- 20 Kasım 2019
- 391
- 397
- 23
- Konu Sahibi BugsBunnyyy
-
Kaç yaşındasınız? Ona göre öneride bulunalım.
Simdi siz boyle deyince kendimi dusundum. Evli iken ben de iki soyadini da kullaniyordum ve bosandim. Ama bununla ilgisi var mi yoksa tesaduf mu bilmiyorum.Sülalede ilk defa teyzem 2 soyadını kullanmıştı. Boşandı evine geri döndü. Ben de ondan 7 yıl sonra evleneceğim zaman çok dediler bak iki soyadı kullanma başına aynısı gelecek. Sülalede 2. Kez iki soyadı kullanan ben de boşandım. Sanırım bizde isim enerjisi böyle bir saçmalığa dönüştü
Nilüfer veya lale de düşüp bayilayim çünkü ikisi de çok güzelBir çiçek ismi
Yok valla değil onları da severimNilüfer veya lale de düşüp bayilayim çünkü ikisi de çok güzel
Kız hay senin ismini yav bari özelden yaz kimsecikler e söylemem neden beni catlatiyorsunYok valla değil onları da severim
Kız hay senin ismini yav bari özelden yaz kimsecikler e söylemem neden beni catlatiyorsun
33 yasim
İsmim bir çiçek ismi dedim çiçek demedimben daha genç sanmıştım sizi aklı başında olgun bir kadınmışsınız
biraz daha realist yazabilirim o zaman
çiçek olan isminizi değiştireceksiniz, bugüne kadar aile arasında bana bunu derlerdi dediğiniz bir isim yok
şahit nasıl bulacaksınız, hakimi nasıl ikna edeceksiniz ki
yani bu isim bana iyi gelmiyor diye dava açılmaz
örneğin bir dönem eski sekreterim vardı
kızın adı Hacer bana hiç garip gelmemişti, şimdi 40 yaş civarındadır
neyse kendisine lisede Aslı dedirtmiş, her tanıştığı kişiye de ben Aslı demiş vs
sonra 18 yaşını bitirmiş hatta hukuk bürosunda çalışıyordu ama Hacer adına geri dönmüştü
bak ben bunu kaç yıl sonra biliyorum, tanık ol derse olurum o zaman anlatmıştı, eski arkadaşları Aslı diye arardı vs
ama siz şimdi adınızı Güzide, Jülide yahut Hayriye yapsanız bu isimlerin hiçbirinin sizin hayatınızda yeri yok ki
arkadaşımın kızının iki adı var
birini aile yıllardır kullanmış, son dönemde çok da popüler oldu, bu kızdan küçük kızlarda çok olmaya başlamış
kız da annesine demiş ki ben artık öbür adımı kullanayım, o değişik, kimselerde yok
annesi de olur demiş
bir gün dışarıda annesi kızına sesleniyormuş ikinci adı ile
tabii o isimleri vererek çok tatlı anlatıyor
seslendim, seslendim dönüp bakmadı, ilk her zaman kullandığımız adı söyleyince hemen baktı demişti
yani arkanızdan Reyhan diye seslensek bakmayacak da Açelya dersek bakacak mısınız sanki eski adınızı duysanız ilk ona bakarsınız gibi geliyor bana
Haklısın bir hanım daha yazdı kötü niyetli kişiler tarafından farklı telaffuz ediliyormuşBence yaprak koyma
Hayırlı olsun tebrik ederimBen de bir sene önce isim değiştirdim. Acayip mutluyum. Eski ismimi ne kadar sevmiyordum da yenisini bir o kadar seviyorum.
Hayırlı olsun tebrik ederimBen de bir sene önce isim değiştirdim. Acayip mutluyum. Eski ismimi ne kadar sevmiyordum da yenisini bir o kadar seviyorum.
Al işte.Ad uzerinden konusmak gerekiyor ama genellikle 2 soyad kullanilmasi onerilir. Bekarken baska bir yasam yolumuz varken evlenip sadece esimizin soyadini alinca baska bir yola giriyor. Iki soyad kullaninca da baska bir yol. Sorunuzun cevabı evet soyad ad hatta kimlikte yazmayip hitap edilen baska bir isim doğum tarihi her sey etkiliyor.
Hayir adinizi soyadinizi yeni soyadinizi bilmeden boylr bir yorum yapamam. Genellikle iki soyadi oneriliyor dedim. Genellikle diye genelledim. Adlarinizi bilmeden yorum yapamam. :)Al işte.
Ben de diyorum ki benim evlendikten sonra bir hayat kalitem düştü, bir varoşluk geldi hayatıma.
hepsi o güzelim soyadımı bırakmamdan mı kaynaklanıyor yani
Fransızca Öykü ne demekmiş ki? Sansürlü söyleyebilirsiniz.
İngilizcede de böyle olan Ufuk var benim bildiğim.
+111
Ben de Öykü'ye güldüm.emin olamadığım için yazmamıştım
telaffuzu b.k anlamındaki bir kelimeye mi benziyormuş
unuttum valla 10 yıldan fazla oldu
Ben de Öykü'ye güldüm.
Okunus olarak öy = göz. Kü= "kıç"olur Fransa'da.
Geçen gün birisi kuzenim ismini değiştirmek istiyor şahit olmamı istiyor ne kadar gereksiz birşey yazmıştı.Kuzeninizden böyle birşey istediniz mi o kişi olabilir misiniz acabaMerhaba hanımlar umarım herşey yolunda hepiniz iyisinizdir.
Ben ismimi değiştirmek istiyorum sevmiyorum ve isimlerin bir enerjiye sahip olduğunu düşünüyorum kişiliği etkilediğini düşünüyorum bir uzmandan profesyonel yardım almak istedim ama binlerce lira ödemem gerekiyor bende şuan çalışmadığım için ödemem zor.
Ne yapabilirim yardımcı olacak bu konuda eğitimi olan birileri varsa önerilerinizi ve fikirlerinizi rica ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?