- 13 Ocak 2012
- 337
- 40
- 73
- Konu Sahibi pink_dreams
-
sümeyye naber gittin mi serdar beye nasıl geçti
Bende merak ettim sümeyye yi ama ses seda yok :44: Nasıl geçti acaba .
Geldim kızlar. Gittim. Muayene oldu-solda 10 dan fazla, sağda 8-9 gibi yumurta gözüküyordu. İnşeAllah hepsi ilaca cevap verir. Bu sefer ilaç deyişdi. Menopur 300-le başladık. Bakalım artık hayırlısı.
Ay çok sevindim maşallah yumoşların harikaİnşallah Rabbimin hayırlısıyla güzelce gelişirler.
Ay çok sevindim maşallah yumoşların harikaİnşallah Rabbimin hayırlısıyla güzelce gelişirler.
Amin. Teşekkür ederim. Benim randevum belirlendi. Bir dahakı sefer cuma günü gidicem. Yanı senin kontrola gitmene denk gelmedi
ne yapalım belki başka sefere denk geliriz ya da buluşur toplaşır sohbet ederiz bu daha güzel benim gitmeme 3 gün kaldı heyecan tavan yaptı bende hayırlı haberlerle gelebilirim inşallah
Ben doktorumdan çok memnunum. İnşeAllah bu sefer olur yaa. Doktorumu deyiştirmek istemiyorum
İnşallah RAbbimin izniyle olur bu sefer . Ben de çok mennunum Serdar Bey den. Pozitifliği insana yetiyor. Defalarca olmasa bile bende yine ona giderdim .Gerçi birkaç muayeneden sonra daha gidemem çok pahalı muayene falan :26: perşembe günü sorucam önereceği başka biryer varmı ssk olan
Geldim kızlar. Gittim. Muayene oldu-solda 10 dan fazla, sağda 8-9 gibi yumurta gözüküyordu. İnşeAllah hepsi ilaca cevap verir. Bu sefer ilaç deyişdi. Menopur 300-le başladık. Bakalım artık hayırlısı.
haydi gözün aydın verir verir fazlası bile olacak görürsün benim tedavi sürecimde yumurta rezervim az olduğu için ilaçlara başlamadan önce sağ ve sol toplamda 5 yumurta görünüyordu ama ilaçlardan sonra 12 yumurtam vardı 7 si sağlıklı döllendi ama 3.güne 3 tane gelebildi sonuç olarak 2 tane emriyo verildi ve biri tutundu yeter ki allah alnına yazılarını güzel yazmış olsun 20 tane olmuş 1 tane olmuş hepsi boş dualarım seninle olacak.....
nasılsınız kızlar sümeyye hayırlı olsun tedaviye başlamılısın inş olumlu sonuç alacaksın canım
duygulu sen nasılsın nasıl gidiyır hamlelik
ben işteyim pek fazla giremiyorum ama ara ara yazılarınızı okuyup çıkıyorum
Selam kızlaaaaarbugün yerimde duramıyorum Rabbime binlerrce kez şükürler olsun kese için muayene vardı Serdar bey bana keseyi gösterdi içindede meleğimi kalp atışını duyacağımı zannetmiyordum birden odada güm güm seslerini duyunca benden yaşlar boşalmaya başladı Bugünleri gösteren Rabbim bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın inşallah
Amin.Rabbim bu mutluluğunu sonuna kadar götürsün Duygu. MaşeAllah bebeğe. Beni de ağlattın .
Doğurmanı müjdelemiği de Rabbim nasib etsin. Amin.
Selam kızlaaaaarbugün yerimde duramıyorum Rabbime binlerrce kez şükürler olsun kese için muayene vardı Serdar bey bana keseyi gösterdi içindede meleğimi kalp atışını duyacağımı zannetmiyordum birden odada güm güm seslerini duyunca benden yaşlar boşalmaya başladı Bugünleri gösteren Rabbim bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın inşallah
haydi gözün aydın için biraz rahatlamıştır şimdi kendi randevum geldi aklıma meleğim şimdi kucağımda dün gibi oysa
Amin arkadaşım Amin . Eminim seninde burada harika haberler vermene az kaldı Allahımın izniyle. O günleride görücez inşallah.
Hem de nasıl rahatladımÇok tşk ederim..Allah sanada bebeğinede uzuun sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin. Darısı bu yolda sabredenlerin başına.Biz de inşallah sağlıkla kucağımıza aldığımz günleri görürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?