aslında iyi fikir bir pedagoga sormak yoksa baş edemiyorum ben bu sıpaylaBak sen afacana helekaydirigubbakcemile3
Senin canını memeden kes dicem ama bu seferde hırçınlığı daha da artar diye düşünüyorum memeden kesilinceolumunekankayizsmile
Daha küçükler canım bilinçli yapmıyor oyun zannediyordur onu..Ne yapmalı,bir pedagoga filan mı yazsan netten araştırıp?:bbo:
tepki oluyor tabi ya bağırma canım acıdığı için çığlık atıyorum çünkü sadece ıssırsa sorun olmayacak belki ama ıssırdığı gibide sündürüyo memeyi inanın 4-5 cm uzuyordur meme gözüe bakıp gülüyo ben tepki vermeyince duruyo ıssırıyorsan bir daha meme yok sana diyorum kucağımdan indiriyorum bu sefer bacağımın arasında kalıyor bacağımı ıssırıyor kızıyorum vuruyor geçen gün öyle bir sündürdüki bağıdığımada bırakmadı burnunu sıktım mecburen biraz sıkı oldu galiba bu seefr ağladı ağladığına kıyamadım aldığım kucağıma sevdim öptüm ve hala devamdikkat çekmek içinde yapıyor olabilir.eğer vurduğunda ısırdığında tepki veriyorsanız hoşuna gidiyordur.benimde memeyi ısırıyor yüzüme bakıyor gülerek son haddine kadar sesimi çıkarmıyorum ama sonra dayamıyorum.bağırıncada gülüyor
canım buğrahanda aynı... emzirmeye korkuyorum artık sızlıyo göğsümkıyamıyoda insan ayırmaya... kızıncada dövüyo bide
arkadaşlar. benim çok acil bebek bakıcsı bulmam lazım .kayseride oturuyorum çalışan bir anneyim.bilgi ve tecrübesi olanlar yazarsa sevinirim. bakıcıda neye dikkat etmeliyim b
benim kızımda öyle yapıyodu cok canımı yakıyodu o acıyla bende ona vuruyodum ama iyice ısırıyodu oyun haline getirmişti ben memeden kestim dayanamadım tabi kızım 1,5 yaşındaydı bıraktırdım memeyi biberonla süte alıştırdım yeteri kadar emdiyse sizde bıraktırın bence
boddim anlattığın durumların aynısını bende yaşıyorum. bende kadınlar kulübündeki annelere sormak için açmıştım sayfayı senin yazdıklarını gördüm. o kadar şiddete maruz kalıyorum ki. benimkide 16 aylık, emerken çok fena ısırıyor. o kadar canım acıyor ki. korkumdan emziremiyorum rahat rahat. normalde de gün içerisinde yediğimiz dayağın haddi hesabı yok :) anlatıyorum vurmaması gerektiğini ama anlamıyor. daha doğrusu anlıyor ama işine gelmiyor. önemsemiyor. kızıyorum bazen canım çok acıyor ister istemez bağırıyorum ama hiç faydası yok. bugun psikolojideki ara verme tekniğini deneyim dedim. yine bana vurdu, sıktı falan. salona götürdüm. bana vurdugun için burda duracaksın biraz cezalısın dedim. birazcık durdu aglamaya başladı tabi. dayanamadım aldım.yine vurmaya devam tabi. odaya yine götürürüm falan dıyorum ama hiçççç beni önemsediği yok.imdattttt demek istiyorummmm. lütfen bir fikri olan varsa yardım edinnnn :)
enneee şöyle bi bakayım dedim,tırstım valla çocuk sahibi olmaktaneyvahedigeldismile
çocuk gibisi yok bunlardan korkup çocuk yapmazsan çok şey kaçırırsın haberin olsunaklinialirimsmile mesela uykusuz geceler gaz sancıları sonra uykusuz sabahlar bir pazarın olacak uyuyacak ama bebeğin 6da ayakda olacak hastalanmalar yaramazlıklar etrafı kırıp dökmeler hatta maddi hasarlar(bizim televizyonumuzu bozdu) eksiklri arkadaşlar tamamlar ama bunların hepsine rağmen bir anne deyişleri bir gülüşleri var hepsini unutturuyo bebek gibisi yok rabbim isteyen herkese nasip etsin
aynen katılıyorum..bütün gece sıcaktan uyuyamayacak ve tabi sende. sabah olup işe gitme zamanı gelince bir sinir kalkacaksın, kim olursa olsun önüne çıkan ilk şeye tekme atmak isteğiyle dolup taşarak. tam karşına geçecek yatağın üstünde beyaz zıbınıyla. mmuuhhh diye koluna yapışacak (öpüyomuş güya) sende onun saçlarına kapanacaksın, boynunun -o bütün gece sıcakla iyice güzelleşen- ter kokusu burnuna dolacak sıcacık..yüzünü kaldıracak anlamış gibi, gözlerini kırpıştırmaya başlayacak (göz kırpıyo hasbam ) ölüyorum diyeceksin o an, ruhumu teslim alıyo bu zilli..sonra gülerek çıkacaksın evden, akşam olsun da yeniden uykusuz kalabileyim diye : )
biz alıştık artık çok ağlamıyor, bi de ağlarsa da aslında addaaa gitmek için ağlıyor : )
ama ağlarsa nedeni ne olursa olsun insanın aklı geride kalıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?