işsizliğin dibine vurmak

Bizler bile boyle fikirler uretebilirken milli egitimde calisanlar ne akla hizmet boyle sacma kararlar alabiliyorlar aklim almiyor.

siyasi çıkarlar diyelim biz buna yoksa ben ne onların düşünebildiğine ne de fikir üretebildiğine inanmıyorum.

eğer düşünme kapasiteleri olsaydı sen şimdi bu konuyu açmış olmazdın.

Kazanip okusaydiniz durumu sacma bence. O zaman bolum mezunu da diyor ki sen de kpss de beni gec atan. Bu afedersiniz tam manasiyla sidik yarisi oluyor. Tamamen devletin egitimdeki rezaletlerinden biri bu da. Sucluyu baska yerlede aramamali. Herkes bu devirde ucundan kiyisindan umutla is arıyor hayata tutunmaya çalışıyor.

Ileride yaşadığımız bu devri tarihçiler "Gençler deliler gibi bölüm okuyup okuyup atanamiyorlardi ; iş bulamıyorlardı." diye yazacaklar..
Okumanın bir ehemmiyeti kalmadı entellektuel birikim sağlamasından başka..
Zaten öğretmenlik gibi temel bir bölüm bile garanti olmaktan cıkmış ise ileride ne olacağı hakkında hiçbir fikrim yok artık..
Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Giderek ülkemizin çarpık eğitim sisteminden tiksinmeye başladım...

Son düzenleme:
Öğretmenlik çoktaaaan bitti:)

Reactions: 000
Açtığım bakıcı konusunda otur çocuğuna bak çalışma diyenler buyrun buraya gelin..İş bulmuşken bırakmak lüks bu devirde..Allah size de atanmayı nasip etsin..

Öğretmenlik çoktaaaan bitti:)
Evet maalesef öyle..
Eskiden eğitim fakültesini bitirip atanıyormuşsun.
Kpss sözlü mülakat onlar yokmuş.
Şimdi diploman olduğu halde bir sürü sınavlara giriyorsun..
Rezalet..

Mantıksızlık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…