- 19 Ocak 2017
- 7.360
- 21.592
- 348
- 38
- Konu Sahibi kumru00115599
-
yaa bende düşünemiyorum da bi yandan da yemek bende eve gittikten sonra çocuk bende bulaşık çamaşır bende e zaten çocuk gün içinde kendi kendine oynuyor sen neyine bu kadar bunalıyorsun adam diye içten içe öfkeleniyorum iştebi iş bekliyorsunuz sanırım amenna ama o iş olana kadar geçici bi yerde çalışsın bari paraya ihtiyacınız yoksa bile.
evde oturup çocuk bakarken kendimi düşünemiyorum ki bi erkek düşüneyim
Kötü hissetmesi normal, bu negatif enerjiyi size yönlendirmesi yanlış. O baktığı da kendi çocuğu, yaparken düşünecekti. Kısacası; elbette yeterli anlayışı gösterin, onu anladığınızı hissettirin, daha iyi olsun diye yönlendirmelerde bulunun ama ay kovuldu, çocukla uğraşıyor diye size yaptığı muameleleri kabul edip, fazla da taviz vermeyin. O işin sonu güzel bir yere çıkmaz çünkü. Size olan saygısını koruması gerekiyor.yaa
ben eşime sinirleniyorum böyle olduğu için ama normal aslında değil mi onunda kendinde olmaması
çok aktif bir hayatın varken 24 saat sürekli ağlayıp bağıran çağıran çocukla bir aradasın..
çok doğru analizler o da bende depresyondayız.Eşiniz depresyona doğru koşar adım ilerliyor.
Ne yazıkki işsizlik çoğu evliliği etkiliyor.
Gerçi niye çoğu diyorum ki para olmayınca huzurda kaçıyor. Samanlıklar seyran değil artık.
İş bulamadıkça, boş durdukça kendini suçlayamadığı için güçsüz olan sizi suçlamayı daha kolay buluyor. Seni seçtim pikaçu yani. Konuda işsizliği değil bulduğu herhangi bişey olarak değişiyor. Gözünün üstünde kaşın var diye olay çıkarması kuvvetle muhtemel.
O yüzden başka uğraş lazım biran önce evliliğinizi yıpratıyorsunuz şuan tek yaptığınız bu.
araba alım satım işi için sahibindene bakıyor geçen ay öyle güzel kar ettik. bu elimizdeki araba içinde öyle bir şey yapmayı düşünüyoruz. ya da okey oynuyor. iyice sıkılmasın evde diye bende sık boğaz edip iş yap demiyorum. o da benim enayiliğim.Kötü hissetmesi normal, bu negatif enerjiyi size yönlendirmesi yanlış. O baktığı da kendi çocuğu, yaparken düşünecekti. Kısacası; elbette yeterli anlayışı gösterin, onu anladığınızı hissettirin, daha iyi olsun diye yönlendirmelerde bulunun ama ay kovuldu, çocukla uğraşıyor diye size yaptığı muameleleri kabul edip, fazla da taviz vermeyin. O işin sonu güzel bir yere çıkmaz çünkü. Size olan saygısını koruması gerekiyor.
Ek: Bu arada sonradan okudum, evin bütün yükü zaten sizde, bu adam bütün gün ne yapıyor? Evde biraz daha aktif görev alsa, sıkılmaya daha az zamanı olur.
haklısınız her şeyi açık açık yazabilsem keşke çünkü o zaman daha sağlıklı sonuçlar geleceğinden eminim. ama tanıyan çıkar çekincesi var işte.yazamayacagınız seylerı bılemezsek objektıf yorum yapamayız
burdan bakınca sinir hastası bır kocanız varmıs gıbı duruyor cunku
yaa bende düşünemiyorum da bi yandan da yemek bende eve gittikten sonra çocuk bende bulaşık çamaşır bende e zaten çocuk gün içinde kendi kendine oynuyor sen neyine bu kadar bunalıyorsun adam diye içten içe öfkeleniyorum işte
profılde resmım varhaklısınız her şeyi açık açık yazabilsem keşke çünkü o zaman daha sağlıklı sonuçlar geleceğinden eminim. ama tanıyan çıkar çekincesi var işte.
Ayol annen de mi burda seninprofılde resmım var
sıtenın ucte bırı ısmımı cocugumun adını esımın adını mesleklerımızı hangı sehırde oldugumuzu hatta bır cogu annemın burdakı uyelıgını bıle bılıyor
cokta aktıf kullanıyorum
daha benı tanıyan cıkmadı
:)
dırek ısım vererek net tarıh yer mekan vererek anlatmanıza gerek yok yasadıgınız sorun dunyada ılk degılse kımse anlamaz
benden once uye olmustu hatta kendısı dedı uye olsana dıye oyle uye olmustumAyol annen de mi burda senin
evde oturdugu surece bu 1 senede anket doldurarak sıgara falan sararak yıne para kazanırdı aslındaaraba alım satım işi için sahibindene bakıyor geçen ay öyle güzel kar ettik. bu elimizdeki araba içinde öyle bir şey yapmayı düşünüyoruz. ya da okey oynuyor. iyice sıkılmasın evde diye bende sık boğaz edip iş yap demiyorum. o da benim enayiliğim.
ben o kadar mutsuzum ki.
yaşamayı severdim. eskiden sevgilim şimdi kocam olan kişiyi deli gibi severdim.
merhametliydi. beni el üstünde tutardı. çevremizdekiler bile farkındaydı, aşkla bakıyor sana derlerdi. ben de ona öyleydim. çok iyi anlaşıyorduk. seneler sonra kavuşmuştum ben ona. allahım diyordum daha mutlu olamam.
işini çok seviyordu. insanın sevdiği işi yapması önemli bilirsiniz. sabah kalkıp şarkılar söyler mutlu mesut giderdi işine. bende onu öyle mutlu görünce daha da mutlu olurdum. iyi de maaş alıyordu 6 bin civarı. aylar geçti bulutların üstündeydik kızımız olmuştu.
sonra bir gün işten çıkarıldı. kızımıza eşim bakmaya başladı büyümüştü 1 yaş civarıydı zaten. eşim 1 seneden fazladır işsiz. gelelim asıl meseleye eşimin psikolojisi gittikçe bozuldu görüyorum bunu. her şeye aniden öfkelenen biri oldu. özellikle bana karşı. tahammülsüz, beni incitmekten çekinmeyen bir adam var karşımda. o bana söylendikçe ben ona söyleniyorum. en sevdiğim insanı kaybettim ben.
dün akşam kıza çorba içirirken onunda kendimin de üstümüze döktüm biraz. bağırıp çağırmaya başladı. ne biçim yediriyorsun her tarafı batırdın diye. ben takılmam öyle yok halıya dökülmüş yok üstümüze dökülmüş. ama eşim hemen sinirlenir. 2 yaşındaki çocuk hala kendi kendine yemiyor yemek. eline kek poğaça veririm al şunları yere dökülüyor der hemen. ya dökülsün ne var elektrikli süpürgeyi çalıştırmakta. çocuğun gelişiminden daha mı önemli. resim çizsin diye kalem kağıt veririm al hemen kalemi yerleri boyayacak koltukları boyayacak diye söylenir. bi yoruldum uykusuzum desem sen hep söyleniyorsun bıktım aynı şeyleri duymaktan diye başlıyor. ben sana derdimi hiç mi anlatamayacağım diye bende başlıyorum. bağırıp çağırmalar birbirimize karşı. aradan 10 dakika geçiyor gelip öpmeye çalışıyor. sen kendin dengesizsin benim de dengemi bozdun dedim dün. bunun gibi eften püften kavgalar, her defasında gelip gönlümü almaya çalışmalar..
her şeye karışıyor her şeyin içinde. üstümü başımı parçalayıp yeteeer diye bağırıp ağlamak geçiyor içimden. yarım saat markete gitse o arada da çocuk uyuyorsa bayram ediyorum resmen. eski günlerimdeki gibi 4 sene yalnız yaşadığım anlara geri dönüyorum. allahım diyorum ne büyük mutlulukmuş ve ben nasıl farkında değilmişim.
iş arasın bulsun deseniz o seçenek 1 sene daha gündemimizde yok ( yazamayacağım şeyler var iş bulsun yazmayın yani boşuna )
ben bu adamla ne yapacağım ? sakin ol alttan al bu adam böyle değildi diye teskin etmeye çalışıyorum kendimi. bitecek bu kötü günler siz yine aynı olacaksınız desem de aynı olacağımıza olan inancım her gün bitiyor.. belki 2-3 seneye her şey düzelecek ama bizden çok şey götürdü..
Bildiğimiz bir üye mi baribenden once uye olmustu hatta kendısı dedı uye olsana dıye oyle uye olmustum
kayınvalıdem bıle burda uye
yok degılBildiğimiz bir üye mi bari
yok fetö olayları değil. ama onlar gibi garanti olan işinden çıkarıldı. o yüzden bu kadar bocalıyor ya zaten. özelde olsa herkesin işten çıkarılma durumu var zaten hani her özelde çalışan bir gün çıkarılabilirim diye illa aklından geçirir. teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.İşten giremeyecek demeniz bana fetö olaylarıyla işten çıkarıldığını düşündürdü. Yani böyle bi durum söz konusuysa ekstra gerginlik oluyordur üstünde doğal olarak. Kolay değil. Ben erkek kadın hiçkimsenin tüm zamanını evde geçirmemesi taraftarıyım. Tam zamanlı iş gündeminizde yoksa part-time çalışsın. Yürüyüşe çıksın balığa gitsin evden uzaklaşsın siz de o da bi nefes alın kendi kendinize. Sabırlar diliyorum zor süreçler ama geçer elbette.
1 sene çalışarak beklese olmuyor mu?önümüzde 2 seçenek var ikisi de iş garantili zaten. açık açık yazamıyorum tabi sizde haklısınız bu yüzden anlamamakta. kursa falan gitmesine gerek yok o yüzden. biz bu işi istediğimiz için 1 sene kadar daha beklemeliyiz.
evet kendini öfke seline kaptırdı. işten çıkarılmayı o da hazmedemedi bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?