ismi içinde GÜL / CAN kelimesi geçmesin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Naptın ya sen ismim neden kötü? Sen beni ölmeden mezara soktun biraz detaylı olarak bilgi istiyorum merakım iyice arttı nerden bulabiliriz daha detaylı bilgiyi

internette dolu isim analiz siteleri var . onlarda bulamaassın onların mantığı belli harfleri yan yana koy manasını yaz / sonuç : allah bilir.
bu iş CİFİR ile alakalı bilmeden herhani bişey çıkaramassın

evet sonuç Allah bilir teşekkürler

Tesekkur ederim oldukca yakindi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Analiz gercege oldukca yakindi

bi insanı tanımak ve doğru teşhis etmek için

Fizyonomi 1500 kriter
akrofonoloji 150 kriter
Burçlar: 200 kriter
çoğrafya : 200 kriter

doğru tanımlama için aşağı yukarı 2000 kriter analiz edilmesi lazım

Bensu sen ismi G ve K olanlardan uzak dur bu kişiler snein kuyunu kazıyor olabilir.Aşırı duygusal gelgitlerin olduğu için karşı cinsten uzak durman senin hayrına. zaten ikinci evlilk yolda .(eğer geç evlenmessen)

Düşünüyorumda etrafımda ismi g ve k olan yok ilerisini bilemeyiz tabi ki. Geç evlenmezsen dediğin yaş zaten 25 ufukta evlilik düşüncem yok olacağı zamanda yeterince geç olmuş olur heralde

Düşünüyorumda etrafımda ismi g ve k olan yok ilerisini bilemeyiz tabi ki. Geç evlenmezsen dediğin yaş zaten 25 ufukta evlilik düşüncem yok olacağı zamanda yeterince geç olmuş olur heralde

Kusursuz ve mükemmelci tavrın yüzünden işin sonunda hep baş ağrıları ile bi son kendine hazırlıyosun .evlenme konusunda 29-31 senin için çünkü seni idare edebilecek birini bulsan biri isminin kötü etkisi seni brakmaz

hayata başarı katan birisin hatta hiper aktif sayılabilecek birisin saçlarında çabuk dökülme olur. bu ftığının da etkisidir

Ben en iyisi evde kalayım dertsiz tasasız güzel olur ben yükselende aslan burcu ondandiyordum bazı özelliklere ama isimde etkili desene

Kardeşimin isminin sonunda can var. Pek içine kapanık birisidir. Bu yüzden mi acep ?

çok değişikmiş.... isimlerin insanları etkilediğini bilirdim ama bu kadarın beklemiyordum şaşırdım valla :) benim adımıda analiz edebilir misiniz rica etsem

Kaynak nedir?
Kur'anda veya bir hadis kitabinda geciyor mu? Geciyorsa tam kaynak?

çok değişikmiş.... isimlerin insanları etkilediğini bilirdim ama bu kadarın beklemiyordum şaşırdım valla :) benim adımıda analiz edebilir misiniz rica etsem

Arkadaş bu konuda baya detay biliyor. Bende bya tutan oldu

Kaynak nedir?
Kur'anda veya bir hadis kitabinda geciyor mu? Geciyorsa tam kaynak?

Kaç tane hadis kitabında ravinin hayatının ve durmunu biliyorsun ki sana örnek versem ?

Buna CİFİR ilmi deniz Hz Ali (KAV) ile gelen ve caferi sadık (ra) ile devam eden bi ilim

bi kaç örnek vermişltim zaten

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…