isminizi kim koymuş?

anneannem de babaannem de DÖDÜ isimli ben de tek kzım onların adını koyacakmış annem ( anneannem engellemiş döndüler kadersiz oluyor demiş annemın amcası da şuanki ismimi vermiş yani pek de sewmwm kendilerini ;döndü olmasını engelledigi için sagolsun

iki ismim var.
annem ve babam beraber koymuşlar.
biri bebekken ölen halamın,diğeri de bebekken ölen teyzemin ismi:bbo:
7 aylık doğunca az kalsın ben de onların yanına gidiyormuşum-tatlicadiarzu-

vallah ben dogduğumda dedem ben koycam ismini demiş eeeeeee tabi büyük olduğu için kimse sesini çıkaramamış ama dedem annesinin ismini koycam diyimce babanem kıyamet koparmış olmaz diye ama dedem galip gelmiş :roflol: ben hala nasıl dedem galip gelmiş anlamadım o sessiz sakin adam cadı babanemi yenmiş:roflol:
ikiside vefat etti allah rahmet eylesin ama keşke babanem kazansaymış benim ismim çok ilginç ve insanlar ilk tanıştığğımda anlamakta zorlanıyosenağlama anlamını hala tam olarak bulamadım bilen varsa yazsın bana anlamını
benim ismimi merak edenler ismim ADİFE:çok üzgünüm:senağlamasenağlama:roflol:

amcam koymuş aynı zmanda babannemin adı tuhaf tarafi kızlardan ben en küçügüyüm sonuncusu koymuşlar ayşe seviyorum adımı

benim ismimi babam koymuş
diğer 3 çocuğuna büyük amcamın çocuğu olmadığı için söz hakkı onlara verilmiş
sağolsun onlarda hiç geri çevirmemiş koymuşlar buna da siz koyun diye hiç düşünmemişler
en son bende babam demiş ben koycam
babaannemin ismini koyacakmıştı ama amcam ve halam koymuş
babamda ona benzer bir isim koymuş çok nadir rastladığım bir isim
seviyorum anlamınıda kendinide:asigim: parlayan ışık saçan anlamında:ecrin_bebek:

çok sevgili babaannem koymuş ismimi...ona neyse...
annemin planladıkları çok daha güzelmiş ama...
yine de ismimi seviyorum da anlamını taşımasaydım daha iyiydi galiba...

annem koymuş benim ismimi zaten hep begenirmiş kızım olunca koyacam diye ,ismim için doğmuşum ben hihoyyyt ..zaten 82-83 kuşağı kızlarının genelde isimleri aynıdır :asigim: bende seviyorummmm ismimi

herkesın adını aileden bırı koymus ben azdaha adsız oluyomusum doğduğum zaman eve hoca cağırmışlar kulağıma ezan okusun dıye bebeğın adını ne koyduduz dıye sormuşlar bızımkılerden bısey cıkmamış:1no2: neyse hoca koymuş adımı azdaha adsız oluyomusum senağlama

benim adımı ailemden hiç biri vermedi sadece babamın yakın samimi yedikleri içtikleri
ayrı gitmeyen arkadaşı adımı koymuş
bir zamanlar bir kızı sevmiş çok sevmiş babası vermemiş
onu unutamadığından
babama demiş ismini ben vereyim
ve ismim amca bildiğim kişi vermiş
anlamıda güzel

Her zaman sevilen, beğenilen biri olma temennisi

ismimi bazen seviyom:roflol:

Benim adımı da babam vermiş.İyiki de babam vermiş adımı:jeyyar:
Anneme kalsa HATİCE koyacakmış annemin babaannesinin ismi yada anneannesinin adı MİNTAZE :1shok:

Annemin doktoru ablamın doğumunu da yaptırmış..
Eeee demiş "büyüğün ismini ne koydunuz?"
Annemler de "...e "demiş..:1rolleyes:
"Eeee bu kız zaten az daha ölüyordu,lale çiçeği gibi kırılgan,narin,aman dikkatli büyütün,hem ismi ablasıyla uyumlu olsun,Lale olsun" demiş..kaydirigubbakcemile3
Gerçekten ölüm tehlikem varmış,annemler de ismimle yaşayayım diye kabul etmişler..yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…