Issırılmak ve dayak yemekden bıktım lütfen bana bir çare

bizimkinede öğrettim esma fıstık yapmayı 2-3 haftadır yapıyor , ama dediğin gibi ufak çaplı bir çukur açıyor yanağımıza birde ıstık diyor:))
bizdede var o hırçınlık şu an emzirseydim sanırım bir göğüs estetiğine ihtiyacım olurdu
emmediği halde gelip açıp anne memi diyor sonrada tutup çekiyor
Allah canlarını sağ etsin hepsinin varlıkları bir nimet

yaa bizde birde şöyle bir durum var gülşenciğim memelein ikiside dışarda olmak zorunda birini emerken diğerinin ucuyla oynanacak ve istediği zaman ondan ona geçebilecek geçen sabah bir uyandım benim göğüsler fora dışarda kalmışlar ağlanacak halime güldüm kaydirigubbakcemile3 birini açıp diğerini kapatıyorum kızıyor vuruyo mememe aç diye

dün parka indirdim akşam ordan oaraya kosturdu eve dönüş zamanı gelince kucağıma aldım hırpalandım biraz hadi fıstık yap oğlum dedim unutturayım diye aman allahım bir fıstıkki sorma 3-4 kere yaptı sağolsun yanaklarım yandı valla ateş püskürdü resmen

ah bebeğim seninki daha zor, sabah bakıcısı gelince seviniyo -çok şükür - ben hazırlanırken bana özel bi ağlaması olmuyor azranın.
bide ben daha o doğmadan bi yerde okumuştum, illa vedalaşın, daha çok küçük anlamaz demeyin arkamdan daha çok ağlar demeyin, vedalaşın giderken ki döndüğünüzde çocuk bu gitmelerin bir dönmesi olduğunu kavrayabilsin diye. hiç öyle bi anda yok olmadım evden ben, hep el sallaştık karşılıklı. ama tabi kapıda ağlama olayında bundan çok daha önemli olan şükran teyzesi. kadının adı bile şükran : ) Allahıma beni onunla tanıştırdığı için ne kadar şükretsem az.

aynı haldeyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
memelerin ikisi de açılıyo,
birini emiyo birinin ucuyla oynuyo,
birden kafasını kaldırıp öbürüne geçiyo,
birbirne yaklaştırmaya çalışıp gülüyo,
seviyo onları,
memelerim ve azra ayrı bir aşk hikayesi benimle ilgileri yok..
benim göğüslerim her gece fora, sırtımda kronik ağrı oluştu artık eskisi kadar hissedemiyorum bile : )

batuhana babanesi bakıyor ve aynı evdeyiz batuhan babanesi uyanınca ne kadar sinirleniyor anlatamam sana kadıncağız gel batuhan diyor eliyle itiyor ağlamaya başlıyor anlıyor o gelince anne gidecek küçükken bende vedalaşıyordum hatta yolcu ediyorlardı ama artık babannesi öpmeme bile izin vermiyor daha çok ağlıyor esma git kaç diye kovuluyorum evdenbilmiyorumkismile

valla fena durumdayız 2 aydır geceleri uyanmıyordu bu durum kalkmışdı ortadan ama sıcaklarla beraber tekradan başladı gece uyanmaları ve dediğin gibi hergece fora kışın bir uyanıyordum buz olmuş benim ikizler hehe

bir gerçek var ki babaanne, anneanne çocuklara fiziksel açıdan yeterli gelemiyor. çocuk sıkılıyor büyük ihtimal. seninle oynamak daha hareketli ve eğlenceli tabi. ama yinede evinden birisi. benim burda kimsem yoktu ve eğer şükran abla gibi birisine rastlamasaydım halim nice olurdu düşünmek bile istemiyorum. bak şimdi sen ağladığında sadece ağladığı için üzülüyorsun ama aynı durum bizde olsaydı benim aklıma kırkbirbin şey gelecekti.

benim doğduğundan beri hiçç öyle aylarım olmadı : (
hep bu haldeyiz biz : )

evet canım haklısın ama rabbim yardım etmiş ne güzel azrada çok seviyor belliki şükran teyzesini bananesi ben eve gidince kızıyo batuya akşama kadar benlesin annen gelince satıyorsun beni diyekaydirigubbakcemile3
benim doğduğundan beri hiçç öyle aylarım olmadı : (
hep bu haldeyiz biz : )

yok valla sıcaklar bastırana kadar çok iyyiydik ama onun öncesinde memeyi sabaha kadar ağzından çıkarmadığı günleri biliyorum heryerim ttuluyordu resmen birde deli yatarız sorma o yüzden kolumun üstüne alıp yatırıyordum sol kolumu kullanamadığım günler biliyorum hehehehe

:) sanırım birazda hazır olmakla ilgili bişey bu...elbette eminim çok güzel bi duygudur ama ruhende hazır olmak gerek işte...sadece sevmekle agudu muguduyla olmuyor işte görüyoruz....çoook büyük bi sorumluluk aslında...28 yaşımdayım nişanlıyım şuan seneye evlenicez,çocukları çok seviyorum ama düşününce hala hazır olmadığımı hissediyorum...zaten 2012den önce olmaz....

çok güzel anlatmışsın....

insanın sevdiği insandan çocuğunun olması ne kadar güzel bi duygudur kimbilir...ikinizin parçası...braz ondan almış biraz senden....:))düşünüyorumda böyle...Allah bağışlasın hepinizinkini...

ben 24 yaşıma gireceğim 1 aydan ve oğlum 1.5 yaşında genç anne oldum ama çokda mutluyum bu durumdan hemen istemiyorum diye büyük konuşdum 9aylık evliyken hamile kaldım gerçi benimki doktor yüzünden oldu senin bebeğin olmaz dedi korkuttu bizi kısmet böyleymiş şimdide herşeye rağmen iyikide doğmuş diyorum evin mutluluğu oluyor bebekler neşesi sevinci bambaşka bir duygu

Benim oğlan diş çıkartma döneminde göğsümü ısırarak dişlerini kaşıyordu. tabi canım yanında çığlık çığlığa göğsümü ağzından çıkartıyordum. o da içli içli ağlıyordu. hakikatten de o yaptığının annenin canını yaktığını bilmeden yapıyor, bak uf oldu acıdı ısırmnazsan veririm falan diyerek diğer göğsümü verdim eğer sabrım varsa tabi , ısırmaya teşebbüs ettiğinde de haaayıır olmaz acıyo annem , yavaş ol falan diyordum.ara sıra ısırıldıma ama beni anladığını görmek çok mutlu ediyor.
şimdilerde 18 aylık ve gece emerken sağa veya sola yatmaktan sıkıldığımda annem yoruldum çıkart ağzından memiyi diyorum çıkartıyor , bazen altından kolumu çekicem diyorum belini kaldırarark bana yardımcı oluyor:) bazen yoruldum memiyi çıkart desem o da rızası dahilinde memiyi bıraksa bile içli içli ağlıyor 'sen istedin diye bıraktım ama daha doymamıştım 'der gibi.böyle geçinip gidiyoruz.

İşten eve gelince neremden yakalarsa oramdan öpüyor, elim kolum omzum yüzüm veya bacağım. boş yere öpmüyor emmek istediği için öpüyor. eğer görmezden gelir emzirmezsem bu sefer de yakaladığı yerden ısırıyor. o da isteklerini bu şekilde ifade ediyor ne yapsın

bizdede var benzer şeyler kucağıma gelince direk memeye saldırıyo açmaya çalışıyor açamazsa sinirleniyor vurmaya başlıyor memişlere hala açmıyorsam bu sefer yüzüme tokat geliyor kucağımda değilse kucağımagelmek için bacağıma yapışıyor işim varda kucağıma almazsam ıssırıyor yada başkasının kucağındaysa almıyorsam içli içli ağlıyor dün teyzesinin kucağındaydı işim vardı alamadım nası ağladı içerden neden ağlatıyorsunuz diye azar işittikkaydirigubbakcemile3
ama dünde ıssırmadan emdi inşallah unuttu dün eşime ıssırmıyo artık dedim son ıssırığa ve benim çığlığıma şahit biri olarak bende olsam bende ıssırmam esma o nasıl bir çığlıkdı sen biliyormusun dedi can havliyle fena bağırmışım anlaşılan ama işe yaramış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…