Canım yanlış anlama da yaşlı bakimk cidden meşakkatli bir iş ya yaşlılar konuşmayı filan çok sever ve cou kişi çok sıkılır bundan düşünsene bir gun boyunca durmadan kek börek kahve yapıp içip birisi ile sevmeden de olsa sohbet edeceksin kafan sisecek , buna uygun bakıcı bulmaman su sebeple , şu anda pandemi var ve kreşler kapalı çoğu türk bakıcı zaten baya güzel fiyatlarla çocuk bakıyor. Çocuk bakmak daha eğlenceli ve kolay yaşlılar daha kaprisli oluyor ve kimse sırtını sabunlamak istemez bir yaslinin . Ama çocuk bebek bakımı daha sevgi dolu yapılır doğal olarak da çocuk bakımına yöneliyor senin aradığın profildeki insanlar.
Kivi toplamaya giden kadın da arada bir tarlada iş olursa gidiyor ama size gelecek olsa bir söz verecek ve bırakamayacak kafasına göre. Daha özgür olmak istiyordur
kizmadan ,bagirmadan,yargilayip asagilamadan cevap verdiginiz icin oncelikle tesekkur ederim,
aslinda nazik konusmayan beni yargilayan , niye anneni getirmedin, niye anneni yanina almadin ,gel sen bak vs vs gibi yargilama dolu ,kisiyi ve sartlarini bilmeden,empati yapmadan yanitlayanlar haric;
sadece sordugum ,kirildigim, cevap aradigim soruya egilerek nazikce cevap veren tum hanim arkadaslara , ise talip olan , yardimci olmayi teklif eden ve hatta uzuntulerini belirten kiz kardeslerime de cok tesekkur ederim.
keske birbirimizin acigini aramadan birbirimizi kirmadan, birbirimize bagirmayi hedefimiz haline getirmeden ,empati yaparak hosgoruyle yaklassak buradaki ortam ,ve hatta boyle yaparsak ailemiz, ulkemiz ,dunyamiz daha da guzellesir ama neyse...
konuya donelim:
evet kivi toplayip ozgur kalmak istiyor olabilirler,
benim halen anlamakta zorlandigim soru su ki;
neden turkiye genelinde turk hanimlar bu bakici isinden bu denli kaciyorlar ki bu isin yabanci pazari dogmus bu yuzden,
ama benim illaki sigortali olan ve hatta asgari ucret uzeri teklifime gelmiyorlar da daha olumsuz zor sartlarda calismayi kabul ediyorlar??
iste sitemim bu isyanim bu....
dogru anlayip empati yapabilenlere tekrar tesekkur ederm.