ısrarcı kv...

Canim sen ikisine yakin olan ortada bir semtten bak. Ayarla herseyinizi oyle alin. Yada amam konussun dursun sen evet demezsen ev nasil alincak. Oducek olandan biride sensin.
Bende ikisinin arasında bir de düzayak istiyorum yani tepelerden değil, rüzgardan uçuluyor dediği yerde, buz gibi soğuk napacam orda evi.

Görümcemlerde de suç var, aldıkları evde bir ton sıkıntı çıktı hala kv ye laf söylemiyorlar.

İyi bir noktaya parmak bastın @ limoncu kendi anneme bazen haftalarca gidemiyorum, zaten o yüzden ikisinin ortasından ev almak istiyorum alırsam.
yaa gerkcetne bizim kızlarımız kendinden cok ödün verıyo tama asık olduk eveldik te altı üstü koca yani sne isin var esinin anasıyla hayatına 30undan sonra girmis bi kadın haftada 3 nedir yani ayda 1 caya git yeter sonra gelinlikte beklerler bayrmadada gelsin isterler yaz tatilindede

yuzu bastan verirsin sonra zor olur cevirmesi ben 3 senede anladım da dondum ne gidiyorum ne görüyorum

Haklısın limoncu, kocada da iş bitiyor biraz, benimki ana kuzusu değil bildiğin aile kuzusu, öyle olunca da huzur için aile ile iyi olmak zorunda kalıyorsun.

Ya ben çok sıkıntı yaşadım hepsi aynı kaynaklıydı, hayır dedim kv ye laf etmesi için eline koz vermeyeceğim...Benim yuvamı yıkamayacak...

Ah limoncu kocalarda iş bitiyor kocamla bir tek sorunumuz yok annesigil hariç bıktım senin annenden diyip çekip gitmek beni üzer kocamı seviyorum o da beni seviyor ama o ailesinden koparmıyor kopacak aslında niyeti var annesi süt helalliği meselesine geliyor kör olsun bu kvlerin sinsi planları ya

Ben sizi çok iyi anlıyorum çünkü benim eşim de öyle. Anne-babaya of denmez düşüncesinde, onları üzmek istemiyor. Kv de kendi deyimiyle "kurnazlık" yaparak bunu bir güzel kullanıyor , duygu sömürüsünün alasını yapıyor. Yani herkes ailesine düşkün olmalı ama bir dereceye kadar , aileler de bunu kullanmamalı tabi.

Çevremdeki evliliklerin çoğunun sorunu da bu zaten...

yooo sen zannediyomusunben cokkkkkkkkkkkk huzurluyım valla kaynana yuzunden ben tek basıma sıkılıcagıma ben zate sıkılıyorum esimde sıkılsın anneside yok öyle iss

valla iste kaynanan yuvayu yıkmıyo aslında hangi koca karımda karım diye geziyo insanlar kendi kıymetini bilsin kocan tık desin karıma bulasma uzaktır tamam o demiyosa sen de sına bkalaım biraz kocanı ailemde ailem derse biraz yanlız kal git ailene anlasın anyayı konyayı anlamıyosada zaten kurtulduguna say yarın sende yorulucaksın

esini tutmaktan cünkü sen ne kadar pohpohlarsın o o kadar annesini tutcak ee sen esek basımısın bosverr lafı ver esin annesini secerse zaten hep annesi kafasındaymıs dersin bu acıdan bak konuya kaynanam yuvamı yıkıyo diye düsün me kocan anacı bi cocuk ugrasamam onunla demis olursun

püfffff bosverrr beee yeter senin anandan dicen resti cekicen neden ölüyomusun askından anasına bagımlı bi adam yarın annesi ben bunu istemiyorum dediginde sana trip atıyosa zaten simdi bitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…