinin canı cehenneme...

T kodadlı aday M kodadlı aday adayını nerden biliyo da ona mail atabilecek kadar bilgi sahibi m hakkında ?yasakkelime

Bence sen kimseye şununla birlikteyim bununla yemeğe çıktım dememelisin , eğer t adayına sen vermediysen m bilgisini o zaman düşün bakalım hem t hem m hakkında kim bilgi sahibi . Ben çok sıkıldım şahsen bi insan sevgi adına sevdiği ve değer verdiğini söylediği biri için bu tarz bi mail yazabilsin.T kodadlı kişiyi ben değil aday yerdeki taş yerine bile koymam , hiçbir şekilde muhatap olunmaması gereken tehlikeli biri ...
İlişki karşılıklı sevgiyle yaşanır elbet karşına bu tarz bir insan çıkar kendi çevrende birini bulman gerekmiyor yani , öğretmen olsun tmsf olsun deme :umursamaz:

Back
X