Issız Adam Sendromu

Ben de ekleyecektim; unuttum.
Issız adam böyle olmaz.
Burada ıssız olan bir adam yok.

Daha öncesinde nasıl bir ilişki yasadıgımı bilin istedim diye yazdım çünkü 2'si de birbirinden zıt karakterde insanlar...Ben de mi esrarengiz olayım derken ne biliyim adam ketum sessiz,sakin ben de tam tersi insanlarla iletişim kurmayı çok seven birisiyim ...Bazen diyorum ben çok konusuyorum,başını şişirmiyorum falan diye ama heralde bizimkisi de zıt kutupların birbirini çekmesi gibi birşey ....

Ben de esrarengizimdir, karşıma daha canlı ve sıcak insanlar çıksın isterim.
Kendim gibi olan biriyle anlaşamam pek.

Bence o da senin cıvıl cıvıl olmandan hoşlanır.
Tamamlamış olursunuz birbirinizi. Zıt kutup işte dediğin gibi.
Uyumlu olduktan sonra zıt olmak çok şey kazandırabilir ilişkinize.

Kendine güven bence. Nasıl biri olduğunu biliyor, görüyor.
İstemese yanında olmazdı.

Kızlar var var ıssız adamlık :) Bilerek konunun içerisinde yazmak istemedim Yenisinde mevcut ...Hani bu konunun üzerinde fazla durmalımıyım yoksa durmamalımıyım o konuda karar veremiyorum....Ben sevgilimin benden önce cinsel anlamda neler yaptıgını biliyorum o yüzden öyle bir başlık kullandım ....Kendisi anlattı bana bir daha da bu konuyu açmadık,mevzu bahsi bile olmadı Filmi mutlaka izlemişsinizdir,tahmin edebilirsiniz :)
Bir saattir ıssız adam kısmını arıyorum bulamıyorum...

Issız adam sendorumu olan kim? eskisi mi yenisi mi? :44:

​Buraya konu açarken tereddütlerim vardı ama şimdi iyiki açmışım diyorum...Akıl,akıldan üstün diye boşuna dememişler...Çok teşekkür ederim yapıcı yorumların için

Issız adam sendorumu dediğin, zora gelemeyen iş ciddiye binince tüyen adamların sendromudur. Filmine aldanıp cool bir şey sanma. Benden uzak Allaha yakın diyebileceğin bir adam tipidir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…