işsiz kaldıktan sonra eşimin psikolojisi bozuldu

o film sık sık benim de aklıma geliyor kusura bakmadım :)
amin çok teşekkür ederim sizde en yakın zamanda iş bulursunuz umarm

umarım sınavınız çok iyi geçer
çocuğa basketbol potası almıştık bu aralar ona sardık akşamları oynuyoruz, havalar biraz ısınsın yürüyüşte iyi fikir teşekkür ederim

umarım sizinde gönlünüze ferahlık versin rabbim bir an önce.
zor çok zor yaşadıklarımız, geçim sıkıntısı, ağlama krizleri..
siz çalışıyor musunuz ?
Ben sürekli başvuruyorum ama sadece bir yer çağırdı. Görüşmeye gittim çocuğum hastalandı falan gibi bahaneleri haklı işten çıkarma sayıyoruz deyince koptu kayışlar. Annemin rahatsızlıkları var, bakamıyor kızıma zaten. Günde 12 saat dışarda olup, gerektiğinde haftasonu bile çalışmaya tamam dedim ama kızım için öyle küçümsercesine konuşunca dayanamadım. 3 dil bilen dış ticaret sorumlusuyum ben, eşim eski bankacı finans uzmanı. Bu ülke bizi mahvetti

Reactions: csi
15 yıllık evliliğimde iki kez yaşadık bu durumu.Beş ay kadar işsiz kalmıştı ve bambaşka biri olmuştu..Yoruldum bile diyemezdim hemen yanlış anlardı.Bir kac gün üst üste ' gerizekalı' diye hakaret etti.O an cinnet getirdim,bir daha duyarsam ben yokum bu evlilikte dedim.' Kendimi hastalıklı,işe yaramaz' hissediyorum diye ağlamıştı.Her şey düzeldi çok şükür.İnşallah siz de feraha çıkarsınız.Ama biz kadınlar olarak çok yıpranıyoruz..Tansiyon,şeker hastalığı miras kaldı o günlerden

ahh ya insanın nasıl zoruna gidiyor. bu günlerde geçecek. eşinizle karşılıklı oturup ne günlerden ne günlere geldik diye sohbetleriniz olur umarım bir kaç sene sonra, sizin de bizim de

Ne olabilir yazmayacağım şeyler ne diyelim iş bulsun dışında mantıklı olan iş

beş ayda bile insan kendini kaybediyor demek ki. gerçekten zor.
benim eşimde bağırıyor çağırıyor on dakika geçiyor gelip öpüyor özürler diliyor. dengesi iyice bozuldu adamın. keşke kendisini bana biraz açsa.
bende de bu günlerden sinir hastalığı miras kalacak diye düşünüyorum. ama ben tedavi olmayı düşünüyorum zaten çocukluğumdan gelen aile sorunlarım var onları kaldıramamışken üzerine bu yaşadıklarımda artık fazla geliyor. tedavi olmanın iyi geleceğini hissediyorum.

ahh ya insanın nasıl zoruna gidiyor. bu günlerde geçecek. eşinizle karşılıklı oturup ne günlerden ne günlere geldik diye sohbetleriniz olur umarım bir kaç sene sonra, sizin de bizim de
Geçecek işte ama geçerken bizden de götürüyor. Benim eşimde kıza sesini yükseltiyor, sorna giriyoruz birbirimize. Sizi çok iyi anlıyorum, öksürseniz laf söyleyecek gibi adam. Sürekli diken üstündeyiz. Bir yerden sonra yeter be diyorsun daha kötü kavga çıkıyor. Sizinde en kısa zamanda tüm kapılarınız açılsın, tüm hayatınız yoluna girsin. Evlatlarımız var, onlar için herşey düzelir inş.

bilgisayar kafayı yedi, mesajlar birbirine karıştı ama üstüste oldu ama gelmiştir umarım mesaj, kendi mesajımı alıntıladım galiba :)

ahh ya son paragrafta inan çok üzüldüm. her şey geçiyor bitiyor ama bazen verdiği hasarlar çok ağır oluyor.
uzun uzun yazmışsınız çok teşekkür ederim. eşimle hafta sonu için bir plan yaptık bakalım biraz daha kendimizi iyi hissetmek adına .
aileler işin içine girince işler iyice çığrından çıkıyor zaten.
amin inşallah hepimizi daha da güzel zamanlar bekliyordur.

kızınız 2 yaşında ama emin olun her gerginliği hissedıyor. o yüzden ona yansıtmamaya çalışın. emekli erkeği de sevmem ben o yüzden. herşeye karışmaya başlar. çünkü başka meşgalesi yok. çalışamama sebebi sağlık sıkıntı olabilir gibi geldi bana. kahveye gönderin bari giderse ne diyim bilemedim.

Konu sahibi ,eşiniz düzelir ama iş bulduktan sonra siz güzel konuşun yaptıklarının yanlış olduğunu anlatın. Hayatta herşey insanlar için. Başkalarına daha az yansıtarak atlatmalı bu süreci. Açıklamaya çalışın. Psikolojik destek alsanız çok iyi olur. Doktor onunla konuşur. Yönlendirir.
İşsiZlik dışında başka sıkıntısı var mı.başka bir problem. Sizi beğenmiyor gibi olmuş sanki.
sakın yanlış anlamayın ama sizi sevmiyor gibi davranıyor.

bilmem bence o bu dönem kendini de sevmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…