isminizi kim koymuş?

Çok değişik bi isim olsun kimsede olmasın diye düşünüp teyzemin çok yakın bi arkadaşının ismini koymuşlar. Ama ismimi bir seferde anlayabilen pek olmadığı için resmen eziyete döndü benim için =)

iki ismim var,birini teyzem diğerini halam seçmiş iki ismimi de seviyorum

selam kızlar,

yıllar önce siz doğduğunuz da sizin isminizi kim koymuş? ismi babaaannesinin ismi ile

aynı olan var mı? peki ya isminizi ve taşıdığı anlamı beğeniyor musunuz?

İsmimi annem koymuş...feryal...kulağa çok hoş geliyo feryal...:roflol:

ben doğmadan bir erkek kardeşim varmış 6 yaşında vefat etmiş annecim bir kız kardeşim olsun sarı saçları yeşil gözleri olsun adı hale olsun dermiş ben doğunca ki hayal ettiği gibiyim hemen koymuşlar o yüzden ismimi çok seviyorum

Annem ismimi koymuş bikaçgün o isim kalmış bende ama komşunun kızları illa şu ismi koy demişler. Annemlerde beğenmiş yani komşunun kızları koymuş... İykide bu ismi koymuşlar ben çok seviyorum...:sm_cool:

İsmimi rahmetli dedem koymuş.Seviyorum ismimi.Birkaç anlamı var.Gül dalı,masal kadın gibi

iki ismim var. babamla annem anlaşmışlar doğmadan önce bi isim sen koy bi isim ben diye. annem sevdiği bi ismi koymuş. babam da kayınvaldesini çok sevdiği ve üzerinde çok emeği olduğunu düşündüğü için ananeciğimin adını koymuş.

ismimi dedem koymus.. kendi annesinin ismini koymus.. nur icinde yatsin
beni severken anamin adi bu diye sever.. bende cok sevinirim..

Amcamın uzaktan uzağa sevdiği bir kız varmış, dilinde onun adı... Ben doğunca da o ismi koymak istemiş. Annemlerde bakmışlarki güzel isim, neden olmasın demişler.

Ben ismimin anlamını seviyorum, anlamını taşıdığımıda düşünüyorum. İsimlerin anlamı tecelli edermiş, bence doğru da.

Babaannem koymuş. Sülalede benden başka kız yokmu o zaman. Arzumuz oldu diye Arzu koymuş rahmetli babaanneciğim.... Ama annem Dilber istemiş.. Neyse ki babaanenmin dediği olmuş da kıyısından dönmüşüm Ay ayyy düşünemiyorum ya Dilber olsaydı...:

ismim rahmetli babannemin adı..annem hamileyken vefat etmiş...elif olmuşum
göbek adımda anneannemin adı..ikisininde gönlü olmuş...emine elif olmuşum
elif derler bana hep..emine hiç yok gibi..ismimi çok seviyorum kendi adım elif olmasaydı kızımın adı kesin elif olurdu

benım babannemın ısmı emıneydi.allah nur içinde yatırsın
tutturmus benım ıcın adı emıne hatun olsun dıye.
bızımkılere de pek bı komık gelmısss.
sonra bızımkıler demıs tuğba koyalım.
ısmı tuğba olan arkadaslar sakın alınmasın
bu seferde babannem olmaz kurba kurba derler demıs.
bakmıslar olmuyo emel koyalım demısler.
bu defada komsunun kızı olmus benden 10 gun önce
ama zavallı bebek nazardan çatlamıs ölmüş.
kaderım ona benzer dıye onuda koymamıslarr.
sonra arzu koymuslar.
açıkçası ismimi çok begenıyorum.
en azından emıne hatundan ıyıdır degılmıı :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

iki ismim var .ikisini de babam koymuş. biri annemin bekarlık soyadı, diğeri de annemin en yakın arkadaşının ismi. babam jest yapmış yani anneme...:)

ablam koymuş adımı..
çok sevdiği ilkokul öğretmeninin ismiymiş :)
ne ilginç...
allahtan ismi güzelmiş de ordan yırttık :)

küçük amcam koymuş. kendisi kuafördür, kuaföre gelen bayanlardan duymuştur yada muhtemelen eski sevgililerinin birinin adıdır. ama çok severim adımı. iyikide koymuş.

babam koymuş
dayısının ölen karısının ismiymiş
dayısı istememiş koymasını sonra kağıtlara isim yazıp kura çekmişler
iki ismim olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…