- 5 Mart 2018
- 1.394
- 1.355
- 53
- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
Herkese selam.
Bi kız arkadaşım var. Bu akşam buluştuk ve dertlestik biraz. Kendisini çok çok severim. Ama kızın psikolojisi bozulmuş durumda.
Olaya gelecek olursam..
Bu arkadaşım elektrik ve elektronik mühendisliği bölümünü 2. Olarak bitirdi. Ortalaması yüksek ve azimlı bi öğrenci idi. Ama gel gelelim 2 senedir iş bulamıyor. Ve küçük bir şehirde değil Ankarada yaşıyoruz.
Aynı süreçten geçtiğim için onu anlayabiliyorum. Ben 6 ay tahammül edememiştim.
Is görüşmesine dahi çağırılması bi elin parmaklarını geçmiyor. Ve psikolojisi kalmadı kızın. Uyanır uyanmaz kariyer sitelerine bakıyor. Kpss ye girdi ve 80 aldığı için atama ihtimali kalmadı.
Irak'a bile başvurdum yeter ki artık bir isim olsun diyor.
Sizler nasıl iş buldunuz ? Arkadaşıma verebilecek önerileriniz var mı?
Lütfen konu taşınmasın.
Bi kız arkadaşım var. Bu akşam buluştuk ve dertlestik biraz. Kendisini çok çok severim. Ama kızın psikolojisi bozulmuş durumda.
Olaya gelecek olursam..
Bu arkadaşım elektrik ve elektronik mühendisliği bölümünü 2. Olarak bitirdi. Ortalaması yüksek ve azimlı bi öğrenci idi. Ama gel gelelim 2 senedir iş bulamıyor. Ve küçük bir şehirde değil Ankarada yaşıyoruz.
Aynı süreçten geçtiğim için onu anlayabiliyorum. Ben 6 ay tahammül edememiştim.
Is görüşmesine dahi çağırılması bi elin parmaklarını geçmiyor. Ve psikolojisi kalmadı kızın. Uyanır uyanmaz kariyer sitelerine bakıyor. Kpss ye girdi ve 80 aldığı için atama ihtimali kalmadı.
Irak'a bile başvurdum yeter ki artık bir isim olsun diyor.
Sizler nasıl iş buldunuz ? Arkadaşıma verebilecek önerileriniz var mı?
Lütfen konu taşınmasın.