- Konu Sahibi Bayan Yanak
-
Ama öğretmen değilsiniz ki zaten. Formasyon almışsınız sadece. Formasyon alan yığınla kişi yüzünden de yeterli kadro olmaması normal değil mi. Tabi devletin de hatası var gerek olmadığı halde bu kadar formasyon dağıtmak neden...
Tabi işsizlik ayrı dert... İnsallah en yakın zamanda bulursunuz bir iş.
Allah yardimciniz olsun canim.Biz de borcla harcla yuvarlaniyoruz ailecek.Dersanede calistim uc ay.Maasimi hep eve verdim.Borc olmasin diye ama isten ayrilmak zorunda kalinca tekledik gene.Sen evlisin bir de allah yardimcin olsunBen de 1 yıldır işsizim ben de diplerdeyim ve borçlar gırtlağı geçti ve hangi işe el atsam kurutuyorum.Bi şekilde olmuyor.İsyan bayrağı açtım açcam az kaldı.Eşimle de 14 aylık evliyiz.Ailelerden de hiç destek görmedik.Tek kişi yetemiyo bu kadar borçla huzurumuz da kalmadı.Allah hepimize hayırlı huzurlu işler nasip etsin.AMİNNNNN
Bölüm bitirdim formasyonu aldim.Sertifikamda da ogretmen olmaya hak kazanmistir yazdigina gore tabiki de ogretmenim.Burda egitim fakulteliler bolum cikislilar diye bir ayrim yapilmamali.Lisansta bitirdiğiniz bölüm Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği miydi?
Öğretmenlik bitirdikten sonra bir de öğretmenlik formasyonu mu almak gerekiyor?
sizinle laf dalaşına girmek istemiyorum.Kendi görüşünüz iyi akşamlarÖğretmenlik bitirmediyseniz tabi ki öğretmen değilsiniz. Öğretmenlik bölümünü kazanabilip, bitirip öğretmen olanların bu konuda şikayet etmesi normal. Gerçekten öğretmen olanlar bile atanamıyorken, öğretmen olmayanların atanamıyorum diye şikayet etmesi normal değil. Karıştırmayalım kavramları.
Bölüm bitirdim formasyonu aldim.Sertifikamda da ogretmen olmaya hak kazanmistir yazdigina gore tabiki de ogretmenim.Burda egitim fakulteliler bolum cikislilar diye bir ayrim yapilmamali.
Hep hayırlısı olsun diye dua ediyorum.Belki de sabrımız deneniyordur,eşimle sınavdan geçiyoruzdur,ağır oluyor ama inşallah yara almadan kurtuluruz hepimiz.Geçecek mutlaka Allah büyük biz küçüğüz.Allah yardimciniz olsun canim.Biz de borcla harcla yuvarlaniyoruz ailecek.Dersanede calistim uc ay.Maasimi hep eve verdim.Borc olmasin diye ama isten ayrilmak zorunda kalinca tekledik gene.Sen evlisin bir de allah yardimcin olsun
ayrım olmalıydı ama yapmamışlar işte.bize verilen hakkı kullanmak istememiz kadar doğal bir şey yok. teşekkür ederim sağoluno ayrım zaten üniversiteye girirken taban puanlarla başlıyor.yani sen ben istemsek de bölüm ve alan ayrımı var,olmalı.bir fakülteyi 4 yıl okumakla meslek derslerini 1 yıl almak aynı kefeye konulmamalı.ama bu bizlerin değil devletin sorunu..sonuçta sizlere verilen bir hak var ve onu kullanmak istemeniz en doğal hakkınız..neyse konun bu değil zaten.
bu durumun kısa sürer,İnşallah sen ve iş arayan tüm arkadaşlar gönlünüze göre bir iş bulursunuz.
Kesinlikle canım.Ne büyük derdim var deme derdine dön ve benim senden büyük Rabbim var de :)Hep hayırlısı olsun diye dua ediyorum.Belki de sabrımız deneniyordur,eşimle sınavdan geçiyoruzdur,ağır oluyor ama inşallah yara almadan kurtuluruz hepimiz.Geçecek mutlaka Allah büyük biz küçüğüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?