İsmimi sevmiyorum ve değiştirmek istiyorum.

Şayet isminizin değiştirilmesi hususundaki gerekçenizi hakim haklı bulursa isminizi değiştirebilirsiniz tabii. Mesela isminiz gülünç bir anlama mı geliyor, dini ya da ahlaki değerlerinizle mi bağdaşmıyor, çevrenizde başka bir isimle mi tanınıyorsunuz, sizi küçük düşüren bir anlam mı içeriyor? Bu gerekçeler yargıtayın haklı gerekçe olarak kabul ettiği durumlar. Ama tabii sadece “beğenmiyorum” ya da “değişiklik olsun istiyorum” gerekçeleri haklı sebep olarak kabul edilmiyor. Bu sebeple Yargıtaydan “haklı gerekçe değil” şeklinde dönen dosyalar da yok değil. Her ne kadar ne var canım basit bir şey git değiştir ismini şeklinde algılansa da isim değiştirmek ciddi bir meseledir. Nickname değiştirmek gibi bir şey değil yani.

Fransızca Öykü ne demekmiş ki? Sansürlü söyleyebilirsiniz.
İngilizcede de böyle olan Ufuk var benim bildiğim.
+111

O değilde sizin isminiz gerçekten ne ki melisa yaprak tuğba tuğçe güzel diyosulnuz gerçekten meraktan soruyorum aklınız karışık ay ben herhalde ismimi değiştirmeye kalkışamam çocuklarıma zor isim seçtim gerçi iki oglum oldu ama ben kızım olsaydı seçeceğim isimlerden yazayım
İnci
Ipek
Manolya
Neva
Rüya
Didem ve sinem isminide beğeniyorum

Aklımda birkaç isim var
Melisa
Melike
Tuğçe
Tuğba
Yaprak
Derya gibi isimleri seviyorum ama henüz karar vermedim
Derya yada Melisa koyma lütfen. Melisa fok gibi genizden konuşan kızları çağrıştırıyor, Derya da İbrahim Tatlıses'i hatırlatıyor Bence listede en güzeli Yaprak, masumiyeti çağırıştırıyor.

Burda gerçek isminizi söyleseniz sizin kim olduğunuzu kim nerden bilecek aşırı merak ettim isminizi seçtiğiniz isimler den eminim çok daha güzel dir siz sevmediğiniz için kötü geliyordur hadi söyleyin isminiz nedır

Manolya süper seçenek severim bunu da düşüneceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…