- 14 Mayıs 2011
- 2.082
- 2.014
- 103
- Konu Sahibi showingnoemotions
-
B Birkupseker gerçekten yıllarca okudum ettim, kurslara katıldım, boş bir günüm dahi geçmedi, şimdi de yapacak iş bulamıyorum. İş ilanları kulaktan kulağa geziyor, boşuna okuduk.
2 farklı dilden B seviyesinde yabancı dil puanım var.
Bir üstümde yazan hanımefendiye cevap olarak yazmıştım, okumadığınız için çemkirmeniz normal. Bölüm İngiliz dili ve edebiyatı.
Bir üstümde yazan hanımefendiye cevap olarak yazmıştım, okumadığınız için çemkirmeniz normal. Bölüm İngiliz dili ve edebiyatı.
İngiliz dili ve edebiyatı okudugunuzu ilk mesajınıza eklerseniz daha faydalı yorumlar alabilirsiniz. Ayrıca B seviyesinde dil puanım var iki dilde demişsiniz, ikinci dil nedir, hangi sınavlara girdiniz, hangi puanları aldınız belirtin bence.3 yıllık işsizliğimin bir yılını işsizlik maaşı diğer iki yılını da geçici işlerle geçirdim. Borcum, harcım yok çok şükür ancak gelecekten bir umudum yok. Tanıdığı olmayan insanların çalışmaya hakkı yok galiba.
Çok mutsuzum gerçekten.
Haklısınız. Diyecek birşey bulamıyorum. Yinede yolunuz açık olur inşAllah.B Birkupseker gerçekten yıllarca okudum ettim, kurslara katıldım, boş bir günüm dahi geçmedi, şimdi de yapacak iş bulamıyorum. İş ilanları kulaktan kulağa geziyor, boşuna okuduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?