- 20 Aralık 2014
- 3.010
- 9.325
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nurmisal gibi hissetmiyorsan degistirebilirsin.
Isimle celismek kötü aslinda.
Isimi tasiyabilmek de önemli.
Isminle alakasizsan degistir derim.
Ayrica degisik isim bulma olayi da benim hic hosuma gitmiyor. Geleneksene geri dönelim yahu.
Mira nedir ya, mira nine duymadim daha önce. Almina falan. Hic anadolu ismi gibi degil. Yani yabanci isimlere benzemeye basladi bu yeni isimler.
Ha sen yabanci ismi seviyorsun hayranligin vardir tabi bilemem. Ama insan ne ise o civarlarda birsey koymasi bana daha karakterlice geliyor.
bence çok değişikiyi geceler herkese,
benim adım Nurmisal,kimsede duymadım bu zamana kadar kendim hariç ve söyleyince insanlar bir garip karşılıyorlar. Adımı değiştirmek istiyorum çünkü yakıştıramıyorum da kendime pek. Sizce değiştirecek kadar kötü mü? Değiştirsem ne olabilir? Şimdiden teşekkürler.
yok o tür Mira,Almina gibi bir isim düşünmem zaten aklımda da bir isim yok ama insanlara adımı söyleyince "hmm anlamı ne" falan diyorlar bir değişik tavır takınıyorlar,anlamı açık işte "nur gibi" ama kafama takıyorum harıl harıl araştırıyorum sanki başka ne anlamı çıkacaksa :)
şimdi de üniversiteye başlayacağım o yüzden biraz şey oldum hani yeni insanlarla tanışırım garip tepki gösterirler diye. onun dışında soyadımla falan da uyumlu ismim. ailemi de ayrıca tebrik ederim zaten akıllarına nereden geldiyse kimse üstlenmiyor adımı kimin koyduğu belli değil :)
Ne ismiinan okudugumda hiçte kulağıma kötü gelmedi aksıne hoşuma bile gitti
sen yiğenimin ismini duysan kendi adına şükredersin çocuk daha 9 yaşında
kaç yaşında adımı değiştirme hakkına sahip olurum teyzecim diyor . babasının malliği işte
Nursima yapabilirsiniz en yakın.. Anlamsız isimler hoş değil bence.
Bir kere izleyeyim dedim sinir bastı geri kapattımSima diyince tuylerim dikiliyor, bu benim stilimde yarisan Azeri kezbani aklima geliyorSag olsun Sima isminden soguttu beni
![]()
İnternete baktım nurmisal adında bayanlar var. Yani Nurmisal Öztürk, Akça, Gökahmetoğlu, Gövcecik, Doğan. Hangisisin bakalım?
Benimde soyadım başka yok Türkiye'de evlenmeden önceki çok yaygında evlenince sadece eşim, ben, kızım ve Kv olarak bu soyadına sahibizHani soyadımı versem gugıldan direk biz çıkıyoz bence çok eğlenceli
![]()
Adınız, "nur gibi, nura benzer" anlamına geliyor. Anlamı ve ses örüntüsü sizi rahatsız ediyorsa değiştirebilirsiniz elbette.sürekli araştırıyorum ama bulabildiğim net bir anlamı yok maalesef