ismimi değiştirmeli miyim?

Nurmisal gibi hissetmiyorsan degistirebilirsin.
Isimle celismek kötü aslinda.
Isimi tasiyabilmek de önemli.
Isminle alakasizsan degistir derim.
Ayrica degisik isim bulma olayi da benim hic hosuma gitmiyor. Geleneksene geri dönelim yahu.
Mira nedir ya, mira nine duymadim daha önce. Almina falan. Hic anadolu ismi gibi degil. Yani yabanci isimlere benzemeye basladi bu yeni isimler.
Ha sen yabanci ismi seviyorsun hayranligin vardir tabi bilemem. Ama insan ne ise o civarlarda birsey koymasi bana daha karakterlice geliyor.

yok o tür Mira,Almina gibi bir isim düşünmem zaten aklımda da bir isim yok ama insanlara adımı söyleyince "hmm anlamı ne" falan diyorlar bir değişik tavır takınıyorlar,anlamı açık işte "nur gibi" ama kafama takıyorum harıl harıl araştırıyorum sanki başka ne anlamı çıkacaksa :)

şimdi de üniversiteye başlayacağım o yüzden biraz şey oldum hani yeni insanlarla tanışırım garip tepki gösterirler diye. onun dışında soyadımla falan da uyumlu ismim. ailemi de ayrıca tebrik ederim zaten akıllarına nereden geldiyse kimse üstlenmiyor adımı kimin koyduğu belli değil :)

bence gayet guzel. Adınla yasa. Nıe bu kadar taktın. Benım de soyadım cok manidar ama alıştıma rtık ben bıle dalga gecıorum:):):):)

iyi geceler herkese,
benim adım Nurmisal,kimsede duymadım bu zamana kadar kendim hariç ve söyleyince insanlar bir garip karşılıyorlar. Adımı değiştirmek istiyorum çünkü yakıştıramıyorum da kendime pek. Sizce değiştirecek kadar kötü mü? Değiştirsem ne olabilir? Şimdiden teşekkürler.
bence çok değişik
uuzn geliyorsa nur deyin

yok o tür Mira,Almina gibi bir isim düşünmem zaten aklımda da bir isim yok ama insanlara adımı söyleyince "hmm anlamı ne" falan diyorlar bir değişik tavır takınıyorlar,anlamı açık işte "nur gibi" ama kafama takıyorum harıl harıl araştırıyorum sanki başka ne anlamı çıkacaksa :)

şimdi de üniversiteye başlayacağım o yüzden biraz şey oldum hani yeni insanlarla tanışırım garip tepki gösterirler diye. onun dışında soyadımla falan da uyumlu ismim. ailemi de ayrıca tebrik ederim zaten akıllarına nereden geldiyse kimse üstlenmiyor adımı kimin koyduğu belli değil :)

:skandal: Ay kim vurduya mi gittin :D
Evet isminin anlamini soranlar olacak. Alisana kadar karistiranlar olacak. Ama seviyorsan degistirmene sebep degil, normal seyler bunlar.
Cocugum olacak, eger kiz olursa ne koyarim diye simdiden kara kara düsünüyorum. Isim önemli yaa :kahve:

inan okudugumda hiçte kulağıma kötü gelmedi aksıne hoşuma bile gitti

sen yiğenimin ismini duysan kendi adına şükredersin çocuk daha 9 yaşında
kaç yaşında adımı değiştirme hakkına sahip olurum teyzecim diyor . babasının malliği işte

inan okudugumda hiçte kulağıma kötü gelmedi aksıne hoşuma bile gitti

sen yiğenimin ismini duysan kendi adına şükredersin çocuk daha 9 yaşında
kaç yaşında adımı değiştirme hakkına sahip olurum teyzecim diyor . babasının malliği işte
Ne ismi :(

İnternete baktım nurmisal adında bayanlar var. Yani Nurmisal Öztürk, Akça, Gökahmetoğlu, Gövcecik, Doğan. Hangisisin bakalım? :D

Benimde soyadım başka yok Türkiye'de evlenmeden önceki çok yaygında evlenince sadece eşim, ben, kızım ve Kv olarak bu soyadına sahibiz :KK53::KK53::KK53: Hani soyadımı versem gugıldan direk biz çıkıyoz bence çok eğlenceli :D

İnternete baktım nurmisal adında bayanlar var. Yani Nurmisal Öztürk, Akça, Gökahmetoğlu, Gövcecik, Doğan. Hangisisin bakalım? :KK70:

Benimde soyadım başka yok Türkiye'de evlenmeden önceki çok yaygında evlenince sadece eşim, ben, kızım ve Kv olarak bu soyadına sahibiz :KK53::KK53::KK53: Hani soyadımı versem gugıldan direk biz çıkıyoz bence çok eğlenceli :KK70:

Hahahah bulmussunuz beni :))

Siz soyleyince ben de baktim ilk sirada cikiyorum daha once bakmamistim ama varmis nurmisal ismi mutlu oldum su an :)

Bebeklerine hiic mi hic duyulmayan isimler koymayi dusunen anneler.
Ikinci kex dusunun lutfen. Bakin konusa sahibi gibi ayy ne guzel ismimden hic yok olayi olmuyor :)

Teyzemin adi Mukadder.herkese adim Kader der:KK49: Bence isminiz cok hos , baskalari ne demis onemsemeyin:nazar:

Senn yasındayken bende ismimi değiştrmeyi cok istyodum smdi cok memnunum değişk ve anlaamı guzel olan bi ismim var:) ayışığı gbi parlak:)) bence değiştrme gayet guzel değişik

Benim adim da nilsu. Lisedeyken hep afim nil derdim sanatci hayranligim vardi. Simdi cok hosuma gidiyor kizimin da Aysu koycam adini oldugunda.Nurmisal , gülmisal cok uygun kziin olursa adi hazir:KK19::KK68:

Back
X