Issırılmak ve dayak yemekden bıktım lütfen bana bir çare

Boddim

Batuhan'ım küçük Aşkım
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
5.857
76
163
37
kızlar artık ne yapacağımı bilmiyorum mememdeki yaralar eksik olmuyor ilk emmeye başlaığında gayet güzel emiyor ama işi bitince ben hiç farkında olmadan sündürerek ıssırıyor canım çok yandığı için bağırıyorum bıraktıramazsam burnunu sıkıyorum yapma diyorum acıyor diyorum olmuyor ağlıyorum olmuyor kızıyorum olmuyo ıssırıyorsan meme yok diyorum indiriyorum yine olmuyor zaten indirince bu seferde bacaklarımı ıssırıyor yada indirdim diye dayak yiyorum minicik sıpamdan babanesinin kolu mosmor olmuş biz giderken ki savaşdan çıkan sonuç çok hırçın çok asi bir bebek olmaya başlayadı benim kolumda ıssırrrık izi nasıl vazgeçecek memeden keseyim diyorum kıyamıyorum ama canım çok açıyor resmen memeyi sündürüyor lütfen akıl verin bana

Bak sen afacana helekaydirigubbakcemile3
Senin canını memeden kes dicem ama bu seferde hırçınlığı daha da artar diye düşünüyorum memeden kesilinceolumunekankayizsmile
Daha küçükler canım bilinçli yapmıyor oyun zannediyordur onu..Ne yapmalı,bir pedagoga filan mı yazsan netten araştırıp?:bbo:

dikkat çekmek içinde yapıyor olabilir.eğer vurduğunda ısırdığında tepki veriyorsanız hoşuna gidiyordur.benimde memeyi ısırıyor yüzüme bakıyor gülerek son haddine kadar sesimi çıkarmıyorum ama sonra dayamıyorum.bağırıncada gülüyor

canım buğrahanda aynı... emzirmeye korkuyorum artık sızlıyo göğsüm kıyamıyoda insan ayırmaya... kızıncada dövüyo bide

aslında iyi fikir bir pedagoga sormak yoksa baş edemiyorum ben bu sıpayla
tepki oluyor tabi ya bağırma canım acıdığı için çığlık atıyorum çünkü sadece ıssırsa sorun olmayacak belki ama ıssırdığı gibide sündürüyo memeyi inanın 4-5 cm uzuyordur meme gözüe bakıp gülüyo ben tepki vermeyince duruyo ıssırıyorsan bir daha meme yok sana diyorum kucağımdan indiriyorum bu sefer bacağımın arasında kalıyor bacağımı ıssırıyor kızıyorum vuruyor geçen gün öyle bir sündürdüki bağıdığımada bırakmadı burnunu sıktım mecburen biraz sıkı oldu galiba bu seefr ağladı ağladığına kıyamadım aldığım kucağıma sevdim öptüm ve hala devam
canım buğrahanda aynı... emzirmeye korkuyorum artık sızlıyo göğsüm kıyamıyoda insan ayırmaya... kızıncada dövüyo bide

aynı hem suçlular hem güçlü kızsanda bişey olmuyor birde üstüne dayk yiyoruz

arkadaşlar. benim çok acil bebek bakıcsı bulmam lazım .kayseride oturuyorum çalışan bir anneyim.bilgi ve tecrübesi olanlar yazarsa sevinirim. bakıcıda neye dikkat etmeliyim b

arkadaşlar. benim çok acil bebek bakıcsı bulmam lazım .kayseride oturuyorum çalışan bir anneyim.bilgi ve tecrübesi olanlar yazarsa sevinirim. bakıcıda neye dikkat etmeliyim b

canım bende kayseride oturuyorum
ilk olarak sevgi dolu bir insan olmalı ve genç olmalı ki bebeğine birşeyler katabilsin ve senin dediklerini yapsın en önemlisi senin istediğin gibi yetiştirmesi bebeğini benim oğluma babanesi bakıyor o yüzden hiç araştırma yapmadım bu konuda ama şevkatli olmalı mümkünse anne olmalı

azra ilk ısırdığı zamanlar canımın acısından bağırıyodum, başka bir anne arkadaşım bağırma dedi, senin ses verişin daha çok hoşuna gidiyor, kaşlarını çat kız memeden ayır dedi. bende öyle yaptım, ağlıyordu ama ısırdıktan sonra memeyi alamıyordu : ) şimdilerde artık ısırma diye bişey kalmadı, bazen emerken gözlerini gözlerime dikip hınzır hınzır bakıyo (yaramazlık yapınca da öyle bakıyo çatlağım benim ) bende hemen dıt hayır falan diyorum. uf oldu falan desene, hadi öp geçsin falan. ben bana vurunca hem kızıyorum hem de bak en yaptın annenin canını acıttın hiç anneye vurulur mu uf oldu öp vs. diyorum.
bu sıpalar bizi muma dikti, yeni bebiş haberi gördüm Allah kolaylık versin, bi sene daha durucuyum ben, cesaret edemiyorum : )

canım artık her defasında memeden ayırıyorum annenin canını acıttığın için meme yok diyorum dizlerime yapışıyo kendi açıp almaya çalışıyo vereceğim ama ıssırmak yok diyorum o sefer ıssırmadan emiyor ama bir sonrakine tekrar aynı dava bağırmıyorum diyemem her defasında bağırıttırıyo çünkü sündürüyo neredeyse koparacak bütün gücünü dişlerinde topluyo ve var gücüyle sündürüyor burnunu kapartarak zor kurtaıyorum kendimi tabi bu arada bağırıyorumda bana vurduğundada ayn şeyler takrarlanıyor sinirli sinirli bakıyorum yapma annenin canı acıyor diyorum gerekirse ağlama rolü yapıyorum tekrar yiyorum tokatı valla sabahdan akşama kadar yanında olmadığım için babanneyle nasıllar tam olarakda bilemiyorum o kızarken vuruyorda acaba ondan mı öğrendi diye düşünüorum banada inatlaşınca vursana şuna diyo dün o dikkatimi çektii vurmasıda ciddi vurma değildir tabiki kıyamaz ama nasıl olursa olsun etkiliyor sıpamı

aynen benimki de beni çok hırpalıyor ya, dün akşam alnıma tv kumandasını çarptı şişti morardı,ısırıyor sıktırıyor,emerken de suratıma tokat atıyor sürekli, kızıyorum bağırıyorum sonra yanıma geliyo yalakalık yapıyo yüzüme gülüyo anne diyor dayanamıyorum affediyorum ben de :))

enneee şöyle bi bakayım dedim,tırstım valla çocuk sahibi olmaktaneyvahedigeldismile

benim kızımda öyle yapıyodu cok canımı yakıyodu o acıyla bende ona vuruyodum ama iyice ısırıyodu oyun haline getirmişti ben memeden kestim dayanamadım tabi kızım 1,5 yaşındaydı bıraktırdım memeyi biberonla süte alıştırdım yeteri kadar emdiyse sizde bıraktırın bence

ben hiç vurmadım vursam biliyorum olacağı o bana 2 misli vuracak dün içim gitti bacağını hafife ıssırdım dayanamadım şişkoya anam ıssıran senmisin öyle bir tokat yedimki ıssırmada hafif şiddetli bir öpüş gibi ya dedim bu acıdı öylemi sen benim mememi koaparıyorsun ama öyle bakıyo ama dün şeytan kulağına kurşun hiç ıssırmadı konuşmalar yavaş yavaş etkisini gösteriyo böle ıssırıyomuş gibi yapıyo bakıyo gözüme ıssırma annem acı diyorum emmeye devam ediyo ama emmesi bittikden sonra oturdu kucağıma vuruyo kızıyorum sert sert bakıyo bana tekrar vuruyo babasıda yanımızdaydı kızdı babası annelere vurulmaz diye sonra biraz durdu tekrar vurdu hemen dönüp babaya bakıyo vuruyo babaya bakıyo çook fırlama çoooookkkkk ne yapacam ben bu sıpayla bilmiyorum

boddim anlattığın durumların aynısını bende yaşıyorum. bende kadınlar kulübündeki annelere sormak için açmıştım sayfayı senin yazdıklarını gördüm. o kadar şiddete maruz kalıyorum ki. benimkide 16 aylık, emerken çok fena ısırıyor. o kadar canım acıyor ki. korkumdan emziremiyorum rahat rahat. normalde de gün içerisinde yediğimiz dayağın haddi hesabı yok :) anlatıyorum vurmaması gerektiğini ama anlamıyor. daha doğrusu anlıyor ama işine gelmiyor. önemsemiyor. kızıyorum bazen canım çok acıyor ister istemez bağırıyorum ama hiç faydası yok. bugun psikolojideki ara verme tekniğini deneyim dedim. yine bana vurdu, sıktı falan. salona götürdüm. bana vurdugun için burda duracaksın biraz cezalısın dedim. birazcık durdu aglamaya başladı tabi. dayanamadım aldım.yine vurmaya devam tabi. odaya yine götürürüm falan dıyorum ama hiçççç beni önemsediği yok.imdattttt demek istiyorummmm. lütfen bir fikri olan varsa yardım edinnnn :)

durumlar vahim canım dün hiç ıssırmadı benim sıpa sabahda iyiydi ıssırdığı an memeden al indir ve ıssırdığın için yok de gerçi biraz uzun sürüyo ama sonunda 2 gündür ıssırmadı dün gülüyo emerken değişik hareketler yapıyo ıssıracakmış gibi ıssırma anneciğim acıyo dedim bakalım bugün ne olacak vurması fena istediği birşey olmadı kim olursa olsun tanımıyo yapıştırıyo dün dedesine parkdan getiriyorsun beni diye epey bir hırpalamış bide ben çalıştığım için benim sıpa beni akşama kadar görmüyo birazda onun hırçınlığı var diye düşünüyorum ben bide ben dün fıstık yapmayı öğrettim çok hoşuna gitti geliyor yanağıma fıstık yapıyo tabi onunda dozunu tam ayarlayamıyoruz biraz cimcik vari oluyor ama ne yapalım tokatdan iyi zemuszemus

enneee şöyle bi bakayım dedim,tırstım valla çocuk sahibi olmaktaneyvahedigeldismile

çocuk gibisi yok bunlardan korkup çocuk yapmazsan çok şey kaçırırsın haberin olsunaklinialirimsmile mesela uykusuz geceler gaz sancıları sonra uykusuz sabahlar bir pazarın olacak uyuyacak ama bebeğin 6da ayakda olacak hastalanmalar yaramazlıklar etrafı kırıp dökmeler hatta maddi hasarlar(bizim televizyonumuzu bozdu) eksiklri arkadaşlar tamamlar ama bunların hepsine rağmen bir anne deyişleri bir gülüşleri var hepsini unutturuyo bebek gibisi yok rabbim isteyen herkese nasip etsin

aynen katılıyorum..bütün gece sıcaktan uyuyamayacak ve tabi sende. sabah olup işe gitme zamanı gelince bir sinir kalkacaksın, kim olursa olsun önüne çıkan ilk şeye tekme atmak isteğiyle dolup taşarak. tam karşına geçecek yatağın üstünde beyaz zıbınıyla. mmuuhhh diye koluna yapışacak (öpüyomuş güya) sende onun saçlarına kapanacaksın, boynunun -o bütün gece sıcakla iyice güzelleşen- ter kokusu burnuna dolacak sıcacık..yüzünü kaldıracak anlamış gibi, gözlerini kırpıştırmaya başlayacak (göz kırpıyo hasbam ) ölüyorum diyeceksin o an, ruhumu teslim alıyo bu zilli..sonra gülerek çıkacaksın evden, akşam olsun da yeniden uykusuz kalabileyim diye : )

süper bir anlatım terleri bile ne güzel kokuyor demi bende dolduruyorum içime o en güzel esansı tek sıkıntı ben evden gülerek çıkamıyorum sıpam çok ağlıyo dayanamıyorum ağlamasına:gitme:

biz alıştık artık çok ağlamıyor, bi de ağlarsa da aslında addaaa gitmek için ağlıyor : )
ama ağlarsa nedeni ne olursa olsun insanın aklı geride kalıyor..

biz alıştık artık çok ağlamıyor, bi de ağlarsa da aslında addaaa gitmek için ağlıyor : )
ama ağlarsa nedeni ne olursa olsun insanın aklı geride kalıyor..

adda gitmek için herkesin peşine ağlıyor ama ben üzerimi giymeye başaladığım anda elimi tutuyo anne diye sanki anne gitme diyor kendini yerlere atıyor çantımı elimde görsün eve gidince sürekli peşimde göremesin ağlamaya başlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…