İşsiz ve Tembel biriyle Evlenilir mi ?

sevgi aşk biyere kadar asıl bu sebebten dolayı ayrılılır. erkek dediğin borcuna sahip olacak. sonra sen memursun maaşından çek kredi öde borcu demeye gider.

Tembel ve çalışmayı sevmeyen insan en korktuğum insan tipidir. Benim bi teyzem böyle biriyle görücü usulü evlendi evi var, yok çay bahçesi varmış falan filan, meğer sezonluk ve bütün kardeşlerin ortak olduğu bir yerden bahsediyorlarmış. Yazın 3 ay çalışıp kış aylarında yatıyor ya da balık tutuyordu, hava iyi, kötü balık oldu, olmadı yani adam akıllı çalışmadı hiç, teyzemin bozdolabı bomboştu her zaman ki hala öyledir. 1 tane çocukları olmuştu, o da bir kaç günlükken vefat etti başka da istemesine rağmen çocuğu olmadı. Çamaşır makinesi alalı bi 5 yıl ancak olmuştu herhalde? Öncesinde elinde yıkıyordu çamaşırlarını, yani bu biraz fazla evet ama tembel ve üşengeç insanlar böyledirler. Artık kadın erkek birbirlerine destek olurken böyle insanlarla yapılan evlilikte sorumluluğu tek başına kadın almış oluyor.

Sizin cilt rahatsızlığınız elinizde olan bişey değik ki, kendime iyi bakmam gerekiyor demişsiniz, yani elinizden geleni yapıyorsunuz demektir. 30 bin lira borcu var ama öderiz, yaparız tarzında konuştuğunu söylemişsiniz, yani vurdumduymaz, umursamaz, sorumluluk sahibi olmayan insan demektir. Bile bile lades demeyin bana sorarsanız, alışmış kudurmuştan beterdir demişler konuşsanız da pek fazla etkisi olacağını düşünmüyorum..

30 bin borca giresin varsa git bir ev araba al ne bileyim ev kredisine falan gir.

Benim bi arkadasim tipki senin anlattigin gibi biriyle evlendi. Ustune adam bide hanzo gibi kaba saba bi insandi. Arkadasim memurdu senin gibi .5 yil evli kaldilar. Adam yarisini evde yatarak gecirdi. Arkadasim kocasi calismadigi icin yillarca es yardimi aldi. 5 yil sonra bosandi . 2 bucuk yildir kendine gelmeye calisiyo. Yani hayatini mahvetme. Yasanmis orneklerden ders al bence.

samsung

En pasif erkek tipi, bir bunlar, bi de evlendiği halde annesinin sözünden çıkamayanlar.
Hadi şimdi sen bi şekilde idare ettin diyelim, iki gün sonra çoluk çocuk baş edemezsin bu adamla canım, sen şimdiden yolunu ayırmaya bak..

benim cilt hastalığım var onun tembelliği var demek ve bunu kıyaslamak çok saçma kusura bakma seni bu düşünceye iten şey nedir etrafında başka erkeklerin olmaması falan mı ya da seni cilt hastalığınla kimsenin kabul etmeyeceğini mi düşünüp tembel bir adamla hayatını birleştirmeyi düşünüyorsun onun 30 bin borcu evlenirsen senin de olacak ya da en azından maddi sıkışıklığınızın nedenlerinden biri olacak iyi düşün...

İşsiz biriyle evlenilebilir, şu zamanda hiçbirimizin iş garantisi yok, ama insan dirayetli olmalı, çabalamalı, elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışmalı.

İşsiz olmak değil ama tembel ve sorumsuz olmak büyük bir sorun bence ve böyle biriyle asla evlenmem.

benim koca tebel ve uykucu cinnet geçiriyorum evde. Allahtan memurda maaşı belli. e bi de özelde çalışıp tembel olup borçlu olan biri. sen bu işi unut cnm. sonra o cilt problemlerin artar.

ben bide sunu ekliyim. benim bahsettigim kisi allah var evine ekmek getirdi, isteyerek istemeyerek severek sevmeyerek ama yapti bisekilde. en azindan eeeeeennnnnnnnnnn basit ihtiyaclari giderecek sekilde. neden, cunku eline geceni elaleme peskes cekmeler, agalik taslamalar, karisi evde eliyle camasir yikarken baskalarina makineler almalar, ne akla hizmetse hala anlamis degilim. yani allahin zoruna gider inkar edersem, yapti, yapmadi degil ama yaptigi kadarinida burnumuzdan getirdi, ben yaptim ben calistim ben kazandim ben yoruldum benim param benim param benim param diyerek.. yani calismayi sevmeyen istemeyen insan calissada sorumlu oldugu kisilerin burnundan getirir yani yapmak zorunda oldugu seyi yapinca.

varsin amele olsun, varsin insaat iscisi olsun, varsin ekmegini copculuk yaparak cikarsin, tarlada bagda bahcede calisarak cikarsin, ama sukur ederek, rabbim bana calisabilecek saglik sihhat uguzlari verdigin icin ve bana calisma imkani verdigin icin is nasip ettigin icin sonsuz sukurler olsun diyerek yaparsa, bu nimetlerin nekadar kiymetli oldugunun farkina vararak calisirsa bi insan, inan ne meslegi ne isi onemli degil, rabbim bereketini veriyo. amma velakin kahretsin yine gidicem ise, off niye uyanmak zorundayim sabahin korunde, ne diye milletin agiz kokusunu cekiyorum vs vs diyerek calisan bi insanda ne bereket olur ne huzur olur nede huzur verir.

elbette evlenilmez hemde hic evlenilmez arkaniza bakin koşar adim kacin. az para cok para diye birsey yok sorumsuzluk tavan yapmis cilt probleminiz sizin psikolojinizi etkilemis sanirim lutfen kendinize yazik etmeyin cilt sorunu vs. sizi olduğu gibi kabul edecek biri cikar evlenmek icin evlenilmez yasim geldi diyosunuz lutfen toplanin ve ayrilin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tesrkkur ederim iyi dileklerin icin. Keske degisse ya

Asla değişmez. Değişir diye düşünerek bir evlilik yapmak çok büyük bir hata. Ve tembellik değişebilecek bir şey değil.

Eski sevgilim vardı. Bu sebepten dolayı ayrılmıştık, uzaklaşmıştım ondan sorumluluk sahibi olmadığı için. Sürekli iş değiştirirdi. Genel olarak da boşta gezerdi. İşyerindeki insanlarla anlaşamadığı için ayrıldığını söylerdi.
Ben başkasıyla evlendim ve boşandım. ve yıllar sonra buna tekrar ulaştım telefon numarası olmadığı halde, çok da iyi anlaştığım, bana uygun olduğunu düşündüğüm biri olduğu için. Bir umut, belki değişmiştir dedim. Ve bir de baktım kafa hala aynı. Diyor ki "Yunanistan'a yerleşebilirim, orada çalışabilirim. Haber bekliyorum. Yeter ki huzur olsun, insan balık tutarak da karnını doyurabilir" Son 1 yıldır da işsizdi yine ona ulaştığımda. Yaşı olmuş 37 bir de bu adamın... En son bir yere girdi. İyi de bir yer ve iyi imkanları var. Sorumluluk da vermişler buna. Patron gibi bir şey olmuş o deneyimsizlikle. Hala da diyor ki "yolu çok ters yerde. gidiş gelişimi çözmezseniz ayrılırım". Araba ayarlamasalardı ayrılacaktım diyor.

Yani kafa değişmiyor. Ben bu adama ulaştığım halde yüz yüze görüşmedim. Çünkü sevgi, aşk hepsi bir yere kadar. Seven adam sorumluluklarını da bilmeli.

Inanin benim suanki sevgilim . Haklisiniz gercekten insan 7 sinde neyse 70 inde o . Bende bunu goruyorum ve uzuluyorum

Sevgili bayanlarim hepinize ayri ayri tesekkurler inanin ki.

Bende hep bu dusuncelerdeyim ama pisman olurmuyum diyodum ama olmayacagimi garantilediniz tecrubeleriniz le tecrubeyle sabit seylere inanirim.

En kisa zamanda ayrilacagim . Ama once kendimi hazirlamam lazim. Kismetlerimi tepmim bos yere

İşsiz ve Tembel biriyle Evlenilir mi ?
aşkla karın doymayacağına göre .....ha evlenirseniz de birbirinizi yemeyi göze almalısınız

Kismetlerimi tepmim bos yere diye yazmışsınız bence siz onu sevmiyorsunuz zaten..... zira sevseydiniz daha ayrılmadan kısmetlerden bahsedemezdiniz...bence en hayırlısı dediğiniz gibi bir an önce ayrılın....

Kismetlerimi tepmim bos yere diye yazmışsınız bence siz onu sevmiyorsunuz zaten..... zira sevseydiniz daha ayrılmadan kısmetlerden bahsedemezdiniz...bence en hayırlısı dediğiniz gibi bir an önce ayrılın....

Hayir yanlis anladiniz. Uc oldu bu bende bundan sonrasi icin mantik evliligi yapmayi dusunuyorum. Az sevdigim mantigima uyan. Sevdim hep benden gitti . Genellikle mantik cevresinde hareket ederim mantigima uymayan beni iter aklimi kurcalar hele bide seviyosam kalp agrisi gonul yarasi olur .

Mantigima uyarsa gonlumedr duser belki orasi muamma orasida ayri macera ..

üç kere nişan attınız galiba yanlış anlamadıysam ....asla nişan attım birçok defa bununla evleniyim bari ne derler demeyin....bu adamla evlenilmez....ama bu adam daha bitmeden de başka nasiplerden bahsedilmez bence...neyse lafın gelişi söylendi diyelim ...mantık evliliği noktasında yaşınız kaç bilmiyorum ama evet olabilir gibi zira evlilik kumar gibidir aşkla evlenirsin 1 ay sürmez mantıken düşünür ok dersin ömür boyu şükredersin ...Rabbim bahtınızı güzel eylesin...

Amin cumlemizin elbette. Ben oraya neden takildiginizi anlamadim. Belirttigim bununla olmicaksa kismet tepmim ama haklisiniz mantik dememistim bilemezdiniz.
Evet kader tarafindan baktigim oydu ucude boyle tembele donustu isleri varken bi anda borca girdiler bi anda isleri batti calismaz oldular. Buda oyle oldu yoksa bununla evleneyim bari bi durum degil. Seviyorum ama insan olarak bu hali beni yoruyor. Sirf bu yuzden insan itilir mi diye vicdanim rahatsiz di ama tecrubeli insanlar gorenler duyanlar askla karin doymuyor kizim dedi kisaca . Bende suan evet ben yanlis dusunmuyormusum diyorum.
Tesekkur ediyorum bunun icinde. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…