Haha senin gene iyiymiş. Bizim de soylemiyor. Ama çişe gidelim diyince gidiyor. Ama goturmezseb ne yaparsan yap ister alistirma kullan. Cikariyor dışına yapiyor yere. Herşeyi denedim. Onuda geçtim kakayi yaninda biri varsa kesinlikle yapmiyor. Cikiyorsun birşey odaya almaya git anında yapar elini sokar. Ve bakar . Yada biraz geç kal oyuncak arabalara sivar. Sonra anneeeeee diye bağırır. :) Hepsi ayni çok kasma. Skma canını doğal bir süreç. Zaman ile alışır.2016 Mayıs doğumlu bir oğlum var. Altını bir türlü söylemiyor. Aslında herşeyin farkında ama inat ediyor.
-Oğlum altını niye söylemiyorsun, niye böyle yapıyorsun?
-Ben böyleyim anne
-Oğlum altını ne zaman söyleyeceksin?
-Ağaçlar dedi ki çişini söyleme
-Tv de kukulinin beze baybay şarkısını izliyoruz dedim ki, bak Kukuli şarkıda ne diyor
-Bana söylemiyor kiiii ona söylüyorlar
Aramızda sürekli bu tarz diyaloglar var. Zeka olarak bir sorun olduğunu düşünmüyorum, 1 den 20 ye kadar, 10 dan da 100 e kadar onar onar sayabiliyor. İngilizce sayıları 1 den 10a kadar sayabiliyor, basit parmakla toplama işlemi yapabiliyor, tüm renkleri biliyor, çevresindeki herşeyin de farkında olan dikkatli bir çocuk. Fiziksel bir sorun olmadığını da biliyorum çünkü sabah altı kuru kalkıyor ve kirli beze kaka yapmıyor, değiştirmemi bekliyor
Cicili bicili lazımlıklar aldık, klozet üstü kapak aldık yok... Sürekli özendiriyoruz, bak biz de tuvalete gidiyoruz vs diye. Hediyeler alıyoruz, yönlendiriyoruz yok yok... Altını ısrarla söylemiyor. Herhangi bir travma falan da yaşamadı bu konuyla ilgili. Korkutma yoluna asla gitmedim ama ufaktan düşünmüyor değilim.
Böyle birşeyle karşılaşan oldu mu ya...
-Ben böyleyim anne
-Tv de kukulinin beze baybay şarkısını izliyoruz dedim ki, bak Kukuli şarkıda ne diyor
..
Çocuk konusunda bilgim Yok ama çocuğunuzun zekası süper bence ve tatlı2016 Mayıs doğumlu bir oğlum var. Altını bir türlü söylemiyor. Aslında herşeyin farkında ama inat ediyor.
-Ben böyleyim anne
Aramızda sürekli bu tarz diyaloglar var. Zeka olarak bir sorun olduğunu düşünmüyorum, 1 den 20 ye kadar, 10 dan da 100 e kadar onar onar sayabiliyor. İngilizce sayıları 1 den 10a kadar sayabiliyor, basit parmakla toplama işlemi yapabiliyor, tüm renkleri biliyor, çevresindeki herşeyin de farkında olan dikkatli bir çocuk. Fiziksel bir sorun olmadığını da biliyorum çünkü sabah altı kuru kalkıyor ve kirli beze kaka yapmıyor, değiştirmemi bekliyor
Cicili bicili lazımlıklar aldık, klozet üstü kapak aldık yok... Sürekli özendiriyoruz, bak biz de tuvalete gidiyoruz vs diye. Hediyeler alıyoruz, yönlendiriyoruz yok yok... Altını ısrarla söylemiyor. Herhangi bir travma falan da yaşamadı bu konuyla ilgili. Korkutma yoluna asla gitmedim ama ufaktan düşünmüyor değilim.
Kakanin korkulacak bişey olmadığını anlatın ona benimki 2.5 yaşında ne yaşarım bilmiyorum ama hep derim ki hadi kaka bye bye yine gel olur mu diyorum o da benimle beraber bye bye yapıyor falan eğlenceli hale getirin yaniBenim kiz da kakadan korkuyor (((
Hic bir sekilde lazimliga ogretemiyorum.
Nasil agliyor, korkudan sarilik filan olur diye korkuyorum, tir-tir titriyor, az kalsin bayilacak (((
Ne yapacagimi bilmiyorum (((
Benim kızımda mart 2016 aynı yaşta çişini söylüyor kakasini bir türlü söylemiyor kabızlık oldumu kaskatı kesiliyor oturmak istemiyor bende gecen yazdan beri uğraşıyorum sadece çişini öğretmeyi başardım dun resmen bunalim gecirdim gozume baka baka kakasini yapiyor kizim cisini soyluyorsun kakanida soyle diyorum soylemiyor gercekten cok zor bide kabizsa Allah kolaylık versin2016 Mayıs doğumlu bir oğlum var. Altını bir türlü söylemiyor. Aslında herşeyin farkında ama inat ediyor.
-Ben böyleyim anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?