Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bildiğim kadarıyla siyasi bir gerginlik yok İsrail ile artık.İyi de marka zaten Türkiye'de
Satılıyor
O mal Türkiye'ye girdiğinde parası ödeniyor
Malın girmemesi önemli olan
Siz çok ince düşünüyorsunuz tamam ama dış politikamız ortada.
aynen. haberlerde çiftçiler isyan çıkarmıştı daha bi hafta önce. insanlar topraklarını terkediyor. o habere bak bi çiftçiler domatesleri yollara döküyodu. yazık günah bu ülkeye
Şimdi muhafazakar bir şehirde yaşıyorum ben bir süredir. Burada iş daha da komik bir hale gelmiş mesela. İnsancıklar kendilerini kandırıyorlar. Yok Eti domuzlu ürün yapıyormuş en helal Torkuymuş ondan başka kullanmayın diyorlar. E haliyle büfeye gitsem Eti yok her yer Torku daha komiği kola almak istesem sadece Cola Turca var. Ben de hiç sevmem o meretin tadını.
En son A101 i.in Pkklı dediler adamlarda o dedikodudan sanırım özgeçmişlerinin olduğu bir kağıt koydular her kapıya falan.
Böyle saçma sapan trajikomik şeylerle uğraşıyor buradaki insanlar.
Halbuki İsraille yapılan şey bildiğiniz danışıklı dövüş bence. Hala alışveriş devam ediyor denince de ama Filistin için deniyor, buna da inanıyorlar. Komik sadece.
Bu boş lafları boşverin konu sahibi.
bir firmaya çamur atmak mı istiyoruz?,yapıştır etiketi,bu İsrailli diye,gitsin.ne kolay,bu ülkede başkalarını harcamak.
üstelik en hassas olduğumuz konulardan,haramdan helalden vuracaklar.ama kendilerine gelince,evlerinde İsrail malları beyaz eşyalar(Siemens diyorlar),temizlik ürünler(omo,domestos diyorlar)eksik olmuyor.e bunlar en iyileriymiş,alternatifleri yokmuş.pehhh.
israilden mi alıyoruz
çiftçiler bıkmış durumda zaten. insanlar topraklarını bırakıp şehirde çalışma derdinde haklı olarak. dışa bağımlıyız her yönden ya her yönden. millet üç beş marka öğrenmiş onu kullanmayınca içini rahatlatıyor. insanlar bilinçsiz internetten haberleri takip eden az kesim var. portakal olayını hatırlıyorum. aynısı rus uçağında da oldu. insanlar tatil yerleri ucuzlayacak sanıp mutlu olmuştu. ama olmadı. olmayacakRusya narenciye alımını kestiğinde portakal ucuzladı ama diye sevinenler vardı yine burada.
İnsanlarımız iyice bir bilinçsiz mi oldu, görmemek duymamak işine geldiği gibi anlamak mı kolaylarına geliyor bilmiyorum. İşlerine geldiği gibi işte. Tarımın bitişini görmezler, çiftçiye kulak vermezler ama İsrail malı olunca ovv protesto ediyorum. Önce tüketicini bir takip et mesela.
Fındık üretiminde Fisko birlik borçlandırıldı bilerek. Çünkü eskiden Fiskobirlik üreticiye daha yüksek fiyat veriyordu. Şimdi Fisko birlik batınca sonradan türeyen tüccarlar üç kuruşa alır oldu mesela. Asıl kazanan sonradan türeyen o tipler, e fındık dikenler ne olacak? Düşünen yok.
Umursayan da yok. Her şey şekilci, ben İsrail almıyorum ya bitti kendi çiftçim aç mı bana ne?
araştırdım ama sahte diyorlar iyicene kafam karışıyorKurucusu David H. McConnell tarafından Amerika Birleşik Devletleri’nde kurulan AVON, günümüzde 100'den fazla ülkede toplam 6 milyonun üzerinde Bağımsız Satış Temsilcisi ve 10 milyon $’lık cirosuyla dev bir doğrudan satış şirketidir..
yazıyor sitesinde.
Sen kendi yaptığın işi öğrenip onun bunun lafıyla hareket edersen, işini savunmazsan iyi bir satış temsilcisi olamazsın. Önce bir kendin araştır öyle başla.
Bir çok ürünü israilden aliyoruz ,Türk yapimi uçagın bile yazılımını onlar yapiyor daha ne olsun? Ayrica bizim ülkemizde ışid e tırlar dolusu mühimmat gönderdi hani israil mallarindan elde edilen gelirler ile müslüman ülkeler vuruluyor ya bunu da bil istedim
çiftçiler bıkmış durumda zaten. insanlar topraklarını bırakıp şehirde çalışma derdinde haklı olarak. dışa bağımlıyız her yönden ya her yönden. millet üç beş marka öğrenmiş onu kullanmayınca içini rahatlatıyor. insanlar bilinçsiz internetten haberleri takip eden az kesim var. portakal olayını hatırlıyorum. aynısı rus uçağında da oldu. insanlar tatil yerleri ucuzlayacak sanıp mutlu olmuştu. ama olmadı. olmayacak
bosver ya. konusanlar versin o zaman paranı. bu kadar saf olmayin lutfen. beyin bedavaaraştırdım ama sahte diyorlar iyicene kafam karışıyor
face ten coca colayi protesto edip bunu akilli telefonuyla yapanlar var.coca colayı protesto etmek için,fanta içen kişiler gördü, bu gözler.aynı firmanın diyorum anlatamıyorum.biri kara, biri sarı ondan herhalde.
mesele israil malı değil ki ben bişey yapmayayım kazanmayayım derdi diyorum gel ersag satıyorum onu al yok pahalı onu alamam diyorbosver ya. konusanlar versin o zaman paranı. bu kadar saf olmayin lutfen. beyin bedava
demekki sen satis yapmak için uygun degilsin. bende yapamam meselamesele israil malı değil ki ben bişey yapmayayım kazanmayayım derdi diyorum gel ersag satıyorum onu al yok pahalı onu alamam diyor