- 20 Kasım 2019
- 391
- 397
- 23
- Konu Sahibi BugsBunnyyy
-
Kötü değil sadece sevmiyorumYanlış anlamayın zevk meselesi tabiki ama bunlardan daha kötü bulduğunuz isim ne merak ettim.
Fransızca Öykü ne demekmiş ki? Sansürlü söyleyebilirsiniz.Yıllar önce bir kızcağızın Öykü olan ismini değiştirmiştik
Ortaokuldan liseye geçtiği yıl
Fransa ya yerleşmişlerdi vs Fransızcadaki anlamı çok kötüymüş Ece yaptık galiba hakim de gerekçeyi makul bulmuştu
+111bu yuzyılda para kazanmak ne kolay ya, yıldız haritası çıkarıyorum de, bilinçaltı temizliği yapıyorum de, bioenerji uzmanıyım de, çakranı açıyorum de, doğum koçluğu yapıyorum de, yaşam koçluğu yapıyorum de, lisans diploman bile olmadan ilişki uzmanıyım de, lise diploman bile olmadan youtube dan milyonları kır, isim analizi falan diye milyarlar götur. ne sevimli ne guzel işler, vergili kazançlarınız olsun diyorum sadece.
git ismini değiştir bacım sağa sola para saçmak yerine.
Kusuruma bakmayın ama seçtiğiniz isimler aşırı kötü. Daha güzel ve karizmatik bir isim edinebilirsiniz.Aklımda birkaç isim var
Melisa
Melike
Tuğçe
Tuğba
Yaprak
Derya gibi isimleri seviyorum ama henüz karar vermedim
Fransızca Öykü ne demekmiş ki? Sansürlü söyleyebilirsiniz.
İngilizcede de böyle olan Ufuk var benim bildiğim.
+111
Çok kötülerAklımda birkaç isim var
Melisa
Melike
Tuğçe
Tuğba
Yaprak
emin olamadığım için yazmamıştım
telaffuzu b.k anlamındaki bir kelimeye mi benziyormuş
unuttum valla 10 yıldan fazla oldu
Derya yada Melisa koyma lütfen. Melisa fok gibi genizden konuşan kızları çağrıştırıyor, Derya da İbrahim Tatlıses'i hatırlatıyorAklımda birkaç isim var
Melisa
Melike
Tuğçe
Tuğba
Yaprak
Bir çiçek ismiBurda gerçek isminizi söyleseniz sizin kim olduğunuzu kim nerden bilecek aşırı merak ettim isminizi seçtiğiniz isimler den eminim çok daha güzel dir siz sevmediğiniz için kötü geliyordur hadi söyleyin isminiz nedır
Açelya mı? Çok severim o ismiBir çiçek ismi
Örnek verin önerilere açığımKusuruma bakmayın ama seçtiğiniz isimler aşırı kötü. Daha güzel ve karizmatik bir isim edinebilirsiniz.
Açelya mı? Çok severim o ismi
Kaç yaşındasınız? Ona göre öneride bulunalım.Hayır açelya olsaydım değiştirmezdim bende açelya ismini severim seçeneklerin arasına koyayım☺
Manolya süper seçenek severim bunu da düşüneceğimO değilde sizin isminiz gerçekten ne ki melisa yaprak tuğba tuğçe güzel diyosulnuz gerçekten meraktan soruyorum aklınız karışık ay ben herhalde ismimi değiştirmeye kalkışamam çocuklarıma zor isim seçtim gerçi iki oglum oldu ama ben kızım olsaydı seçeceğim isimlerden yazayım
İnci
Ipek
Manolya
Neva
Rüya
Didem ve sinem isminide beğeniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?