Aminnnnnn insallahh canimm sen ne zaman baslicaksin eurofertileALLAH GÖSTERMESİN BİDAHA KEŞKE MUCİZE OLSA aLLAH BİZE MUCİZEMİZİ EN KISA SÜREDE NASİP ETSİN İNŞALLAH
reglm olunca bakalım bugün zeynep kamilden dosyamı aldım gidicem oluncaAminnnnnn insallahh canimm sen ne zaman baslicaksin eurofertile
Dosyanin hepsini verdilermi ne diyerek aldin ilac raporunu aldinmireglm olunca bakalım bugün zeynep kamilden dosyamı aldım gidicem olunca
ben ilaçlarımı almıştım zaten duruyorlar dosyanın fotokopisini alabilir miyim dedim aldmDosyanin hepsini verdilermi ne diyerek aldin ilac raporunu aldinmi
Hmm ilaclarini aldin zeynepkamilden yazdirdin yani dimi rapor cikartmak icin basladin dimi zeynep kamile. Ben gecen ay zeynepkamilede denedim denemek icinde dosya actilar o dosyaya alicam dimi toplamada yaptilar ama bos ciktiben ilaçlarımı almıştım zaten duruyorlar dosyanın fotokopisini alabilir miyim dedim aldm
evet cnm zeynep kamilde başladım ilaçlarımı bile aldım tam iğnelere başlayacaktık zeynep kaml taşındığı için işlemleri durdurdu kaldı sonra 2 ay önce gttim dedm böyle böyle raorumu kendi hatalarından dolayı güncellediler..Hmm ilaclarini aldin zeynepkamilden yazdirdin yani dimi rapor cikartmak icin basladin dimi zeynep kamile. Ben gecen ay zeynepkamilede denedim denemek icinde dosya actilar o dosyaya alicam dimi toplamada yaptilar ama bos cikti
evet cnm zeynep kamilde başladım ilaçlarımı bile aldım tam iğnelere başlayacaktık zeynep kaml taşındığı için işlemleri durdurdu kaldı sonra 2 ay önce gttim dedm böyle böyle raorumu kendi hatalarından dolayı güncellediler..
ilaçlarımı onlar yazdılar ama ben dışarda yaptırıcam
En iyi yer bahceciCnm çok teşekkür ederim bn hâlâ araştırıyorum sağlık raporum olduğu İçin fiyatı uygyn geldi bana ama yorumları genelde olumsuz olduğundan ne yapacağımı şaşırdım Evet alev hanımı duydum çok fazla olumlu tüp bebek tecrübesi var ama ilk görüşmem özge beyleydi değiltirenilir miyim bilmiyorum bakan beyde iyi diyorlar sen tekrar denemeyi düşünüyor musun cnm
ilk yaptıracağım için çok yüksek fiyat olmasını istemiyorum am bi yandanda olmasını istiyorum çok kararsızımEn iyi yer bahceci
ilaclari o lar nasol yaziyor sonucta gittigin merkez yazmayacakmi ilaclarinievet cnm zeynep kamilde başladım ilaçlarımı bile aldım tam iğnelere başlayacaktık zeynep kaml taşındığı için işlemleri durdurdu kaldı sonra 2 ay önce gttim dedm böyle böyle raorumu kendi hatalarından dolayı güncellediler..
ilaçlarımı onlar yazdılar ama ben dışarda yaptırıcam
alev hoca daha bilgili ama özge bey daha cok daha ilgili.ben ilkinde alev hocaylla pozitif aldim ozge beyle negatif aldimarkadaşlar hangi doktoru tavsiye ediyorsunuz
Teşekkür ederim bişey daha sorayım tedaviye başladıktan sonra ki tahliller ücretli mi ücretliyse ne kadar ödediniz ?alev hoca daha bilgili ama özge bey daha cok daha ilgili.ben ilkinde alev hocaylla pozitif aldim ozge beyle negatif aldim
yok tahlil icin ucret odemedikTeşekkür ederim bişey daha sorayım tedaviye başladıktan sonra ki tahliller ücretli mi ücretliyse ne kadar ödediniz ?
Zeynep kamilde başladım ama sonra ilaç.yazip biz taşınıyoruz diyince işlemleri durdurdular ilaçları alma bulundum smdi regl oldm hala kararsizim bahçeci mi eurofertilmiilaclari o lar nasol yaziyor sonucta gittigin merkez yazmayacakmi ilaclarini
fiyat ne verdiler peki.ben eurofertili dusunmuyorum birdaha ilkinde pozitif aldim ikincide negatif.fiyat uygun tamam ama cok iyi bi merkez degil.burdan bi arkadasa rahim filmi istemeden direk tedaviye baslamis eurofertil dusun yaniZeynep kamilde başladım ama sonra ilaç.yazip biz taşınıyoruz diyince işlemleri durdurdular ilaçları alma bulundum smdi regl oldm hala kararsizim bahçeci mi eurofertilmi
evet doğrudur fiyat 2500 tl bende sgk raporu var.fiyat ne verdiler peki.ben eurofertili dusunmuyorum birdaha ilkinde pozitif aldim ikincide negatif.fiyat uygun tamam ama cok iyi bi merkez degil.burdan bi arkadasa rahim filmi istemeden direk tedaviye baslamis eurofertil dusun yani
bahceci nekadar canim iyi yaparsin bencede bahceci daha iyidir hayirlisi olsun hakkindaevet doğrudur fiyat 2500 tl bende sgk raporu var.
ama ben bahçecide başlicam Allah kısmet ederse
cnm sgk raporla 3080 tl ilk ödeme 1100 tl yaptık..bahceci nekadar canim iyi yaparsin bencede bahceci daha iyidir hayirlisi olsun hakkinda
ay cok sevindim hadi insallah hayirlisi hakkinda canim.doktorun kim.ben 2.asilamama 15 20 gun sonra baslayacagim sonrasi rapor alabilmek icin neler gerekiyor tup bebekte.fatkli neler isteniyor asilama evraklari disinda.bende bahceciye baslayacagim allah nasip edersecnm sgk raporla 3080 tl ilk ödeme 1100 tl yaptık..
dün bahçecide işlemlere başladık ilk iğnemi oldum inşallah faydalı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?