isminizi kim koymuş?

Iki ismim var....Hic kimseye anneme bile sormadan Babam gitmis yazdirmis...benneyaptımki
Kendi Babaannesinin adi...

Begeniyormuyum - hayir...

İki adım var ...
İlk adım babamın Necip Fazıl Kısakürek olan hayranlığındna dolayı koyuldu...
Erkek olsa idim direk Fazıl olacakmış ama kız olunca yine Fazıla benzer birşey oldu ...
İkincisi de Sema bunu nerden bulmuş bilmiyorum...
İki adımı da çok seviyorum ...

Benim ismimi de büyük amcam koymuş.Elif ismini çok sever amcam ama benden büyük kızı var ona niye koymamış anlamadım :uhm: Elif olsun demiş hiç tartışma olmamış herkes tamam demiş.Bende çok seviyorum ismimi :asigim:

benim ismim neredeyse taksi oluyomuş (yani babam öyle diyo) çünkü neredeyse takside doğmuşum yarı yarıya :roflol: benim ismimide halam koymuş anlamını çok seviyo diye meltem:hafif rüzgar ismimi çok severim taksiden kat kat iyidir:roflol:

bizimkilerde listeler hazırlamış ama bir türlü karar verememişler annem babam ve kuzenlerim. o sıralarda komşumuzun yurtdışından gelen kızı bir isim önermiş bu listeleri görünce, o kadar isim içinde herkesin hoşuna giden bu isim olmuş,
o yıllarda pek bilinen bir isim olmamasına rağmen şimdilerde oldukça kullanılıyor, ismimi çok beğeniyorum
kaydirigubbakcemile2

ananem dayımı otobüste doğurmuş adnıda SEYEHAT koymuşlar :roflol: heralde bu isimle başka biri yoktur küçükken hiç garip karşılamazdım büyüdükçe farkettim ki gerçekten komik,ve garip kaydirigubbakcemile3

babamla annemin ortak kararı gibi gözükse de daha çok babam istemiş ismimi...
annemin başka planları varmış...
sevgili babannecim de şu çirkin karısının ismi olsun diye çok diretmiş ama başaramamış...

haaahhh....
komik....
benim babaannem diretmiş ve almış...
o dönemin popüler ismi benimki...elini sallasan çarpıyor yaşıtlarıma...
hoş sen büyüksün benden ama neyysseeee...
ben de kızıma senin adını koyiciktim...ama vazcaydım şu an itibariyle...:lepi::lepi:
bana çirkin dedin...

benimki babaannemin adı
adımı babam koymuş
çok güzel bir isim hanım anlamına geliyor.adım bana çok uyuyor o yüzden adımı çok seviyorum.birde az bulunan bir isim olmasıda güzel:teytey:

eee ben bazen acı söylerim canım...,
güzeldir benim ismim, dost demektir, tanıdık, bildik demektir...
üzerine yazılmış şiirler vardır...
gönderirim sana bir tanesini hemen değişir fikrin...

ıkı adım var.. 12 yıl suren cocuk özlemınden sonra dogmusum kı annem listeler hazırlamıs.. özlemım oldu,arzum oldu,gıbı ır suru ısımden kura cekmısler.. adım gıbı sevgı cıkmışş... babamda anneannemı cok severmış.. ılk adım rahmetlı ananemın adı..babacım hıc karısmamıs isimlerımıze..

ıkı adımıda ck sevıyorum... ama ıkıncıyı kullanıyorum...

benim adımı rahmetli dedem koymuş..İyiki de o koymuş ben çok seviyorum adımı(açıkçası dedeme dua ediyorum) Anlamı kudretli demek

babannem kaynanalığını halamda görümceliliğini yapmış saolsun kaydirigubbakcemile3
ilk önce kulağıma seçil ismi okunmuş büyükbabam çok istemiş o ismi annemde halama demiş sizin düşündüğünüz yoksa seçil koycaz die. o da uyuzluğuna yok istediğinizi koyun demiş okunmuş kulağıma. klava: sonra babanneme seçil ismi sefil gibi gelmiş beğenmemiş ve 3 tane isim sölemişler anneme seçil olmycak bunlardan biri olcak die. canım annem elif i seçmiş. ama ne ağlamış :1no2: keşke diom iki ismim olsaydı o zmn bişi diemiodum dio annem. ama olsun seviom adımı ben... hihoyyyt hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…