İşsizlik ve ailem

yukki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2016
324
350
103
32
arkadaşlar işsizim ve bunu kafaya takıyorum iş ilanları vs hep takip de ediyorum. sorunuma gelecek olursak ailem çok üzerime geliyor ne yaptın buldun mu bak şu ilan varmış başvurdun mu şurayla görüştün mü burayı aradın mı vs. ben zaten bunalmışım bir de kendimi beceriksiz hissettiriyorlar ve soğutuyorlar iyice bu süreçten hiç mutlu musun, ne yapmak istiyorsun vs. ? diye soran yokmuş gibi hissediyorum hep iş üzerine. çok bunaldım bazen atsam kendimi bir yerden de kurtulsam diyorum. abartıyor muyum acaba ailemi boşuna mı suçluyorum iyiliğimi istiyorlar biliyorum ama sağlığımdan dahi oldum ben bu süreçte stresten.

Abartmayın lütfen. işsiz olduğum da benim de ailem soruyor ne yaptın diye, görüşmeye gittiğimde ararlar nasıl geçti diye.
sormasalar da ilgilenmiyorlar dersiniz.
onlarda belki bunaldığınızı fark ettikleri için şuraya başvur bununla görüş diyordur

Aile neden soruyor?
Maddi beklentileri mi var?
İs görüsmesine gidince söylemeden gidin.

Aile neden soruyor?
Maddi beklentileri mi var?
İs görüsmesine gidince söylemeden gidin.
yok ondan değil iyi olmamı istiyorlar ama ben elimden geleni yapıyorum zaten. her telefon görüşmemiz bu konu üzerine söylemesem de sorarlar ne yaptın diye her gün bin bir çesit tavsiye ve yönlendirme dinliyorum beceriksizmişim gibi hissediyorum, iş bulmamı istiyorlar ama elimden gelen de bu arıyorum zaten

Abartmayın lütfen. işsiz olduğum da benim de ailem soruyor ne yaptın diye, görüşmeye gittiğimde ararlar nasıl geçti diye.
sormasalar da ilgilenmiyorlar dersiniz.
onlarda belki bunaldığınızı fark ettikleri için şuraya başvur bununla görüş diyordur
ne yaptın ne ettinden fazlası bu biraz ama sürekli nasihat ve yönlendirme buraya git şuraya git normal konuşamaz oldum ailemle. iyiliğimi istiyorlar o yüzden onlara pek bir şey diyemiyorum ama bunaldım çok fazla

yok ondan değil iyi olmamı istiyorlar ama ben elimden geleni yapıyorum zaten. her telefon görüşmemiz bu konu üzerine söylemesem de sorarlar ne yaptın diye her gün bin bir çesit tavsiye ve yönlendirme dinliyorum beceriksizmişim gibi hissediyorum, iş bulmamı istiyorlar ama elimden gelen de bu arıyorum zaten
Ozman acık acık sormayın bana diyin.
Tavsiyeyle olmuyor bu isler.
Milyonlarca issiz insan var memlekette,bi siz degilsiniz.
Hepsi mi beceriksiz.

Ozman acık acık sormayın bana diyin.
Tavsiyeyle olmuyor bu isler.
Milyonlarca issiz insan var memlekette,bi siz degilsiniz.
Hepsi mi beceriksiz.
değil tabiki alınmasınlar diye diyemiyorum öyle bir de abartıyor muyum acaba diye ekstra hassasım çünkü bu konuda. açık açık demeyi deneyebilirim belki

Back
X