İsmi gizli tutmak.

Umarsamadan olmuyor ayrılmayı kabul etsin ne yaparsa yapsın çekmek zorunda mıyım
Ayrılmıyorsan ne olmasını bekliyorsun ki ?
Umursamayacaksın işte.
O da tependen inecek.
Hem pastam dursun hem karnım doysun sizin evliliğinizde büyük sorun.
Ne fışkı yerse yesin demeniz lazım.

Ayrılmıyorsan ne olmasını bekliyorsun ki ?
Umursamayacaksın işte.
O da tependen inecek.
Hem pastam dursun hem karnım doysun sizin evliliğinizde büyük sorun.
Ne fışkı yerse yesin demeniz lazım.
Ben onu da teklif ettim madem bosamiyorsun aynı evin içinde iki yabancı olalım diyorum birbirimize bulasmiyalim diyorum ona da yok diyor.ben razıyım illaha Barışck beni yatağa atacak ona göre ideal evlilik ben onu yatakta mutlu edicem ama etliye sütlü ye karismiycam

Ohooooo yahu bunu madem yapmak zorundasın diğer türlü adamı sürekli bu şekilde darlayıp durdugunda ne degişiyor ?
Düzeliyor mu ?
Hayır.
Eee yani madem evli kalmaya mecbursun, o halde ne halt yerse yesin çünkü sevmiyorum diyorsun.

Buradakiler, kocanın çocuğunuz için acilde sıra beklerken bile baska kadınlara sapık gibi baktığında haberi yok tabi. Kim bilir neyi niye gizliyor. Sende kocanı bildiğin için üzerine gidiyor olabilirsin. Tabi bu üzerine gitmenin hiçbir anlamı olmuyor. Sizin ilişkiden doğru bir yol çıkmaz artık. Gerçekten boşanmak isteyen bir şekilde yol bulur ama öyle bir şey olacağını da hiç sanmıyorum. Hayat boyu yiyeceksiniz birbirinizi böyle.

Anlamıyorsunuz beni.ben eminim eşimde boşanmak istiyor ama toplum baskı şundan çekiniyor bende okuyorum koş DGS dört koldan sarıldım biraz sırtımı dogrulytsam alicam kızımı gidicem

Siz önce ne istediğinize karar verin Bosanamam ailem arkamda değil diyorsunuz,beni boşasin merdiven siler kızıma bakarım diyorsunuz.Ondan korkuyorum diyor ama aynı evde,İçin almıyor diyor ama yatağında koynundasiniz.Adam iki yüz verse herşeyi unutacak potansiyel var ailenizde bu huyunuzu biliyor yüz göz önüne olmak istemiyor.Kadin sığınma evine gidin,nefret ettiğiniz adamın sexs kölesi olmuşsunuz......

Ya ne âlâ kası varvne kadar kötü sunuz .ben istiyorum diye bisanmaz bu adam . inşallah o boşanmak ister diyorum.be. Zaten söylüyorum yok diyor ama boşanmak istiyorum dese başımın caresine bakarım.haykrnseks kölesi değilim.kizimla yatıp kalkıyorum

Hem sapık diyorsun hem aynı yatağa nasıl giriyorsun.zorla tecavüz mü ediyor.baska çocuk yapma bari dikkat et.bna biraz bahane arkasına siginiyorsun gbi geldi yada beceriksizsin o yüzden kurtulamiyorsun
Yaşamiyana tuhaf tabi kınamayin nolur çünkü bugün yaşadığım her şeyi bende kinamistin zamaninda

Boşanmak için onu ikna etmek zorunda değilsiniz, açarsınız çekişmeli davayı, çocuğun nafakasını bağlatırsınız, evleriniz ayrılır mahkemeden mahkemeye görürsünüz biter gider. En azından dört duvarınızın arasında huzurunuz olur. Seni asla boşamam boşarsam sağda solda sürtersin diyen adamı çatır çatır boşarım ben, bakalım kim durdurabiliyormuş.

Sizin meseleniz eşinizin boşanmaya razı gelmemesi değil, boşanmak istediğinizi sanmıyorum. Bence Bu işi öyle laçka bir hale getirmişsiniz ki kimse sizin aynı şeyleri tekrar tekrar anlatmanıza tahammül edemiyor. Baba ve abinizin tavrı bunu gösteriyor bana

Kabul etmiyor diye birsey yok bosanmak istiyorsanız acın davayı, isimleri gizlemesi bende şüphe uyandırdı

Boşanmayı kabul etmiyor derken? Onun onayına mı kaldı? Blöf atmak için boşanma lafını öne sürüp durmayın gerçekten boşanmayacaksanız, işi iyice laçka hâle getiriyorsunuz.

Boşanma genel olarak hoş karsilanmiyor.
Paran var adam bir şey yapmıyor
Ne boşanması şımarık diyor ailem.
Sen tiyatro yu koca evinde gördün rahat mı batıyor dedi babam.baskasi varsa kocan için mücadele edecek sin dedi yeterli mi

Boşanmayı kabul etmiyor derken? Onun onayına mı kaldı? Blöf atmak için boşanma lafını öne sürüp durmayın gerçekten boşanmayacaksanız, işi iyice laçka hâle getiriyorsunuz.
Lütfen bisanalim diyorum anlasmayoruzndiyorum güzelce söylüyorum aslında blöf yapmıyorum

Adam sadece arkadaşlarının ismini söylemiyor diye mi boşanacaksınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…