işsiz kaldıktan sonra eşimin psikolojisi bozuldu

bir de ben esiniz cocuga bakmak icin evde kaldi sanmistim, ama baska yorumlar da geldi.
Bence erkegin de kadin gibi gayet cocuga bakmak icin calismamasi normal, kres masraflari gunumuzde asgari ucreti geciyor cunku. O issiz kalmisken onun is bulmak yerine cocuga bakmasi cok normal.
O isi yapsin bu isi yapsin yeter ki evde kalmasin mantigi bence dogru degil.
Cocuklarim bebekken ben evde kaldim, esim maddi yuku yuklendi.
Sonra o issiz kaldi, dedim hemen is aramaya falan calisma, yillardir calisiyorsun zaten, biraz da evde otur, o sekilde 5-6 ay calismadi esim, keyif yapti kisaca. Hic de ben calisiyorum o evde diye dusunmedim. Bence kadinin da erkegin de evde olmasi o kadar yadirganacak bir sey degil.
Ama esiniz calismayan taraf olarak ev islerine elini atmali, bunu talep etmelisiniz.

ahh D damdan sitede yorumlarını mantıklı bulduğum kadınlardansın. siz olmayınca nasıl davranacağını bilmiyor yazdın ya içimi oydun. evet depresyonda. umarım geçecek bu günler o işe geri dönecek kızı kreşe vereceğiz bizim de normal bir hayatımız olacak. inşallah inşallah..

biliyorum nisa, ahsen, gaziantep :)
ama annenin profilini bilmiyorum bak :)

aranıyor mu esınız suclu mu yanı
desek kı cok borcu var sıgortalı gorunurse maasından kesıntı olacak oda cuzı mıktar oluyor calısmasına engel degıl
bır rahatsızlıgı mı var ama evde cocuk bakabılıyor

çok çok haklısınız. her fedakarlığı yapan aslında benim. biliyorum yanlış davranıyorum

Bende issizim ve bazen boğuluyor gibi hissediyorum.
Ama sizin kocanizinki simariklik hem sen calisiyorsun temizlik yemek camasir her şey sende hem afra tafra yapıyor.
İlk msjda ev yükü ona kaldıysa diye düşündüm bunu görünce esin tamamen haksız. Evde koca gün totosunu yayacagina yemek yapsin evi temizlesin madem issiz ve 1 yil daha ise girmeyecek. Ki 1 yil ise girmemesi de çok mantiksiz bu devirde is yok. Bulduğuna sarilmasi lazimken.

Az daha sık dişini

Para varsa organizasyon yap çok büyük olması gerekmez

Kafete tuttuğu takımın maçını izlemeye gidin mesela

İçine atar atar sonra patlar daha beter olur

Bak ben anne halinle 9 ayda neler çektim o bir de erkek çalışır evine bakar kodu ile büyümüş

Arada konuş gazla bir yıl sonra hayatın çok güzel olacağını vurgula

Yine kendin için de haftada birşey yap sen de bunalma

Mesela kelime oyunu oynayın akşamları 20 dk ya da daha az dikkat gereken bir şey tombala bile olur

Maksat paylaşım

yok kız aranmıyor :) allah korusun
asgari ücretle çalışsa zaten kreşe, adamın yoluna yemeğine gidecek alacağı maaş. çocuğun psikolojisini bozmaya değmez diye düşünüyoruz. asgari ücretten fazla da maaş bu ekonomik ortamda kimse vermez kimseye zaten.

Bir düşünün. Siz ev hanımı olsanız. Tüm gün evde olsanız. Eşiniz işten gelse yemek yapsa çocuğu devralsa temizlik filan da onda olsa. Hiç bir erkek bunların hepsini yapmaz da hadi diyeliö yaptı. Siz sinirim bozuk deyip sürekli problem çıkarsanız ne olur. O da sizin gibi sessiz mi kalır? Böyle yaparak adamı şımartıp daha beter yapacaksınız. Ev hanımları evle ve çocukla ilgili her şeyi yapıyor. Çalışan adam da yemek yiyip dinleniyor. Geneli böyle yani. Ama erkekler evde dursa da yapmıyor. Hayretler içindeyim.

Tatlım adam eve yardimci olmuyor ama kadını suçluyor sürekli. Bahane buluyor kusur buluyor. Bu dediğin evi için caba gosterene geçerli onunki bos durmaktan sıkılmak.

allah korusun tabı aman oyle bırsey olmasında
krese gıdınce cocugun psıkolojısı bozulmaz yaaa nıye bozulsun oyle dusunmeyın
bence hem adamın psıkolojısı duzelır hem cocuk ıcın eglencelı vakıt gecırme olur hemde calısıyorken ıs bulmak daha kolay . tum ıslerımı calısıyorken bulmustum evde oturunca daha uzun suruyor ve gelmıyor sankı bırde ınsan paslanıyor bu ısı yapamam sunu yapamam dıyor ozguvende gıdıyor

vallahi bende hayretler içindeyim. bana sen böyle biri olacaksın deseler hayatta inanmazdım. yaşanılanlar insanı eğip büküyor yoğuruyormuş onu gördüm.

Belliki agir seyler yasamis.bunlari sindirmek kolay olmasa gerek.destek alabilirsen ortak destek alin.yoksa biraz esinizi gazlayin.gelecek hakkinda bol bol olumlu seyler konusun.kendinizinde yoruldugundan bahsedin.is konusunda da ufak tefek esya alim satimi yapsa eline azda olsa para gecse kendini bu hazmedemedigi durumdan ceker cikarir.

Kesinlikle depresyonda ve uzun bir süre evde kaldığı için özgüvenini de kaybetmiş.
Tek başına birşeyler yapması lazım ancak böyle sorunu çözülebilir ve siz ne kadar çok git dolaş deseniz de dinlemeyecek, önce kendisi anlaması gerek bu durumu ve kendisi içinde o evden çıkıp dolaşabilecek gücü bulması gerek maalesef..

kadın da olsa erkek de işsiz kalıp 1 sene evde oturmak kolay değil.
ki bizim ülkemize, bence dünya genelinde de öyle de, erkek ev geçindirmeliyim düşüncesi içine işlenerek yetişiyor. kendini çok büyük ölçüde eksik hissediyordur şu an. kazancı yok, belki birşey yapmak için sizden para alıyor vs vs..
bu işsizlik dönemini beklemek zorundaysanız yapacak birşey yok. siz bu durumda olsanız bence sizde depresyonda olurdunuz.
ayrıca bu devirde istediği iş olsun diye 1 sene bekleyen insan olmak bence büyük lüks. bana göre çok şanslısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…