Israrla araba almayan sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevgiliniz çok para çok masraf diye araba almaya yanaşmıyor, ama siz alırsanız da koşa koşa gelip baş köşeye kurulacak. El başından saç yolması kolay çünkü. Ya arabayı alacaksınız ya da araba alacak bir sevgili bulacaksınız, başka çareniz yok. Bilinçaltıma laf edene kadar ilişkinizi sorgulayın.

Konu sahibinin alacağı araba ile plan yapmasından.

Benim onu yemek istediğimi nerden çıkardınız da saçma sapan konuşuyosunuz.

Daha son model arabası olan bir aday bulamadilar mi kralın kızı

Ama konu sahibi de adamın bankadaki parasıyla plan yapıyor. Aradaki tek fark biri dile getiriyor biri getirmiyor
Öfff en zoru sana okuduğunu anlamayı öğretmek olacak. Cimri kendi parasını harcamaya kıyamayana denir. Parasını da kendi anlattı bana. Arkadaşlar da parası olduğu halde almıyorsa kasko vs düşünüyorsa cimridir diye çıkarım yaptı. Plan yok anladın mı. Dayatma da yok. Ben zaten kendi paramla alacağım okeyto? Anladın mı. Sanmıyorum.

Iste o karakterdeki insanlara kızmıyor muyuz ben şahsen kızıyorum alkışlamıyorumm... zorluklara beraber göğüs germeyen insanları normal görmemizi sağlamaya çalısmayın kendinizi haklı çıkarmak icin...
O bahsettiginiz reel hayatta olanları en aza indirgemeye çalışmak yerine napalım herkes böyle arabası olmayama atanamayani terk edene destek mi olalım...
Üzgünüm kisiliginiz gelismemis.. gelisme imkanı var mı diye verdiginiz yorumları okudum ama ne yazık ki umutsuz vakasınız !!!

Cimri olduğuna dair birkaç donem var elimde ama konuyla bağlantısız. Burdaki odak nokta cimriliği değil benim görmek istediğim değeri görememem.

Bence sevgilinizin cimri olduğu çıkarımı yapılmaz bundan. Ama diyelim ki cimri o zaman şunu soyleyebilirim: tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş. Ne siz ondan ayrılıp bu aç gozlulukle başkasının başını yakın, ne de sevgiliniz dediginiz gibi cimriyse başkasının başını yaksın.
Normalde bu üslubu kullanmam ama verdiğiniz yanıtla bu uslubu hak ettiniz.

Cimri olduğuna dair birkaç donem var elimde ama konuyla bağlantısız. Burdaki odak nokta cimriliği değil benim görmek istediğim değeri görememem.
Yahu sanki anlattığın her şey konuyla bağlantıli mi? O halde makyaja para harcamakla karşılığında araba alsın diye beklentiye girmek ne alaka?

Destek olalım olmayalım değil. Burda bunu yapanları kınayıp gerçek hayatta aynılarını yapanları eleştiriyoruz. Yani senin gibi ikiyüzlüleri. Kişilik ölçer diye bir şey yok sen de karar mercii değilsin öyle bir mercii olsaydı sen ve senin gibiler sınıfta kalırdınız zaten. Sosyal medyada tok gözlü peygamber kesilip de 1300 kişilik düğün yapan kişilerden bahsediyorum yani.

İyi de size ne adamın parasından? Evlenme teklifi etti mi?

Adamın parasının hesabını tutarken iyi de, adam sizin arabanız ile plan yapınca mı kötü?

Destek olalım olmayalım değil. Burda bunu yapanları kınayıp gerçek hayatta aynılarını yapanları eleştiriyoruz. Yani senin gibi ikiyüzlüleri. Kişilik ölçer diye bir şey yok sen de karar mercii değilsin öyle bir mercii olsaydı sen ve senin gibiler sınıfta kalırdınız zaten. Sosyal medyada tok gözlü peygamber kesilip de 1300 kişilik düğün yapan kişilerden bahsediyorum yani. Ben
Yahu sanki anlattığın her şey konuyla bağlantıli mi? O halde makyaja para harcamakla karşılığında araba alsın diye beklentiye girmek ne alaka?
Makyaj konusunun ona verdiğim değerle ve konuyla direkt bağlantısı vardı eğer son okuduğun kitap Cin Ali serisi olmasaydı bunu anlayabilirdin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…