işsizim, mutsuzum

showingnoemotions

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2011
2.082
2.014
103
3 yıllık işsizliğimin bir yılını işsizlik maaşı diğer iki yılını da geçici işlerle geçirdim. Borcum, harcım yok çok şükür ancak gelecekten bir umudum yok. Tanıdığı olmayan insanların çalışmaya hakkı yok galiba.

Çok mutsuzum gerçekten.

B Birkupseker gerçekten yıllarca okudum ettim, kurslara katıldım, boş bir günüm dahi geçmedi, şimdi de yapacak iş bulamıyorum. İş ilanları kulaktan kulağa geziyor, boşuna okuduk.

Keşke hangi bölümü okuduğunuz konusunda bilgi verseydinizde ona göre daha sağlıklı yorum yapsaydık. Ben iş ilanlarının sadece kulaktan kulağa dağıldığı düşüncesine katılmıyorum. Bugüne kadar tüm işlerimi çok bilindik kariyer sitesinden buldum. Hiçte tanıdık vs ile işim olmadı çok şükür. Olmasında inşallah... biraz kendinizde de eksiklik olabileceğini düşündünüz mü? Mesela iş alanınızda iyi derecede yabancı dil isteniyordur ama siz bilmiyorsunuzdur gibi? 3 yıllık işsizlik bana çok mantıksız geldi ne yalan söyliyeyim. Ama sizin koşullarınız hakkında da bişey bilmiyorum sonuçta. İnşallah en kısa zamanda, gönlünüze göre bir iş bulmanız dileğiyle...

Bir üstümde yazan hanımefendiye cevap olarak yazmıştım, okumadığınız için çemkirmeniz normal. Bölüm İngiliz dili ve edebiyatı.

Bölümünüz ingiliz dili ve Edebiyatı ise Anadil seviyesinde konuşmanız gerek . Benim uluslararası dil puanım CEFR seviyesinde B2 olarak gözüküyor ama yeterli görülmuyor is yerimde bu yüzden c1 yapmaya çalışıyorum . Üstelik bölümüm ingiliz dili ve edebiyatı değil .

Bize ofiste sizin bir dili iyi değil çok iyi bilmeniz gerek denmisti. Kaldı ki dediğim gibi bölüm farklı .

3 yıllık işsizliğimin bir yılını işsizlik maaşı diğer iki yılını da geçici işlerle geçirdim. Borcum, harcım yok çok şükür ancak gelecekten bir umudum yok. Tanıdığı olmayan insanların çalışmaya hakkı yok galiba.

Çok mutsuzum gerçekten.
İngiliz dili ve edebiyatı okudugunuzu ilk mesajınıza eklerseniz daha faydalı yorumlar alabilirsiniz. Ayrıca B seviyesinde dil puanım var iki dilde demişsiniz, ikinci dil nedir, hangi sınavlara girdiniz, hangi puanları aldınız belirtin bence.

Ve en önemlisi planınız, yapmak istediginiz iş nedir? Yani yabancı dile bi ölçüde hakimsiniz, bunu kenara koyalım. Diger güclü yanlarınız nedir? Bölümü hangi duyguyla secip okudunuz? Çocuklarla iletisimim iyi, ingilizce ögretmeni olur benden mi dediniz? İnsan iliskilerim ve yöneticilik becerilerim iyi, turizm sektöründe iş bulurum yükselirim? Edebiyata ilgiliyim ben, yayınevi kovalarım?

Back
X