- Konu Sahibi twettygirl
-
Öncelikle herkese bu soguk,karlı kış gününden Merhaba;
Dert degil belki ama bir iç döküp rahatlama diyelim...Çünkü 'Akıl,akıldan üstün demişler'belki benim göremediklerimi siz görebilirsiniz...Öncelikle kendimden bahsedecek olursam 20'li yaşların sonundayım,iyi bir ünv mezunuyum,güzel bir işim var bir yandan da özel sektör ne kadar garantisi olabilirki diyerek Kpss'ye hazırlanan birisiyim....Bir kere başımdan çok acı dolu bir ilişki yaşadım...X diyelim o şahsa...Benimle çıkmak için elinden gelen herseyi yaptı...Akla,hayale gelmeyecek süprizler yaptı..Ve bende en sonunda pes ettim ve onunla çıkmaya başladık...İlk 6 ay herşey rüya gibiydi...Her günümüzü birlikte geçirdik...Gün içerisinde mutlaka beni arar,msj atar,mail atar...Şiirler yazan,süprizler yapan bir insandı....Sonrasında benimle evlenmek istedigini söyledi...Ailene beni anlat,beni tanısınlar dedi...Ben de aileme anlattım.'Babam kızım en dogru kararı sen verirsin,ben ne olursa olsun hep arkandayım'dedi.Annem ona taptı...Artık benim ailem ondan bir adım bekliyordu.Ama o adım onun ailesi yüzünden hiç gelmedi ve böylece biz ilk kavgalarımızı yaşamaya başladık.Sonra beni aldattıgını ögrendim ve ayrılmak istedim.Ben ayrılmak istedigim için beni öldürmeye çalıştı ve ben canımı zor kurtardım...Geçmişimde neler yaşadıgımı bilin istedim,o yüzden size bunu anlattım..Ve bu olayın üzerinden 1 yıl geçti...Ben psikologum sayesinde bu olayı geçmişe gömmeyi başardım.Psikologum da ilk başta beni ilaçlarla tedavi etmeye çalıştı.Ama ben reddettim,ilaç bagımlısı olmak istemedim...Öncelikli olarak onun bana aldıgı herşeyi,onu bana hatırlatacak herşeyi gözümün önünden kaldırdım...Ne yapmaktan hoşlanacagımı keşfettim...Hayatım boyunca hiç olmadıgı kadar film izledim..Yagmurlu bir günde çayımı alıp da kitabımı okumadıgımı fark ettim...Bir sürü kitap okudum.Canan Tan'la tanıştım o dönemde...Belki aglayarak,belki içimde beni bularak kitaplarını okudum.Arkadaşlarım,ailem,kuzenlerim beni hiç yalnız bırakmadılar..Hiç yalnız kalmadım onların destegi sayesinde o günlerden kurtuldum.O dönem içerisinde benimle arkadaslık yapmak isteyen kişilere de kapımı kapadım...Kendim sayesinde o zor günleri geride bıraktım...
Şimdi gelelim asıl konumuza bundan tam 3 yıl öncesinde hayatımda birisine ilk defa deli gibi Aşık oldum
1-Erkek arkadasım Cool yani bu kelimenin tam anlamını şimdiye kadar taşıyan görmedim...Ama benimki taşıyor...Vıcık,vıcık ilişkilerden hoşlanmıyor...Sürekli aşkım,canım kelimelerini kullanmaz ama 'hayatım'der mesela...Bu durum normal mi???Ben de zaten aşırı derecede romantik birisi degilim..Eski erkek arkadasım mesela mum ışıgında yemek,peçeteden gül yapması bana çok saçma geliyordu...O yüzden romantiklik beklemem..Ben küçük şeylerle mutlu olan bir insanım..Benim en sevdigim çikolatayı alsın,aldı da elleriyle yedirdi hem de :)
2-Erkek arkadasım çok popüler bir insan...İşinin gerektirdigi etkiden dolayı ve etrafında çok kız var ama ben tuhaf bir şekilde kıskanmıyorum
3-Ben O'na göre daha sıcak kanlıyım mesela...Ben de mi O'nun gibi esrarengiz oluyum yoksa kendimden ödün vermeden devam mı ediyim?
Bilmiyorum kızlar kafamda deli sorular işte,içinden çıkamıyorum fazla ilişkim olmadıgı için de ilişki yaşamayı da bilmiyorum