- 21 Şubat 2013
- 2.858
- 1.228
- 148
Merhaba arkadaşlar,
Forumun takipçisiyim ama nadir konu açan ve yorum yazanlardanım.
Benimde bir problemim var.
Bu zamana kadar ciddi ilişkilerim oldu hatta nişan felan oldu ama bu anlatacağım sebeplerden dolayı bitirdim hep.
Ve gel zaman git zaman gene onlara dönüşen bir profil karşımda ve ben acaba kadermi yoksa benim kısmetim mi
diye düşünmeye başladım artık.
Şuanki sevgilim benimle ciddi düşünüyor bir seneden fazla beraberiz.Fakat, ilk zamanlarda böyle değildi sonradan
bu iyice borç batağına saplanıp ve bunlada kalmayıp işi tembelliğe vurduğunu hissediyorum.
Şöyleki ; kendine göre bir işi var depodan mal alıp başkasına satıyor .istediği zaman kalkar gider isteiği zaman gelir
yatar tarzında geniş çalışma saatleri var. Böyle yapa yapa bide kendi kafasızlığıyla borç oldu şuan 30.000 tl borcu
var ödemek içinse hala bişiler yapmış değil bakarız hallederiz...
Kendi ailesi kısmı ise benim ailemden çok zıt.
Hep ben yönlendirmeye çalışıyorum 2 gün yapıyo 3. gün gene yok.
Bende tedirgin oluyorum böyle olunca çünkü ailemin durumu iyi yada kendi durumum memurum ve kendi
ihtiyaçlarımı kendim karşılıyorum. (Kiram,elektrik,su ,tel vs tek yaşıyorum şuan)
Birde cilt problemım var oyuzden kendime iyi bakmalıyım.
İyi yönleride var , çok seviyor,anlayışlı,hoşgörülü,elinde varsa verir,Tırnak ucuna kadar ilgili.
Bende evlenmek istiyorum artık yaş geldi seviyorumda ama onun bu iş konusu beni delirtiyor sırf bunun yüzünden
ayrılınırmı? Siz ne yapardınız.
Bazende diyorum seninde cilt hastalığın var sende böyle kabullen . Sonrada düşünüyorum hastalığımı ben
çekiyorum elimde olan bişey değil ama onun bu tembelliği elinde.
Hep böylesi çıkıyo karşıma. Sizce ne yapmalıyım bayanlar .(
Bu arada teşekkürler şimdiden :)
[/I][/B]
Merhaba arkadaşlar,
Bu zamana kadar ciddi ilişkilerim oldu hatta nişan felan oldu ama bu anlatacağım sebeplerden dolayı bitirdim hep.
Ve gel zaman git zaman gene onlara dönüşen bir profil karşımda ve ben acaba kadermi yoksa benim kısmetim mi
Şuanki sevgilim benimle ciddi düşünüyor bir seneden fazla beraberiz.Fakat, ilk zamanlarda böyle değildi sonradan
bu iyice borç batağına saplanıp ve bunlada kalmayıp işi tembelliğe vurduğunu hissediyorum.
Şöyleki ; kendine göre bir işi var depodan mal alıp başkasına satıyor .istediği zaman kalkar gider isteiği zaman gelir
yatar tarzında geniş çalışma saatleri var. Böyle yapa yapa bide kendi kafasızlığıyla borç oldu şuan 30.000 tl borcu
Bende tedirgin oluyorum böyle olunca çünkü ailemin durumu iyi yada kendi durumum memurum ve kendi
ihtiyaçlarımı kendim karşılıyorum. (Kiram,elektrik,su ,tel vs tek yaşıyorum şuan)
İyi yönleride var , çok seviyor,anlayışlı,hoşgörülü,elinde varsa verir,Tırnak ucuna kadar ilgili.
Bende evlenmek istiyorum artık yaş geldi seviyorumda ama onun bu iş konusu beni delirtiyor sırf bunun yüzünden
Bazende diyorum seninde cilt hastalığın var sende böyle kabullen . Sonrada düşünüyorum hastalığımı ben
[/I][/B]
Tesrkkur ederim iyi dileklerin icin. Keske degisse ya
Asla değişmez. Değişir diye düşünerek bir evlilik yapmak çok büyük bir hata. Ve tembellik değişebilecek bir şey değil.
Eski sevgilim vardı. Bu sebepten dolayı ayrılmıştık, uzaklaşmıştım ondan sorumluluk sahibi olmadığı için. Sürekli iş değiştirirdi. Genel olarak da boşta gezerdi. İşyerindeki insanlarla anlaşamadığı için ayrıldığını söylerdi.
Ben başkasıyla evlendim ve boşandım. ve yıllar sonra buna tekrar ulaştım telefon numarası olmadığı halde, çok da iyi anlaştığım, bana uygun olduğunu düşündüğüm biri olduğu için. Bir umut, belki değişmiştir dedim. Ve bir de baktım kafa hala aynı. Diyor ki "Yunanistan'a yerleşebilirim, orada çalışabilirim. Haber bekliyorum. Yeter ki huzur olsun, insan balık tutarak da karnını doyurabilir" Son 1 yıldır da işsizdi yine ona ulaştığımda. Yaşı olmuş 37 bir de bu adamın... En son bir yere girdi. İyi de bir yer ve iyi imkanları var. Sorumluluk da vermişler buna. Patron gibi bir şey olmuş o deneyimsizlikle. Hala da diyor ki "yolu çok ters yerde. gidiş gelişimi çözmezseniz ayrılırım". Araba ayarlamasalardı ayrılacaktım diyor.
Yani kafa değişmiyor. Ben bu adama ulaştığım halde yüz yüze görüşmedim. Çünkü sevgi, aşk hepsi bir yere kadar. Seven adam sorumluluklarını da bilmeli.
Merhaba arkadaşlar,
[/I][/B]
Sevgili bayanlarim hepinize ayri ayri tesekkurler inanin ki.
Bende hep bu dusuncelerdeyim ama pisman olurmuyum diyodum ama olmayacagimi garantilediniz tecrubeleriniz le tecrubeyle sabit seylere inanirim.
En kisa zamanda ayrilacagim . Ama once kendimi hazirlamam lazim. Kismetlerimi tepmim bos yere
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kismetlerimi tepmim bos yerediye yazmışsınız bence siz onu sevmiyorsunuz zaten..... zira sevseydiniz daha ayrılmadan kısmetlerden bahsedemezdiniz...bence en hayırlısı dediğiniz gibi bir an önce ayrılın....
Hayir yanlis anladiniz. Uc oldu bu bende bundan sonrasi icin mantik evliligi yapmayi dusunuyorum. Az sevdigim mantigima uyan. Sevdim hep benden gitti . Genellikle mantik cevresinde hareket ederim mantigima uymayan beni iter aklimi kurcalar hele bide seviyosam kalp agrisi gonul yarasi olur .
Mantigima uyarsa gonlumedr duser belki orasi muamma orasida ayri macera ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
üç kere nişan attınız galiba yanlış anlamadıysam ....asla nişan attım birçok defa bununla evleniyim bari ne derler demeyin....bu adamla evlenilmez....ama bu adam daha bitmeden de başka nasiplerden bahsedilmez bence...neyse lafın gelişi söylendi diyelim ...mantık evliliği noktasında yaşınız kaç bilmiyorum ama evet olabilir gibi zira evlilik kumar gibidir aşkla evlenirsin 1 ay sürmez mantıken düşünür ok dersin ömür boyu şükredersin ...Rabbim bahtınızı güzel eylesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?