Israrla araba almayan sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yahu hanımlar 35 sayfa boyunca neyi linçlediniz bu kadar? Hanımlar olarak kafamızda bir kadın modeli çıkarıp onun dışındaki herkesi linç etmeyi bıraksak daha güzel olucak. Sizin partnerinizden hiçbir maddi beklentiniz olmayabilir. Ancak bir kadının partnerinden maddi veya manevi beklentisi olması kötü bir şey değil. Üstelik erkeklerin kadınlardan bitmek bilmeyen beklentileri var. Ancak diğer erkekler onlara sen neden kadından bu kadar şey bekliyosun kendin yapmıyosun bunu bla bla demiyor. Biz kadınlar olarak kendi kendimizi linçlemeye bayılıyoruz. İsteyen araba bekler isteyen ev bekler. Bunu verip vermemek karşı tarafa kalmış. Ya bir araba alsa da beraber gezsek ne güzel olur demek de ne var sanki

Cahille uğraşılmaz kuzum

Bu mevzuları evlenince konuşun bence.. Şuan parasını istediği gibi kullanır isterse kullanmaz.. Siz de diyorsunuz 32 yaşımda adam ne yapacağına kendi karar verir bence ayrıca sizde ona güzel görünmek için tonla para harcamak zorunda değilsiniz tercih meselesidir bu..

Onu geçtim konu sahibi bana araba alsın dese bak bende linç ederdim sana neden araba alsın ya derim kız sadece araba alacak düşüncede olmasını istiyor çünkü araba olmayınca cidden gezemiyorsun otobüs saatleri hava durumu hep engel oluyor hele ailesi mesela benim ailem gibi sıkı ise izin verdikleri sürede istediğin yere bile gidemiyorsun hep aynı yerlerde takılmak zorunda kalıyorsun sadece kız parası da varken araba almayı düşünmesini istemiş bu zorlukları görüp ha erken mi evet dört ay bunun için erken ama kişiden kişiye oda değişir belki aralarındaki ilişki o samimiyette ki sevgilisi de pişkin pişkin sen alınca oh rahat gezeriz demiş yani neyin savunması bende anlamadım kaç saattir hayretler içerisindeyim parası olmasa zaten böyle bişey dese oda çok yanlış bi hareket olur

Bizde cimriyiz araba masraf durduğu yerde para yiyor gezecek zaman yok zaten evimiz yok araba almayı düşünmüyoruz ikimizde hee ihtiyacmi oldu taksi ben giyinip inene kadar kapımda ama kırsal yerde gerçekten ihtiyac araba belli bir saatten sonra olmaz taksi gelmez öyle olsa alırdık İstanbul da gereksiz görüyoruz herkesin fikri ayrı sonuçta oda bizim gibi düşünüyor olabilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…