- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
- 498
bi izleme yarin muneye sikayet ederim kiblerim seniTamam tamam izlicem bugün
Bir aksilik olmazsa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi izleme yarin muneye sikayet ederim kiblerim seniTamam tamam izlicem bugün
Bir aksilik olmazsa![]()
Hahaa deli kızbi izleme yarin muneye sikayet ederim kiblerim seni![]()
Anlamadigim tek şey bu şeklin nasıl verildiği :-(Ispanaklı Çıtır Börek
Malzemeler
4 adet yufka
1 demet ıspanak
1 adet soğan
1 çay bardağı zeytinyağ
Karabiber
Muskat
Tuz
Eki Görüntüle 1647419
İlk olarak soğanı ince doğruyoruz. Ocağa alıp kavuruyoruz. 15 dakika sirkeli suda bekletip yıkadığımız ıspanakları el ile koparıp kavrulan soğana ekliyoruz. 5 dakika soteliyoruz. Tuzunu karabiberini ekliyoruz. Çok az muskat rendeliyoruz. (Çay kaşığının ucu kadar).
Eki Görüntüle 1647450
Bir yufkayı açıp üzerine zeytinyağ sürüyoruz. 2. yufkayı da üzerine serip yağlıyoruz. Yufkayı 4 e bölüp resimdeki gibi rulo yapıp uçları birleştirerek çanak şekli veriyoruz.
Ispanak harcını içlerine paylaştırıyoruz.
Eki Görüntüle 1647464
Kenarlara, yumurta sarısına 1 tatlı kaşığı zeytinyağ karıştırıp sürüyoruz. 190 ° ısıtılmış fırında 25-30 dakika pişiriyoruz.
Afiyet olsun:)
Yarışmaya katılan, katılacak olan arkadaşlarıma başarılar dilerim
Eki Görüntüle 1647469
Eki Görüntüle 1647474
Teşekkür ederimEllerinize sağlık bol şanslar![]()
Ben eksik fotoğraflamışım, ayrıntılı bir resim buldum.Anlamadigim tek şey bu şeklin nasıl verildiği :-(
Rica ederim. Ben de teşekkür ederim:)Şimdi tam oldu teşekkür ederim çok güzel görünüyor ellerinize sağlık![]()
Rica ederimRica ederim. Ben de teşekkür ederim:)
Evet pideyi de andırıyor:) Bayağıdır göremiyorum seni Gazelcim bu bölümde, özlettin kendiniben bu böreğin aynısını yapmış ve katılmıştım yarışmaya,' kıymalı sandal börek' ismiyle katılmıştım :) çok sevdiğim bir börektir.. görenler ilk pide sanıyor :)
Ellerine saglik vuslatim bunu yer pazularimla selamlarim seniii gerci sen safinaz kadar zayifsin ama olsun
Afiyey olsunn
Evet pideyi de andırıyor:) Bayağıdır göremiyorum seni Gazelcim bu bölümde, özlettin kendini
Teşekkür ederim MargamYok kuzum sarfinazdan biraz kiloluyum
![]()
İnşaAllah canım, bekliyoruz:)ben hep niyetleniyorum vuslatcım, ama bişey çıkıyo kalıyo
inşallah sahalara geri döeneceğim ama :)
Teşekkür ederim:)Görüntüsü çok güzel.
Ispanaklı böreği çok severim :)
Ellerine sağlık, başarılar diliyorum.
Soru: O peynir hangi peynir![]()
Teşekkür ederim:)
O peynir kurabiye kalıbıyla kesilmiş köy peyniri:))
Teşekkür ederim:)ne zahmetli :) başarılar