Ben hunharca çikolata yemek istiyorum geceleri durdurabiliyorum kendimi evde abur cubur yoksa ama gündür kavanoz kavanoz çikolata yemek istiyorumİyi geceler güzel anneler bir kaç gecedir acikmaya başladım yemek yediğim bile oluyo sizde boylemisiniz gece açılıp kaçamak yapıyor musunuz ?
Bende yemeğe sardım cnm biraz önce yedim doymadım yemeğin pişmesini bekliyorum bir tabak daha yicemBen hunharca çikolata yemek istiyorum geceleri durdurabiliyorum kendimi evde abur cubur yoksa ama gündür kavanoz kavanoz çikolata yemek istiyorum
Dayanamıyorum ki yemek yemesem çikolata yesem sadece olurBende yemeğe sardım cnm biraz önce yedim doymadım yemeğin pişmesini bekliyorum bir tabak daha yicemcnm abur cubur yeme çok sen kilo alırsın bebek almaz bende çikolata delisi olan biriydim gebelikte kesildi
Bu gidişle iyi kilo alicazDayanamıyorum ki yemek yemesem çikolata yesem sadece olurilk zamanlar çok tiksindim çikolatadan şimdi hep istiyorum
Ye cnm bence tutma kendini nasılsa doğumda yedi kılı atican kalanı verirsin bende aksine üç buçuk ay kustum zayıfladım şimdi hiç düşünmeden yiyomBen gebelik başından beri hiç mide bulantısı yasamadim aksine iştahım çok açık 18. Haftada 4 kilo almıştım doktor çok almışsın deyince kendimi durdurmaya basladim. Ama içim gidiyor tatlı diye ölüyorum resmen zorla tutuyorum kendimi. Baya açım yani sürekli yemek istiyorum ne olduğu hiç önemli değil yiyemeyince de mutsuz oluyorum oyle saçma sapan geçiyor zaman
Baya diyet yapmaya çalışıyorum canim yiyince mutlu olmuyorum ki sanırım gebelikten dolayı yediğimiz direkt depolaniyor kilo oluyor.Ye cnm bence tutma kendini nasılsa doğumda yedi kılı atican kalanı verirsin bende aksine üç buçuk ay kustum zayıfladım şimdi hiç düşünmeden yiyom
Yapma cnm ya bebeğini düşün bir arkadaş yapmıştı bebek 2 kilo dogmusBaya diyet yapmaya çalışıyorum canim yiyince mutlu olmuyorum ki sanırım gebelikten dolayı yediğimiz direkt depolaniyor kilo oluyor.
Ne yesek kilo oluyo bende önce takiyordum artık bıraktım zaten süt verince iki haftaBaya diyet yapmaya çalışıyorum canim yiyince mutlu olmuyorum ki sanırım gebelikten dolayı yediğimiz direkt depolaniyor kilo oluyor.
Ay tahmini doğum tarihimiz aynı günBen gebelik başından beri hiç mide bulantısı yasamadim aksine iştahım çok açık 18. Haftada 4 kilo almıştım doktor çok almışsın deyince kendimi durdurmaya basladim. Ama içim gidiyor tatlı diye ölüyorum resmen zorla tutuyorum kendimi. Baya açım yani sürekli yemek istiyorum ne olduğu hiç önemli değil yiyemeyince de mutsuz oluyorum oyle saçma sapan geçiyor zaman
Evet canım satlar aynı gün demek kiAy tahmini doğum tarihimiz aynı gün
Cnm sizce o tarihlerde olurmu dogumlarimiz ?Evet canım satlar aynı gün demek ki
Bilemiyorum ki canım istedğim normal doğum eğer ters giden bişey olmaz da normali beklersek aşağı yukarı olur bence tarihte. Ama hiç belli olmaz bu işler sürprizCnm sizce o tarihlerde olurmu dogumlarimiz ?
Tabi normal doğum gibi yok ben ikincide dikiş olmadım çok iyiydim inşallah buda öyle olur doktorlar40 haftayı baz aliyorlarya ben o kadar beklemek istemiyorumBilemiyorum ki canım istedğim normal doğum eğer ters giden bişey olmaz da normali beklersek aşağı yukarı olur bence tarihte. Ama hiç belli olmaz bu işler sürpriz
Bir kereden olmaz ama yeme annem taş dökmek için kaynatıp içerdi lazerle parçalanacak taşlar kum oldu döküldüMaydanoz yemeğinin zarari olur mu bu aklima geldi bi kase yedim
Bende senin yerinde olsam bende hemen çıksın isterdim canim şimdiden bile düşünüyorum acaba 1 hafta 10 gün erken gelse ne olur ki diyeTabi normal doğum gibi yok ben ikincide dikiş olmadım çok iyiydim inşallah buda öyle olur doktorlar40 haftayı baz aliyorlarya ben o kadar beklemek istemiyorumdayanamıyorum çabuk çıksın
Tam şuan bu saatte gelen açlık için elimde elma yerken bunu görmem pekiİyi geceler güzel anneler bir kaç gecedir acikmaya başladım yemek yediğim bile oluyo sizde boylemisiniz gece açılıp kaçamak yapıyor musunuz ?
Ay sorma cnm ya inşallah olmaz ya zaman durmuş sanki gecmiyo bebeğimi kucağıma alıp öpüp koklamak istiyorum biz anneler ne sabirsizizBende senin yerinde olsam bende hemen çıksın isterdim canim şimdiden bile düşünüyorum acaba 1 hafta 10 gün erken gelse ne olur ki diyegünü dolunca bile epey bekleyenler var umarım onlardan olmayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?