- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.175
- 798
- Konu Sahibi kumru00115599
-
ahh D damdan sitede yorumlarını mantıklı bulduğum kadınlardansın. siz olmayınca nasıl davranacağını bilmiyor yazdın ya içimi oydun. evet depresyonda. umarım geçecek bu günler o işe geri dönecek kızı kreşe vereceğiz bizim de normal bir hayatımız olacak. inşallah inşallah..Bakın ev insana batıyor
Kendini işe yaramaz hissediyorsun
Keşke beni evde yaşama göre büyütselerdi diye ağlardım
Tatmin olamazdım hiçbir şeyle ev işi yemek bulaşık çocuk tatminsizlikten çıldırırdım
Eşime de sarardım zira kimse ile konuşmadan günler geçerdi
Bir de her yere bizi götürüyor diyorsunuz ya çünkü siz de olmayınca nasıl davranacağını dahi bilmiyor depresyonun dibine doğru yolda
biliyorum nisa, ahsen, gaziantep :)profılde resmım var
sıtenın ucte bırı ısmımı cocugumun adını esımın adını mesleklerımızı hangı sehırde oldugumuzu hatta bır cogu annemın burdakı uyelıgını bıle bılıyor
cokta aktıf kullanıyorum
daha benı tanıyan cıkmadı
:)
dırek ısım vererek net tarıh yer mekan vererek anlatmanıza gerek yok yasadıgınız sorun dunyada ılk degılse kımse anlamaz
aranıyor mu esınız suclu mu yanıyok fetö olayları değil. ama onlar gibi garanti olan işinden çıkarıldı. o yüzden bu kadar bocalıyor ya zaten. özelde olsa herkesin işten çıkarılma durumu var zaten hani her özelde çalışan bir gün çıkarılabilirim diye illa aklından geçirir. teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
çok çok haklısınız. her fedakarlığı yapan aslında benim. biliyorum yanlış davranıyorumKocanız Cocugunuz degıl.
Zaten bütün gun evde adam, sız isten gelip cocugu alıp neden ona ortam yaratmaya calısıyorsunuz? Yorgun olan isten gelip evde is yapan sizsiniz. Ne munasebet ona ortam yaratmak. Basım agrıyor yoruldum demenize tahammülü olmayan adama, anne sefkatıyle yaklasmak sizi degersızlestırır haberiniz olsun
Evde oturduğu ıcın psikolojisi bozuksa ise girsin ha Bı sene calısmayacak diyorsanız, sızı bezdırmesın. Kimse onun stres topu degıl.
Sabahın korunde uyan ise git gel yemek yap hazırla cocuga bak, neymıs psikolojisi bozukmus. Rahat batmıs ona bence.
Fazla deger insanın basını yere eger hanımefendi.
Kararında deger verirseniz ve arada dur demeyi bilirseniz bu bir seneyi huzur İcinde gecırırsınız.
Psikolojisi bozuk dıyıp sadece cocukla duran haftada bir supuren adama kıyamazsanız, yorgunum dedıgınızde uzulecegıne sende hep söyleniyosun der.
Bende issizim ve bazen boğuluyor gibi hissediyorum.yaa bende düşünemiyorum da bi yandan da yemek bende eve gittikten sonra çocuk bende bulaşık çamaşır bende e zaten çocuk gün içinde kendi kendine oynuyor sen neyine bu kadar bunalıyorsun adam diye içten içe öfkeleniyorum işte
Hii sen ondan hic kvdeli konu acmiyorsunbenden once uye olmustu hatta kendısı dedı uye olsana dıye oyle uye olmustum
kayınvalıdem bıle burda uye
yok kız aranmıyor :) allah korusunaranıyor mu esınız suclu mu yanı
desek kı cok borcu var sıgortalı gorunurse maasından kesıntı olacak oda cuzı mıktar oluyor calısmasına engel degıl
bır rahatsızlıgı mı var ama evde cocuk bakabılıyor
bır sorunum yok kı olursa bırbırımıze çat çat soyluyoruzHii sen ondan hic kvdeli konu acmiyorsun
Tatlım adam eve yardimci olmuyor ama kadını suçluyor sürekli. Bahane buluyor kusur buluyor. Bu dediğin evi için caba gosterene geçerli onunki bos durmaktan sıkılmak.Az daha sık dişini
Para varsa organizasyon yap çok büyük olması gerekmez
Kafete tuttuğu takımın maçını izlemeye gidin mesela
İçine atar atar sonra patlar daha beter olur
Bak ben anne halinle 9 ayda neler çektim o bir de erkek çalışır evine bakar kodu ile büyümüş
Arada konuş gazla bir yıl sonra hayatın çok güzel olacağını vurgula
Yine kendin için de haftada birşey yap sen de bunalma
Mesela kelime oyunu oynayın akşamları 20 dk ya da daha az dikkat gereken bir şey tombala bile olur
Maksat paylaşım
allah korusun tabı aman oyle bırsey olmasındayok kız aranmıyor :) allah korusun
asgari ücretle çalışsa zaten kreşe, adamın yoluna yemeğine gidecek alacağı maaş. çocuğun psikolojisini bozmaya değmez diye düşünüyoruz. asgari ücretten fazla da maaş bu ekonomik ortamda kimse vermez kimseye zaten.
Burdan kv dene sesleniyorum.bır sorunum yok kı olursa bırbırımıze çat çat soyluyoruz
vallahi bende hayretler içindeyim. bana sen böyle biri olacaksın deseler hayatta inanmazdım. yaşanılanlar insanı eğip büküyor yoğuruyormuş onu gördüm.Bir düşünün. Siz ev hanımı olsanız. Tüm gün evde olsanız. Eşiniz işten gelse yemek yapsa çocuğu devralsa temizlik filan da onda olsa. Hiç bir erkek bunların hepsini yapmaz da hadi diyeliö yaptı. Siz sinirim bozuk deyip sürekli problem çıkarsanız ne olur. O da sizin gibi sessiz mi kalır? Böyle yaparak adamı şımartıp daha beter yapacaksınız. Ev hanımları evle ve çocukla ilgili her şeyi yapıyor. Çalışan adam da yemek yiyip dinleniyor. Geneli böyle yani. Ama erkekler evde dursa da yapmıyor. Hayretler içindeyim.
Kesinlikle depresyonda ve uzun bir süre evde kaldığı için özgüvenini de kaybetmiş.yaşadığımız şehirde 1 arkadaşı var hafta sonları okey falan oynuyor adam sürekli. git diyorum kendine zaman ayır. yok gitmiyor. ya da diyorum market alışverişini kendin yap çocukla biz gelmeyelim zaten tüm gün çocukla hani biraz nefes alsın diyorum çocukta tüm gün evde onunda canı sıkılıyor o da hava alsın diyor sizde gelin diyor. işten eve gittiğimde çocuğu alır onun odasında oynamaya götürürüm hani adama nefes alacak ortam bırakayım az biraz kafasını dinlesin diye yarım saat geçer çocuğun odasına gelir. evet iyi bir baba, belki çok iyi bir eş olacakken bizim bu hale gelmemiz çok zoruma gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?