Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin yazınızı okuyunca düşündümde benim verdiğim yurtdışı örnekleri daha önceki yıllardaydı( O zaman T.V. izliyordum artık evden T.V.'yi attık çok şükür) günümüzde ülkeler iflas ediyor,haklısınız insanlar nasıl iş bulsun???
Bizde aramızda konuşuyoruz .Neden kimse haliniz nedir?Nasıl yardım edebiliriz? Demiyor diye.
Ama sonrada diyoruz ki :İyi günümüzde biz kimin derdine koştuk ki?İyi insanlarız ama kendi hayat teleşımızda bizde kimseye destek olamıyoruz ki?
Dükkan açma konusu...Elbette hayallerimiz var ama ticarette risk alabilecek seviyeye gelene dek daha çok yolumuz var.Nerde sermaye?Ya kazanamazsan,paran batarsa yinde hayatını devam ettirecek güvencen var mı?Biz bu sorularda takılmış durumdayız.
Canim web tasarimi belki de evden yapilabilecek en rahat islerden, emekli olman sasirtici turkiyede webin gecmisi kac yil ki? Peki hic yeni tasarimlar denedin mi? Yeni baglantilar icin cabaladin mi? İnternet cagindayiz insanlar gereksinimlerini forumlara yazip paypalla oduyorlar? Esinin cabalamasini bekledigin kadar sen is icin cabaliyor musun? Bir portfoyun var mi? Bir sayfan olsa biz bile facebooktan begenir reklamini yapariz.
pekı siz iş bulmak için ne kadar caba harcadınız???İnternetten başvurdum,eşe-dosta-aileye duyurdum daha ne yapabilirim?Diye sorarsa?
Haklısın canım bekleyelim mi dersiniz?
Bekledikçe biriken faturaları,bakkal borçlarını düşündükçe...
Git gerekirse taş taşı ama eve geçindir mi dersiniz?
ah canim esimde her seyde cesur dukkan acma konusunda gr cesurlugu yok hep batarsak kredini nasil oderiz iyi giden evliligine durduk yere niye comak sokacakmis evlilikle ne alakasi var dedim stres insanda ne evlilik ne baska birakir diyor sizi bilmem ama esimde bende cok kostuk baskalarinin dertlerine sadece esimin iki arkadasi var onlar zor gununde yaninda oldu onun harici elde var 0 hic kimse olmadi bu saatten sonra kimseyi istemiyorum zor gunumde ben dustugum gibi kalkmasinida bilirim hayat ogretti bunu bize esimle cok sukur ogrendik is bulamiyorsa acil el meslegi yapsin bugun bakiyorum etrafima el meslegi olan daha iyi yerlerde ve asla issiz kalmiyorlar hatta esime bile dedim keske universite okuyacagina meslek lisesindn mezun olsaydin yurtdisinda ozellikle meslegi olanlar koseyi donuyor en rahat onlar![]()
pekı siz iş bulmak için ne kadar caba harcadınız???
tabı bırıken borçlar canınızı fena halde sıkıyodur ama yapmak ıstedıkten sonra iş vardır sahsen benım işşiz kalma gıbı bı derdım yok
bu durumda bekara karı boşamak kolaydır dıyceksınız ama ben olsam merdıven bıle yıkarım ne bılım namusunuzla
kazanacagınız helal bı iş vardır mutlaka bu esınız ıcın de gecerlı yasadınız yer nasıl çocuk bakın ne bılım benım esımın tarafında
bı aıle var hiç bi mezıyetlerı yok yazları festıvallere gıdıp çay gözlme satıyolar ıyı de kazanıyolar valla boyle kendınıze
özgu bişiy yapabılırsınız belkı inşallahhhh bu sıkıntınız bı an once gecer
Ben bundan yaklaşık 3-4 yıl öncesine kadar iş bulmak için çok çabaladım.Bazı işlerede girdim ama ya ben beğenmedim çıktım yada onlar beni istemedi.Çalıştığım işler daha 6 aya varmadan bitti.
İşsiz kalma derdiniz nasıl yok?Merak ettim.Nasıl garantilediniz?Maşallah diyelim nazar değmesin.
Bana bir komşu bir malikanede bulaşık işi var bir başka komşuda bir iş yerine temizlik elemanı alacaklar başvursana dedi.Bende onlara namusum ile para kazandıktan sonra her işi yaparım ama eğer üniversite mezunları bu iş türlerine yönelirse eğitimi daha az olanlar o zaman ne yapacak?Diye sordum.
Çok şükür şu an yiyecek ekmeğimiz var.Allah kimseyi muhtaç duruma düşürmesin inşallah.Yoksa insan aç kalırsa her işi yapar.
Benimde aklıma gözleme yapmak geldi ama bakıyorum ben gözleme satanlar kadar güzel yapamıyorum(
Çok teşekkür ederim.İşsizlik zordur, hele bir erkek için daha zordur.
Allah en yakın zamanda bir kapı açar umarım.
Eşinin bir mesleği var mı?
Ne tür işlere başvuruyor?
Merhabalar,
10 yıllık beraberliğimizde eşim çalıştı eve baktı.
Son 3 yıldır işi bir var bir yok,3 aydır işsiz evde oturuyor.
İnternetten başvuru yapıyor arayan yok,aile uzak duruyor,trilyoner akrabası var,umursamaz.
Nasıl mı geçiniyoruz?Bakkala borç yazdırarak.
Ben zaten yıllardır iş bulamıyorum.
Siz bu erkeğe nasıl davranır,ne söylerdiniz?
Paylaşırsanız çok sevinirim.Selamlarımla
Ikiniz icin zor durum ama esin icin cok daha zor bir donem olsa gerek. Herzaman destekcisi ol ve sabirli olmaya calisin.
Allah yardimciniz olsun, insallah tez vakitte is bulur. Dualarim sizinle.
canım eşin üniversite mezunu mu? sen üniversite mezunu musun?
bence çabalıyor da bulamıyorsa , bu durumdan mahçup oluyorsa üzerine varmazdım ona destek olurdum sonunda imza iyi günde kötü günde diye atılıyor değil mi? eşinin işsizlik konusunda bakış açısı nasıl? üzülüyor mu?
çocuğunuz var mı?
Üniversite mezunuyuz.Ama 40 yaş üstüyüz.Çocuğumuz yok.Elbette üzülüyoruz ama mahçup olma konusunu düşündüm.İşin gerçeği bu işsizlik sorunu benim için yıllardır var ve eşimde son üç yıldır zaman zaman çalıştı ama üç aydır evde oturuyor.Biz artık aile olarak işsizlik konusunda sanki bağışıklık kazandıkyani mahcubiyet değilde bizi ne yapacağız korkusu sardı.Ben evi geçindirsem belki bana karşı mahçup duruma düşebilirdi ama ikimizde işsiz olunca
(((
Amin.Haklısın tembel biri değil.Ama iş bulamadıkça insanın kendine güveni de azalıyor,evde stres içinde oturdukça tembellikte başlıyor ve durum kötüleşiyor.Gençlerin işsiz kaldığı bir ortamda bizlerin umarım şansı vardır.Sabirli ol, tembel biri olsaydi bastan calismazdi.
O yüzden bulamiyordur diye düsünüyorum.
Insallah en kisa zamanda bulur.