- 1 Ekim 2015
- 274
- 320
- 33
- Konu Sahibi Hare Frankie
-
Staj yaptim is tecrubem de var hatta staj bitince gel yardimci oluruz demislerdi ama simdi hemen hadi kalk gel derler mi bilmiyorum.Staj vs yapmadın mı bi yerde ???
Beni staj yaptığım yerden çok çağırdılar,sen iyi çalış 3'e 5'e bakma kafan rahatsa,gerisi gelir.Staj yaptim is tecrubem de var hatta staj bitince gel yardimci oluruz demislerdi ama simdi hemen hadi kalk gel derler mi bilmiyorum.
Is olsun da sorun degil gibi. Ama komik bir maasla da tek basina gecinmek cok zor. Ne yapmaliyim bilmiyorum. Idare edebilir miyim emin degilim.Önü açık bir sektörde düşük bir pozisyonda da olsa ise girmeye çalışın. Kuzenimin eşi sağlık sektöründe çalışıyor satın alma biriminde. Ilk başladığında komik bir maaş alıyormuş zaman geçtikçe ilerlemiş. Geçen ay sirketin daha önce çalıştığı birinden is teklifi aldı 10.000 maaş ile başladılar. Bu işler şans ve sektörü iyi seçmekte ilgili sanırım.
Oraya alsalar zaten rahat olurum ama acik pozisyon var mi ne zaman olur yine beklemek zorunda kalir miyim diye dusunuyorum.Beni staj yaptığım yerden çok çağırdılar,sen iyi çalış 3'e 5'e bakma kafan rahatsa,gerisi gelir.
Asgari ücret 1300 lira siz en az 1800 falan alırsınız diye düşünüyorum. E bu da mükemmel olmasa da sizi bi süreliğine idare edebilecek bir maaş. Başlangıçta iyi maaş ama yukselmeyecek statüdense az ama yükselen maaş daha mantıklı.Is olsun da sorun degil gibi. Ama komik bir maasla da tek basina gecinmek cok zor. Ne yapmaliyim bilmiyorum. Idare edebilir miyim emin degilim.
Ya canimcim biraz icimi rahatlatin :) 1800e tabi ki gecinilir sorun yok ama hemen is bulurum umarim :) cunku o is bulma surecinde tek basima desteksiz kalicamAsgari ücret 1300 lira siz en az 1800 falan alırsınız diye düşünüyorum. E bu da mükemmel olmasa da sizi bi süreliğine idare edebilecek bir maaş. Başlangıçta iyi maaş ama yukselmeyecek statüdense az ama yükselen maaş daha mantıklı.
Korkmayın is bulunur. :)
Is bulma kurumuna başvurun şimdiden. Geçici de olsa bir ise yerleşip daha iyisini bulunca çıkarsınız.Ya canimcim biraz icimi rahatlatin :) 1800e tabi ki gecinilir sorun yok ama hemen is bulurum umarim :) cunku o is bulma surecinde tek basima desteksiz kalicam
Amacsiz bos kalmamak gerekiyor zaten. Ne biliyim hic sevmedigim bi is olsa da iyisini bulana kadar calisirim diye dusunuyorum.işsizlik korkusu bendede var kızlar ama yıllarca öğrenci olupta bi anda amaçsız boş boş ortada kalmak fikrini nasıl değerlendiriyosunuz
Allahtan istanbulda degilim ama hayat heryerde pahaliİstanbuldaysan tek başına kira, faturalar, ihtiyaçlar derken iyi bir maaş almanız lazım. Yoksa desteksiz geçinemezsiniz
Hic sanmiyorumyuksek lısans yapsan bır yandanda çalışsan iş bulmana yardımcı olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?