Ismim Keder😟

Edo111

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2019
88
28
18
34
Ismim keder evet evet keder kader degil keder ve ismimle seslenildigi zaman ölmek istiyorum elim ayagima dolasiyor artik bu ismi tasimak sirtimda bi yuk gibi çevremizdekileri de tembihledim kader demeleri konusunda ama olmuyor yine dillerinde bir keder. Bu isim bana artik agir geliyor .Bunun sebebi nedir arkadaslar ne yapmam gerek yardimci olun bana 😟

Kübra diye değiştirin yada sevdiğiniz bi isimle insanlar zamanla alışacaklardır

Ismim keder evet evet keder kader degil keder ve ismimle seslenildigi zaman ölmek istiyorum elim ayagima dolasiyor artik bu ismi tasimak sirtimda bi yuk gibi çevremizdekileri de tembihledim kader demeleri konusunda ama olmuyor yine dillerinde bir keder. Bu isim bana artik agir geliyor .Bunun sebebi nedir arkadaslar ne yapmam gerek yardimci olun bana 😟
Mahkemeye verıp deısın bu kadar takmayın.

Adım Keder de olsa Kader de olsa değiştirirdim.

Sevdiğiniz isimleri listeleyin; yazalım da hatta buralara, herkes beğendiği isimleri yazsın, düşünün bakın, seçin.
Yeni insanlara yeni adınızla tanışın, çevrenizdekileri "Keder" dedikçe uyarın adım değişti diye ısındırın.
Değiştirin de ilk fırsatta.

Konulmaması gereken bir isim. Geçen aylarda resmi olarak isim değiştirme mevzusu dönüyordu haberlerde, keşke sizde başvursaydınız. Yanlış hatırlamıyorsam süresi vardı ve mahkemesizdi. Resmi olarak değiştirirseniz bundan sonra sizi tanıyanlar farklı hitap eder en azından.

Ismini değiştirebilirsin.Keder ismini taşımak istememeniz gayet normal.Cevrenize bundan sonra ki yeni tanışacaklariniza kader diyin ya da isim değişikliğinden sonra kullanacağınız ismi söyleyin.
Benim adım babaannemin adıydı.Yillarca kullandim sonra lisede diğer adımı kullandim derken üniversite de ve sonraki çevremde diğer adimla devam ettim.Esim bile ikinci adimi bilir kullanir.Nufusta iki isim var öyle şansım vardi ama olmasıydı gider hoşuma gidenle degisirdim.

Isim analizi yapiyorum soyadinizi ozelden yazarsaniz gereken harfleri söylerim. Bilincli bir değişiklik yapmiş olursunuz. Yani size bu adı layık gören anne babaya da cok sey demek ıstiyorum ama susuyorum. Çilem, kader gibi adlar da ayni enerjiyi veriyor. Ruhunuz kabul etmiyor sonra.

Mesela gecenbi isim çıktı karşıma :) Eva çok hoş deılmı

Isim analizi yapiyorum soyadinizi ozelden yazarsaniz gereken harfleri söylerim. Bilincli bir değişiklik yapmiş olursunuz. Yani size bu adı layık gören anne babaya da cok sey demek ıstiyorum ama susuyorum. Çilem, kader gibi adlar da ayni enerjiyi veriyor. Ruhunuz kabul etmiyor sonra.
Harfler toplanip mi yapiliyor?

Değiştire bilirsin? Kendine boşa eziyet ediyor sun

Değiştirin isminizi. Zamanla yeni isminize herkes alışır ama Kader olmasın çünkü yine karıştırıp Keder diyebilirler.

Gerçekten bir çocuğa verilmemesi gereken bir isim . Değiştirin en güzeli bu . Hem kendi adınızı kendiniz koyarsınız ne güzel .
Ben degismek icin nufusa basvurdum en azindan kader olsun diye ama malesef kimseye kader ismini kabul ettiremedim kimse bu sekilde hitap etmiyor keder tanidik seni kedersin diyor ailem

Back
X