Tüp Bebek Merkezleri İstanbul Cerrahi Hastanesi

Amin. Teşekkür ederim. Benim randevum belirlendi. Bir dahakı sefer cuma günü gidicem. Yanı senin kontrola gitmene denk gelmedi

ne yapalım belki başka sefere denk geliriz ya da buluşur toplaşır sohbet ederiz bu daha güzel benim gitmeme 3 gün kaldı heyecan tavan yaptı bende hayırlı haberlerle gelebilirim inşallah

ne yapalım belki başka sefere denk geliriz ya da buluşur toplaşır sohbet ederiz bu daha güzel benim gitmeme 3 gün kaldı heyecan tavan yaptı bende hayırlı haberlerle gelebilirim inşallah

Amin Duygu. Güzel haberlerini bekliyoruz. Bende anneler kervanına bi katılayım, belki bir gün buluşuruz aa. gerçi eşimin izin vericeğini sanmıyorum amma belki olur.

Ben doktorumdan çok memnunum. İnşeAllah bu sefer olur yaa. Doktorumu deyiştirmek istemiyorum

İnşallah RAbbimin izniyle olur bu sefer . Ben de çok mennunum Serdar Bey den. Pozitifliği insana yetiyor. Defalarca olmasa bile bende yine ona giderdim .Gerçi birkaç muayeneden sonra daha gidemem çok pahalı muayene falan :26: perşembe günü sorucam önereceği başka biryer varmı ssk olan

Zor olan buraya kadardı. Onu da başardınız çok şükür. Sonrasını başka bir yerde de devam etmek sorun değil. Bu arada her muayene ücreti ne kadar ki??

Geldim kızlar. Gittim. Muayene oldu-solda 10 dan fazla, sağda 8-9 gibi yumurta gözüküyordu. İnşeAllah hepsi ilaca cevap verir. Bu sefer ilaç deyişdi. Menopur 300-le başladık. Bakalım artık hayırlısı.

haydi gözün aydın verir verir fazlası bile olacak görürsün benim tedavi sürecimde yumurta rezervim az olduğu için ilaçlara başlamadan önce sağ ve sol toplamda 5 yumurta görünüyordu ama ilaçlardan sonra 12 yumurtam vardı 7 si sağlıklı döllendi ama 3.güne 3 tane gelebildi sonuç olarak 2 tane emriyo verildi ve biri tutundu yeter ki allah alnına yazılarını güzel yazmış olsun 20 tane olmuş 1 tane olmuş hepsi boş dualarım seninle olacak.....

Teşekkür ederim. Doğru söylüyorsun aslında 1 tane olsun altın yumurta olsun . Yalnız bu sefer pgt yapılacağı için embrio sayı bir az daha önemli. Her ne kadar sonuca ulaşmamış olsam bile isteklerim değişmiyor. Bir sürü embriom olsun, dondurulsun ve ben de sırayla hepsini doğurayım . Ne güzel olurdu

Son düzenleme:
nasılsınız kızlar sümeyye hayırlı olsun tedaviye başlamılısın inş olumlu sonuç alacaksın canım
duygulu sen nasılsın nasıl gidiyır hamlelik
ben işteyim pek fazla giremiyorum ama ara ara yazılarınızı okuyup çıkıyorum

Sağolasın. Başladık, bakalım hayırlısı osun. Rabbim senin de bir güz yüzünü bu konuda güldürsün. Amin.

Selam kızlaaaaar bugün yerimde duramıyorum Rabbime binlerrce kez şükürler olsun kese için muayene vardı Serdar bey bana keseyi gösterdi içindede meleğimi kalp atışını duyacağımı zannetmiyordum birden odada güm güm seslerini duyunca benden yaşlar boşalmaya başladı Bugünleri gösteren Rabbim bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın inşallah

Amin. Rabbim bu mutluluğunu sonuna kadar götürsün Duygu. MaşeAllah bebeğe. Beni de ağlattın .

Doğurmanı müjdelemiği de Rabbim nasib etsin. Amin.

haydi gözün aydın için biraz rahatlamıştır şimdi kendi randevum geldi aklıma meleğim şimdi kucağımda dün gibi oysa

haydi gözün aydın için biraz rahatlamıştır şimdi kendi randevum geldi aklıma meleğim şimdi kucağımda dün gibi oysa

Hem de nasıl rahatladım Çok tşk ederim..Allah sanada bebeğinede uzuun sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin. Darısı bu yolda sabredenlerin başına.Biz de inşallah sağlıkla kucağımıza aldığımz günleri görürüz.

Amin arkadaşım Amin . Eminim seninde burada harika haberler vermene az kaldı Allahımın izniyle. O günleride görücez inşallah.

Amin. Ne diye bilirim ki... Bakalım Mevlam neyler, neylerse güzel eyler....

Görürsün inşeAllah. Hatta torunlarını kucağına almayı da görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…