Bizde çay da yoktu keşke bende bırakmasaydım amaBenim çalıştığım yerde de tuvalet kağıdı yok, evden getiriyoruz.
Çay haricinde başka içeceğimiz yok.
Molamız yok.
Yemeği yiyen işinin başına döner.
Sigarasını içen geri gelir.
Isınma sorunumuz var
Şartlar ne kadar zor olsa da bırakamadım, bırakamıyorum
İşte bu satışçı abla tanıdıktı da ne oldu.Tanıdık olunca daha çok yükleniyorlarLinkedin'den iş kovalayın. Çok fazla ilan görüyorum ben.
Kardeşim de mimar.Maalesef sizin işte mezuniyet yetmiyor.Cv'nizi biraz doldurmak lazım. Deneyim+teknik kurslar sertifikalar , yabancı dil vs. Bu boşta kalan sürenizi bence bunlarla değerlendirin.
Sürekli iş değiştirmek de iyi değil. Ölçüp tartmadan yeni bir işe girmektense biraz sakince kalın. Panik yapmayın ailenize yük olmak nedir? Tanıyıp güvendiğiniz insanlara haber verin. Bu torpil değil ki tanıdıklar oldukça etkili iş bulmada.
İyi şanslar
Bizde çay da yoktu keşke bende bırakmasaydım ama
Yeni geldiğim yer de babadan zengin bir mimarın lüks bir plazada mimarcılık oynadığı bir yermiş halbuki dışardan iş yapıyorlar sanıyordum ve şartları çok iyiydi.Haftasonu tatil, parası daha çok vs.benim şatışcı tanıdık abla iş getiriyor bunlarda yapıyor vs ama bu abla teknik bilmediğinden ben Arada kaldım ve fazlaca eleştiriye maruz kaldım ilk günden iş teslim etmeme rağmen ve sonra çok başım ağrıtacağım hissettim.Üstelik arada tanıdık olduğu İçin mi bilmem patron hiç bir muhabbet kurmadı benle ( normalde işveren çalışanıyla en azından bir tanışır, sohbet eder bi 10 dk ) konuşmadığı, projeden bahsetmediği gibi ilk günden inanılmaz derecede eleştirince ve üstten davranınca hatıra gönüle aldılar beni sanırım diyip demoralize oldum.Ve gemileri yaktım çıktım ordan 2 günde.Teknik bilmeyen ablayla fazlaca aralarında kalacağımı düşündüm.Psikolojik olarak iyi hissetmeyecektim.Sonucta şimdi iki işten de oldum.İşsizim.A
İş için değil tavırlarıİki tarafta da bir süre idare edilebilirmis bence. Gemileri erken yakmissiniz. Hadi ikinciyi buldunuz diye ilki bırakmanız normal de, ikinci işten iki günde istifa etmeniz çok mantıksız. En mükemmel iş bile iki günde optimum seviyeye gelmez.
benim ilk firmam değil işte 10 yıllık tecrübem var ve cidden çok üstten davrandılarBen yüksek makina muhendisiyim. Ilk ise girdigim firmada paspas bile yapmıştım. Cok ağladığim günler olmuştu da sabretmiştim. Siz de keşke sabretseydiniz.
Ama düşünsene senle tanışmıyor bile o tanımasa bile ben tanışmak istiyorum eleştiri gırla ama yine de yorgun olduğum İçin tahammül edemedim sanırımBir iş yerinden 2 günde istifa etmezdim. İki günde ne kendini anlatabilirsin, ne başkalarını anlayabilirsin. Patronun konuşmaması ile ilgili istifa kararı almak için bile 2 gün çok kısa
benim ilk firmam değil işte 10 yıllık tecrübem var ve cidden çok üstten davrandılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?