- 1 Mart 2007
- 6.088
- 12.463
- 773
- 37
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
Niye o zaman boşasa deyip duruyorsunuz? Çalışın boşanın ya da çekin sizin seçiminiz, sizin kararınızDestek vermenin yok ailem yok.
O da tehdit ediyor
Şimdi anlaşıldı, bir kadınla erkegin arkadas olması normal ama isim gizlemesi kesınlıkle yanlıs, sizin erkek arkadaslarınız var mı? Eger varsa ne diyor eşiniz bu konuda? Ona göre bısey soracagımHayır bütün arkadaşlari kadin
Kötü değilim gercekciyim, "yatağa atıyor beni "diyen sizsiniz,hâlâ benden kadınlık bekliyor diyen sizsiniz.Geleceginiz bile adamın iki dudağı arasında ,gerçekten boşanmak isteseniz her yere başvurur Burdan bile yardım isterdiniz.......Ya ne âlâ kası varvne kadar kötü sunuz .ben istiyorum diye bisanmaz bu adam . inşallah o boşanmak ister diyorum.be. Zaten söylüyorum yok diyor ama boşanmak istiyorum dese başımın caresine bakarım.haykrnseks kölesi değilim.kizimla yatıp kalkıyorum
Yok olsa sorardı ne diyor der durur duŞimdi anlaşıldı, bir kadınla erkegin arkadas olması normal ama isim gizlemesi kesınlıkle yanlıs, sizin erkek arkadaslarınız var mı? Eger varsa ne diyor eşiniz bu konuda? Ona göre bısey soracagım
O zaman iş bulup ayaklarınızın üstüne dikilmeye bakacaksınız, bu arada da dava açacak delilleri toplayacaksınız ki bir gün güçlendiğinizde kullanabilesiniz.Boşanma genel olarak hoş karsilanmiyor.
Paran var adam bir şey yapmıyor
Ne boşanması şımarık diyor ailem.
Sen tiyatro yu koca evinde gördün rahat mı batıyor dedi babam.baskasi varsa kocan için mücadele edecek sin dedi yeterli mi
Kınamak değil çok tutarsızlık var sende.Yaşamiyana tuhaf tabi kınamayin nolur çünkü bugün yaşadığım her şeyi bende kinamistin zamaninda
Bilmiyorum belki ordan öyle görünüyor ama anlatamıyorum destek olan bir ailem yok.Kınamak değil çok tutarsızlık var sende.
Eski konularına baktım kocan için dudak yaptırmak istemişsin...
Hem adamdan nefret ediyon Hem dudak yaptıracak adam mutlu olsun hoşuna gitsin dye.
Okadar paranız var madem estetik yaptıracak kadar kocan çocuğa çikolata almaya izin vermiyor arkadaşlarına..
Kocan karaktersiz biri gbi anlattıklarına göre fkt sende dik durmuyorsun sürekli bahanen var..bnce zor geliyor dik durup rest çekip kendi ayaklarının üzerinde durmak..adam sana tecavüz etmeye de hakkı yok öyle bi durum varsada cekmemelisin
Dudak kendim için yaptırmak istediğim bir şeydi hep çok ozenirdim.Kınamak değil çok tutarsızlık var sende.
Eski konularına baktım kocan için dudak yaptırmak istemişsin...
Hem adamdan nefret ediyon Hem dudak yaptıracak adam mutlu olsun hoşuna gitsin dye.
Okadar paranız var madem estetik yaptıracak kadar kocan çocuğa çikolata almaya izin vermiyor arkadaşlarına..
Kocan karaktersiz biri gbi anlattıklarına göre fkt sende dik durmuyorsun sürekli bahanen var..bnce zor geliyor dik durup rest çekip kendi ayaklarının üzerinde durmak..adam sana tecavüz etmeye de hakkı yok öyle bi durum varsada cekmemelisin
Hiç bisey yapamaz seni korkutmuş.bu kadar nefret ederken dudak yaptırmak istemişsin demekki yatağına isteyerek giriyorsun adaminBilmiyorum belki ordan öyle görünüyor ama anlatamıyorum destek olan bir ailem yok.
Tehdit eden eşim var küçük bir. Çocugum var.
İsim yok.
Eşim o kadar sinirli ki gözü bir dönsün dokunmaz bize ama tüm siteyi başımıza toplar.korkuyorum
Sonra sizden onu cekmesini bekler oldu canım baska, eger bosanma konusunda ciddiyseniz hakimin sizi bosayacak sebepler öne sürmelisiniz, acıkcası bundan dolayı biraz zor gibi tabi bilemem amaYok olsa sorardı ne diyor der durur du
Bir ara eski iş arkadaşım bir şey sormak için aramış ti.onu bir iki kere söylemişti
Yahu aynı evde yaşarken ne yapsın, isteyerek girdiği zaman da vardır mutlaka, ilişkiyi bitiremiyorsan düzelme umudunu hep taşıyorsun, evlilik böyle tutarsız bir şey olabiliyor. Erkekler canı isteyince sokaktakiyle yatmaktan çekinmiyorken kadın evdeki nikahlı olduğu adamı neden fb olarak kullanmasın.Hiç bisey yapamaz seni korkutmuş.bu kadar nefret ederken dudak yaptırmak istemişsin demekki yatağına isteyerek giriyorsun adamin
Teşekkür ederim....Yahu aynı evde yaşarken ne yapsın, isteyerek girdiği zaman da vardır mutlaka, ilişkiyi bitiremiyorsan düzelme umudunu hep taşıyorsun, evlilik böyle tutarsız bir şey olabiliyor. Erkekler canı isteyince sokaktakiyle yatmaktan çekinmiyorken kadın evdeki nikahlı olduğu adamı neden fb olarak kullanmasın.
Sapık diyor o kadar çok nefret sözcükleri var vs ..oyuzden yoksa neyaparsa yapsın tutarszligindan bahsediyorum. Bu denli nefret ettiğin kocanada dudak yaptırmak istemezsin geçmiş konusunda gördüm.Yahu aynı evde yaşarken ne yapsın, isteyerek girdiği zaman da vardır mutlaka, ilişkiyi bitiremiyorsan düzelme umudunu hep taşıyorsun, evlilik böyle tutarsız bir şey olabiliyor. Erkekler canı isteyince sokaktakiyle yatmaktan çekinmiyorken kadın evdeki nikahlı olduğu adamı neden fb olarak kullanmasın.
Lütfen boşanalım ne mesela? Kararlı olsan onun inisiyatifine bırakmazsın, o an isteyerek söylesen de uygulama ihtimalin yok, adam da biliyor bunu, tüm kozlarını oynamış oluyorsun onun gözünde.Lütfen bisanalim diyorum anlasmayoruzndiyorum güzelce söylüyorum aslında blöf yapmıyorum
Bela anma sana dönerAyrılmıyor ayrılsa şu dakika ayrılırım.
Bir lirasına bile tenezzül etmem.
Allah'ım belasıni versin başıma bela resmen
Bunlarda babayım, abiyim diye ortalıkta geziyorAile me söyledm babam beni bir daha aram bu konu için dedi.
Abim telefonumu açmadı.guzel bir isim yok
Yo kirilmadim ama gerçek ten çaresizlik başka birşey değil herkesin şartları aynı değil malesefSizi kırmak istemem ama konunuz bana geçmedi hep bir bahane arayışınız var eğer gerçekten eşinizden geçmiş olsaydınız kimsenin onayını beklemezdiniz her zaman bir yol bulunur baba abi bahane, diyelim ki esiniz siz 50 yaşınızı geçtikten sonra boşanmak istedi napicaksiniz gençlik gitmiş çalışma imkanınız azalmış kabul etmeyen aile o zaman da kabul etmez, geleceğinizi siz cizeceksiniz özellikle de kız çocuğu yetistiriyorsaniz güçlü olmak zorundasınız, sizin kendinize güvenmeye ve cesarete ihtiyacınız var, boşanma konusunda blöf yapmıyorsanız
Haklısıniz.insallahBela anma sana döner
Rabbim tez zamanda seni feraha çıkarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?