Tüp Bebek Merkezleri İstanbul Cerrahi Hastanesi

Bir sürü folikul aynı anda büyüdüyü için ağrıların olması normal. Normalde 1-2 folikul yetişir. Ben oturup-kalkarken bile ağrı oluyordu. Nihayetinde o kadar hormon yiyoruz....

Geçmiş olsun.

Gelişmeleri paylaşırsın....

evet gülerken bile acıyor muayene güzel geçti bol yumoş var dedi büyümeyen 4 tane daha var onlarda büyüsün pazartesi 9 da opu var dedi . dualarınızı eksik etmeyin ne olur

evet gülerken bile acıyor muayene güzel geçti bol yumoş var dedi büyümeyen 4 tane daha var onlarda büyüsün pazartesi 9 da opu var dedi . dualarınızı eksik etmeyin ne olur

Allah yardıncın olsun. Şimdi ben bile heyecanlandım . Ne güzel, yumoşlara BarakAllah. Rabbim yumoşlrın içerisini güzel yumurtalarla doldursun. Hepsi de sağlam yumurtalar olsun. Güzelce toplansınlar. Güzelce döllensinler. Annelerine sım-sıkı tutunsular. Bir sürü de dondurulmuşun olsun. Amin yaa Rabb. Vallahi çok heyecanlı.

İnşeAllah o günleri ben de tekrar yaşarım. Belki de hayatımda en güzel, en rengli dönemlerdi tedavi dönemi. Acısı bile tatlıydı. İynesinin ağrısını bile seviyordum. Uzun süre bana yönelik hiç bir şey yapılmamışdı. Tüp bebekle içimin acısı çıktı.

Son düzenleme:

Amin Rabbim evlat isteyenlerin duasını geri çevirmesin, Sen de inşallah Allah'ın izniyle en kısa sürede o duyguları tekrar yaşarsın,ne güzel özetledin durumumuzu iğneler bile bize keyif verir oldu sanki hepsi birer umut gibi,Sonucu Rabbimin takdiri tabi ki.Tek duam evlat için bizim gibi sabırla ,yılmadan umutla bekleyen herkesin yüzünün gülmesi

İyi günler duygu, bu gün opun vardı .

Nasılsın ?

Opu nasıl geçdi? Haberlerini bekliyorum.....

Kızlar henüz aramadılar hastaneden ,sizi ne kadar süre sonra aradılar ? Acaba ben arasam mı :26: benimde böyle sabırsız bir huyum var işte

Kızlar henüz aramadılar hastaneden ,sizi ne kadar süre sonra aradılar ? Acaba ben arasam mı :26: benimde böyle sabırsız bir huyum var işte

canım selam. noldu aramışlardır herhalde kaç yumurta döllendi büyük ihtimal 5 gün sonra transfer olacaktır. gelişmeleri anlat hemen anlat merak içindeyim :))

(bu arada tedavim esnasında benimde 21 yumurtam toplanmıştı onu hatırladım şimdi) :)

Selam aradılar evet 21 yumurta toplandı 18 işlem görmüş 5 ine klasik tüp bebek 13üne mikro denemişler ve 11i döllenmiş dün aradılar 11 ide gayet sağlıklı bölünmeye devam ediyormuş 5.gün yani c.tesi günü transfer vaaaar çok heyecanlıyım

kızlaaaaar günaydın, yahu yerimde duramıyorum ben acayip heyecanlıyım yarın transfer var . Neler önerirsiniz bana ? :26:

ahh canım beniiimm valla hiç bir şey öneremeyeceğim bende aynı senin gibiydim çünkü :)) gözüme uyku girmemişti transfer saatine 2 saat kala hastanede bitivermiştik :)) bırak doktoru daha sekreter bile gelmemişti :))) asıl sen transferden sonra gebelik testi için 15 gün nasıl bekliceksin onu düşün bence :))

Allah yardımcınız olsun canım benim inşallah hayırlısıyla tek seferde tutunur sana bebişin. Hakkınızda hayırlısını diliyorum. Başarılar...

kızlaaaaar günaydın, yahu yerimde duramıyorum ben acayip heyecanlıyım yarın transfer var . Neler önerirsiniz bana ? :26:

Allah yardımcın olsun. Biliyorum geç oldu amma yine de yazayım dedim, belki okumaya fırsat bulursun. Bu saatdan sonra tek yapa bileceyin dua etmek .

Son düzenleme:
Kizlar selam dualarınız için teşekkürler, yalnız bende hiç-bir belirti yok, bel yada kasık ağrısı .. Sizce bu normal mi?

Sen önce haber ver bakalım kaç tane embrio transfer edildi.

Belirtinin olmaması çok normal. InşeAllah tutmuştur. Başka topiklere bak, bir sürü hamile olupta hiç bir belirtisi olmayan var.

Günaydıııııııııııııııın kızlaar transfer günü biraz rahatsızdım bu yüzden kendimi annemin şefkatli kollarına attım oradada internet olmadığından giremedim telefondan gireyim dedim beceremedim iki satırı yazmak bir saati alınca pes ettim kusura bakmayın cevap veremedim o yüzden. 5.gün embriyosu İki embriyo transfer edildi 4 tanesi donduruldu . Bugün 3.gün sanki günler çakılı kaldı hiç ilerlemiyor

canm beniimmm hayırlı uğurlu olsun diyelim o zamannnn iyi haberlerini bekliyor olacağım. canım bende transferden sonra herhangi bir kasık ağrısı vs.. felan olmadı. bende senin gibi sürekli kendimi dinlerdim ay acaba kasıklarımda bi ağrı mı var ay belimde ağrı mı var gibi kendi kendimi deli ederdim :)) ama bu sadece seni strese sokuyor o kadar. aynen 15 gün geçmek bilmemişti ben 12 yada 13.gün dayanamayıp eczaneden test yapmıştım. 2.çizgi hafif belirmişti. 15.gün daha rahat bi kafayla kan test yaptırmıştım yani .2.çizgi bulanık çıkınca kesin tuttu diye ümitli gitmiştim ki öylede oldu. bak ne güzel 2 embriyo transfer edilmiş bir de ikiz olurmuş çookk sevinirim :))
neden 2 embriyo transfer edildi yaştan dolayı mı yoksa daha önce de tüp bebek denemeniz mi olmuştu? çünkü bildiğim kadarıyla 35 yaş altı ve en az 2 tüp bebek denemesi yapmamış olanlara tek emb.transfer ediliyor?

çooooook sağol canım benim güzel duaların için de .Allah ta evladına uzuun hayırlı,sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah. Bana kalsa hemen şimdi gidip test yaptırıcam o derece sabırsızım ben ama mecbur bekliycem o kadar sıkıntıya katlandık biraz daha sabredelim değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…