Issız Adam Sendromu

twettygirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2013
415
63
53
Ankara

Öncelikle herkese bu soguk,karlı kış gününden Merhaba;
Dert degil belki ama bir iç döküp rahatlama diyelim...Çünkü 'Akıl,akıldan üstün demişler'belki benim göremediklerimi siz görebilirsiniz...Öncelikle kendimden bahsedecek olursam 20'li yaşların sonundayım,iyi bir ünv mezunuyum,güzel bir işim var bir yandan da özel sektör ne kadar garantisi olabilirki diyerek Kpss'ye hazırlanan birisiyim....Bir kere başımdan çok acı dolu bir ilişki yaşadım...X diyelim o şahsa...Benimle çıkmak için elinden gelen herseyi yaptı...Akla,hayale gelmeyecek süprizler yaptı..Ve bende en sonunda pes ettim ve onunla çıkmaya başladık...İlk 6 ay herşey rüya gibiydi...Her günümüzü birlikte geçirdik...Gün içerisinde mutlaka beni arar,msj atar,mail atar...Şiirler yazan,süprizler yapan bir insandı....Sonrasında benimle evlenmek istedigini söyledi...Ailene beni anlat,beni tanısınlar dedi...Ben de aileme anlattım.'Babam kızım en dogru kararı sen verirsin,ben ne olursa olsun hep arkandayım'dedi.Annem ona taptı...Artık benim ailem ondan bir adım bekliyordu.Ama o adım onun ailesi yüzünden hiç gelmedi ve böylece biz ilk kavgalarımızı yaşamaya başladık.Sonra beni aldattıgını ögrendim ve ayrılmak istedim.Ben ayrılmak istedigim için beni öldürmeye çalıştı ve ben canımı zor kurtardım...Geçmişimde neler yaşadıgımı bilin istedim,o yüzden size bunu anlattım..Ve bu olayın üzerinden 1 yıl geçti...Ben psikologum sayesinde bu olayı geçmişe gömmeyi başardım.Psikologum da ilk başta beni ilaçlarla tedavi etmeye çalıştı.Ama ben reddettim,ilaç bagımlısı olmak istemedim...Öncelikli olarak onun bana aldıgı herşeyi,onu bana hatırlatacak herşeyi gözümün önünden kaldırdım...Ne yapmaktan hoşlanacagımı keşfettim...Hayatım boyunca hiç olmadıgı kadar film izledim..Yagmurlu bir günde çayımı alıp da kitabımı okumadıgımı fark ettim...Bir sürü kitap okudum.Canan Tan'la tanıştım o dönemde...Belki aglayarak,belki içimde beni bularak kitaplarını okudum.Arkadaşlarım,ailem,kuzenlerim beni hiç yalnız bırakmadılar..Hiç yalnız kalmadım onların destegi sayesinde o günlerden kurtuldum.O dönem içerisinde benimle arkadaslık yapmak isteyen kişilere de kapımı kapadım...Kendim sayesinde o zor günleri geride bıraktım...
Şimdi gelelim asıl konumuza bundan tam 3 yıl öncesinde hayatımda birisine ilk defa deli gibi Aşık oldum
Ama O'nun hayatında başka birisi oldugu için 'Kaderime küserim 'dedim ve Aşk'ımı kalbime gömdüm Ortak bir arkadaşımız sayesinde tanışmıştık ve sadece bir Merhaba'mız vardı...Sonrasında o malum sosyal paylaşım sitesinden de beni ekledi ve yine arada iletişimlerimiz oldu...Ama benim hayatıma eski erkek arkadasım girince Ben de O'nu unuttum....Aradan tam 3 yıl geçtikten sonra bana yazdı 'Benden çok etkilendigini,benimle sevgili olmak istedigini söyledi'Heyecanlandım,kalbim yerinden çıkacakmış gibi oldu...Ama şöyle de bir durum söz konusuydu O Askerdeydi boşlukta oldugu için de böyle birşey yapması söz konusu olabilirdi...Tabiki şüpheci yaklaştım,ama O'nu da deli gibi görmek istiyordum....Biz normal bir şekilde konuşmalarımıza devam ettik....Ve en sonunda O'na süpriz yapıp,O'nu görmeye gittim...Hayatımda ilk defa böyle birşey yapıyordum,deli gibi heyecanlıydım...O'nun hangi gün Çarşı'ya çıkacagını ögrendim ama otobüste dayanamadım 'Gel beni al,şu saatte inecegim'dedim...Kızlar o heyecanı anlatamam size,otobüste bir ruj sürüyorum,bir parfüm sıkıyorum...Heyecanımı bastırmak için sevdigim parçayı açıp dinliyorum vb...Ve o an geldi,beni gördü,sımsıkı sarıldı..Ben de O'na sımsıkı sarıldım...Otobüste giderken omuzuna yattım...'İşte Huzur bu'dedim....Elimi tutması,bana sarılması herşeyi bana unutturdu hem ben zaten ona deli gibi aşıktım...Çok keyifli bir gün geçirdik,ve ikimizde mutlu olarak ayrıldık....Şimdi gelelim kafamdaki deli sorulara ve sizin yardımlarınıza ;
1-Erkek arkadasım Cool yani bu kelimenin tam anlamını şimdiye kadar taşıyan görmedim...Ama benimki taşıyor...Vıcık,vıcık ilişkilerden hoşlanmıyor...Sürekli aşkım,canım kelimelerini kullanmaz ama 'hayatım'der mesela...Bu durum normal mi???Ben de zaten aşırı derecede romantik birisi degilim..Eski erkek arkadasım mesela mum ışıgında yemek,peçeteden gül yapması bana çok saçma geliyordu...O yüzden romantiklik beklemem..Ben küçük şeylerle mutlu olan bir insanım..Benim en sevdigim çikolatayı alsın,aldı da elleriyle yedirdi hem de :)
2-Erkek arkadasım çok popüler bir insan...İşinin gerektirdigi etkiden dolayı ve etrafında çok kız var ama ben tuhaf bir şekilde kıskanmıyorum
3-Ben O'na göre daha sıcak kanlıyım mesela...Ben de mi O'nun gibi esrarengiz oluyum yoksa kendimden ödün vermeden devam mı ediyim?
Bilmiyorum kızlar kafamda deli sorular işte,içinden çıkamıyorum fazla ilişkim olmadıgı için de ilişki yaşamayı da bilmiyorum

azcık kısa sorarmısın sorunu gözüm yoruluyo yahu bukadar detaya gerek yok sorun ne şekerim ben fazla anlayamadım:26:

Kusura bakmayın karışık yazmış olabilirim ama beni bilin,tanıyın istedim o yüzden biraz uzun yazdım ....

Dedigim gibi hayatım da 2 tane erkek oldu şimdiye kadar;birinci erkek bana süprizler yapan,günün içerisinde her daim yapan bir erkekti anlattım zaten...
İkincisi ise O'nun tam zıttı karakterde bir insan yani Adam olabildigince Cool bilmiyorum belki de askerde oldugu için bu şekilde....
Benim sormak istedigim soru aslında yaş itibariyle artık daha mı mesafeli oluyoruz?Telefon da iletişim kurmaktansa,yüz yüze keyifli vakit geçirmek gibi....
Ben O'nu açmak adına neler yapabilirim???

Gerçekten ilişki yaşamaktan pek anlamadıgım için biraz da o konuda sizlerden akıl almak istedim.Neler yapabilirim diye maglum birinci ilişkimde çok fena bir şekilde agzım yandı

bence bu cool adamlar çok tehlikeli. kızları peşinden sürükleme güçleri var ve o duruma gelmemek için gerçekten çok güçlü olmak ipleri hiç bırakmamak gerekiyor. ayrıca iyi bir sabır, güçlü bir psikoloji lazım diye düşünüyorum. onu açmaya uğraşma derim, zamanla açılır zaten herhalde. zaten erkekler kadının kendisini değiştirmeye çalıştığını farkederse anında savunmaya çekilir, hatta değişir gibi görünür ama inatla bi şekilde özüne döner acısını çıkarır. yapabilirsen hissettirmeden yap, mesela sen ona duygularını anlat falan belki o da senin açık halini görünce açılmaya başlar.

Kesinlikle katılıyorum .Duygularını hiçbir şekilde açıga çıkartmıyor.Ancak sen yakalarsan,yakaladın.Yoksa O'nun dışında ketum ...Mesela ben geçen ay çok dışarı çıktım bir hafta içerisinde hergün ...Uzun süredir görmedigim arkadaslarımla vakit geçirdim...Bir hafta sonunda o kadar ciddi bir ses tonunda Gezmedigin yer kalmadı,cafe cafe dolaştın dedi.Şimdi dedim ki 'Bu adam beni kıskanıyor mu?'Duygularını belli etmedigi için çok zorlanıyorum

sorgulamayı bırak, oldugu gibi yasa bence,
adam normal, iliskin normal,
kendin ol,
bu halinle seviyorsa seviyordur, sevmiyorsa filmlere kitaplara tam gaz devam (ben oyle yapıyorum)

sorgulamayı bırak, oldugu gibi yasa bence,
adam normal, iliskin normal,
kendin ol,
bu halinle seviyorsa seviyordur, sevmiyorsa filmlere kitaplara tam gaz devam (ben oyle yapıyorum)
Bencede en mantıklısı bu olsa gerek ben tanıdıgımda da bu adam böyleydi,kendini hiç farklı göstermedi bana...Oldugu gibi kabullenip yaşamaya devam

bir de sen cool gormemissin diyecegim ama neyse...
hic hoslanmam vıcık vıcık iliskilerden, el sakaları canımlar cicimler,
su an birlikte oldugum kisiyle baslarken ilk soyledigim sey sakın bana askım deme idi,
kendisine hayran kalmıstım, durusu agırlıgı sukuneti sogukkanlı tavrı,
arkadaslarım senin icin bile fazla cool diyorlardı,
onun herhangi birseyleri paylasacagı aklıma bile gelmezdi.
ama zaman gectikce iliski oturdukca biraz da benim neseli tavrıma o alısınca... yalnızken ufak cocuklar gibi davranmaya basladık
ama hala birbirimize hitap seklimiz aynı
tek el sakası satranc oynarken eline vurmam, o derece :)

sizinki belki kendinde olmayanı buluyorsuz sizde.
cok kurcalamayın

Aynı benim erkek arkadasımı anlatmıssım ....Benimki de aynısı toplum içerisinde sadece elimi tutar,asla öpmez....Tabiki bu davranışları çok hoşuma gidiyor,onun agırlıgı ...Ama çevreme bakınca en yakın kız arkadasım mesela sürekli telefon elinde,sürekli msjlasıyor vb.gibi acaba dedim benim ilişkimde eksik olan birşeyler mi var...Açık söylemek gerekirse zaten ben msjlasmayı seven bir insan degilim...Gerek gördügümüz zaman konusuyoruz biz...Buraya yazmamda ki amaçlardan birisi de bu oldu zaten....Benimle aynı sorundan muzdarip olan birisi varmıdır diye sen çıktın karşıma çok teşekkür ederim,beni rahatlattın

Merhaba,
Anlattıklarınızda ilişkinizde şüphe duyacağınız yada rahatsız edici birşey göremedim ben .Akışına bırakın, eski erkek arkadaşınızla kıyaslamayın bence ,her insan farklıdır birbirinden ve değiştirmeye çalışmayın zamanla, ,şartlarınız olgunlaştığında , sizi daha iyi tanıdıkça duygularını daha net belli edebilir.
Güzel zamanlarınızın tadını çıkarın,mutluluklar dilerim

Çok teşekkür ederim olumlu yaklaşımınız ve iyi niyet dilekleriniz için

karısıklık olmasın ben aynı dertten muzdarip degilim :)
sırf tavırları istedigimden bile daha agırbaslı diye asık olmustum ben.
bu arada tel yerine ozleyip ozleyip sonra yuzyuze gorusmek daha guzel oluyor.
24saatin uyanık oldugun zamanları hatta uyurken bile telde konus sonra da adamdan ilgi jestler bekle nerde o eski asklar de...
bir de erkekler pek açılmayı bilmiyorlar, bu durum hem zamana hem de senin becerine bakıyor.

2 tane üstünde dahi durmaya değmeyecek soru sormuşsun. :S

Cool olması, hali , tavrı onun kişiliğinin bir parçası ve doğal olarak onunla alakalı yaptığı her şey normaldir.
Eski sevgilinle neden kıyas yapıyorsun ki? Onu ne diye yazdın anlamadım.

Diğer soru ise, ben de mi esrarengiz olayım? Hahaha, alemsin.
Kendin gibi ol yeter.
Sevgilin seni olduğun gibi kabul eder seviyorsa.
Zorlama kendini, değişmeye çalışma; ki istesen de sana ait olmayan bir sıfatı yüklenemezsin bence.
Bahsettiğin gibi bir tarzda ancak doğulur çünkü.

Dert yokken dert arama. Tadını çıkar ilişkinin.
Kıskanmama meselesi de çok hoşuma gitti bu arada.
Ben de kıskanç değilim. Harika bir özellik bu.

Bir saattir ıssız adam kısmını arıyorum bulamıyorum...

Issız adam sendorumu olan kim? eskisi mi yenisi mi? :44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…