Tüp Bebek Merkezleri İstanbul Cerrahi Hastanesi

Kızlar bugün test günümdü veeeee sonuç 150 çıktı Serdar Bey gayet iyi dedi 28inde keseyi görmek için randevu verdi

MaşeAllah, BarakAllah. Rabbim tamamına erdirsin. Sağlıklı ve salih kul olarak, rahat bir şekilde doğurmanı nasip etsin. Uzun süredir internet sorunu yaşıyorum ve sorun hala devam ediyor. Pek fazla giremiyorum.

MaşeAllah, BarakAllah. Rabbim tamamına erdirsin. Sağlıklı ve salih kul olarak, rahat bir şekilde doğurmanı nasip etsin. Uzun süredir internet sorunu yaşıyorum ve sorun hala devam ediyor. Pek fazla giremiyorum.

Çok sağol canım benim Amin darısı tüm isteyenlerin başına Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Daha en başındayız birde şu keseyi görsem içim rahatlasa

Çok sağol canım benim Amin darısı tüm isteyenlerin başına Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Daha en başındayız birde şu keseyi görsem içim rahatlasa

Doğurana kadar için zor rahatlar her halde. Keseni görünce bi de kalp atışlarını duysam diye endişelenirsin, öylece devamı gelir. Rabbim sağlıklı ve huzurlu hamilelik nasip etsin. Evladını kucağına almayı nasip etsin.
Kısmet olursa inşeAllah ben de bu ay adetimle tedaviye başlıycam. 11 şubat rahim yaralama için gittim. 20 şubat gibi tedaviye başlarım her halde. Belki 28 i orda olsam karşılaşırız.

ayyy orda olsan ne güzel olur Seninde tedavin hayırlısıyla sorunsuz geçer inşallah ta en kısa sürede seninde artık şurada pozitif haberini alırız

duygulu gözlerin aydın ve hayırlı olsun rabbim 9 ay sonra kucağınada almayı nasip etsin amin
inş rabbim tez vakitte bana ve isteğen herkese versin amin

ayyy orda olsan ne güzel olur Seninde tedavin hayırlısıyla sorunsuz geçer inşallah ta en kısa sürede seninde artık şurada pozitif haberini alırız

Amin. Amin. Ağzına sağlık Duygu . Benim tedavi başlasın, o gün orda olursam yazarım, belki tanışırız aaa

duygulu gözlerin aydın ve hayırlı olsun rabbim 9 ay sonra kucağınada almayı nasip etsin amin

Amin. Seni takib ediyorum. Şu aralar bir az sıkıntı içerisindesiniz. Rabbim yardımcınız olsun, kalbin huzur ve mutlulukla dolsun.. En kısa zamanda senin de kucağın bebişlerle dolsun . Amin ya Rabb.

allah razı olsun canım bende senin yazılarını okuyorum ama cevap yazmıyordum
şimdi biraz dah iyim çalışıyorum kendimi biraz daha iyi hissediyorum demek tedaviye başlyacan hayırlı olur inş

allah razı olsun canım bende senin yazılarını okuyorum ama cevap yazmıyordum
şimdi biraz dah iyim çalışıyorum kendimi biraz daha iyi hissediyorum demek tedaviye başlyacan hayırlı olur inş

İyi hiss etmene sevindim. Rabbim yardımcın olsun. Bır kez daha deniycez. Aslında gücümüz yeterse tutana kadar deniycez dee, bakalım. Allahtan hayırlısı.

canımmm çok teşekkür ederim Rabbim bu yolda ilerleyen sabreden bizlerin dualarını kabul eder inşallah, İnşallah gerçekten gönülden isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar,onları kucağımıza almayı nasip eder

Kızlar bugün test günümdü veeeee sonuç 150 çıktı Serdar Bey gayet iyi dedi 28inde keseyi görmek için randevu verdi

merhaba duygu sonuca çok sevindim serdar bey yine göstermiş ustalığını bende bebeğim biraz büyüsün ziyaretine gideceğim inşallah sende 28.de keseyi içindeki pirinç tanelerini (değerin ikiz gebeliğe benziyor) ve kalp atışlarını duyarsın sana şimdiden hayırlı bir gebelik süreci diliyorum

Çook teşekkür ederim ,Serdar bey o kadar harika bir doktor ki ne kadar dua etsem az , 12.gün 150 çıkan değerim 16.gün 881.66 çıkmıştı biraz 2 katından fazla ilerliyor gibi geldi ama bilemiyorum ki ikiz midir bir hafta kaldı muayeneye günler zor geçiyor. bu arada benim bugün bel ağrım var normal midir sizce ? Sizdede oldumu

Benim hiç başıma gelmedi, amma bildiğim kadarıyla bel ağrısı falan çok normal. Sen her belirtiye takılma. Hamileliğin keyfini yaşa. Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Umarım iyisindir.

hiç merak etme bel ağrısı çok normal bende de olmuştu kafanı rahatlat stress yok bak sonucunda ikişer üçer katlıyor fazla yorulma kalp atışını duyana kadar test sonucunu beklerken yaptığın gibi dikkatli ol hala çok yeniler ve zarar görmeye çok müsaitler ilk 3 ay çok dikkatli olacaksın sonra düşük tehlikesi ortadan yavaş yavaş kalkıyor sevgiler.....

Kızlar pazar ertesi tedaviye başlıyoruuuuuuuz inşeAllah

Saatin 9 olmasını zor bekledim. Pazar ertesi 11 için randevu aldım

Sanki hiç neqatif amamışım, sanki yeni baştan başlıyormuşum gibi. Yine heyecanlı, yine mutluyum. Bunu bana yaşatan Rabbime sonsuz şükürler olsun.

Bir az da korku var. PGT yapılacak.​

Umarım bu sefer tedavimin sonu güzel olur.

Son düzenleme:
,
merhaba arkadaşım

inşallah bu tedavin de yüzün güler ve bebeğine kavuşursun pgt dediğin genetik tarama mı oluyor ?

,
merhaba arkadaşım

inşallah bu tedavin de yüzün güler ve bebeğine kavuşursun pgt dediğin genetik tarama mı oluyor ?

Teşekkür ederim. Evet pgt(preimplantasyon genetik tanı) embrioların genetik açıdan incelenmesidir. Bizde tekraren kalitei embrio transferine rağmen embriolar tutunmadığı için bu sefer genlerine bakılacak inşeAllah. Umarım hepsi sağlıklı çıkar.

hayırlı olsun sümeyyecim inş bu defa sonucun hayırla olumlu olur sende hamişler kervanına katılıp anne olursun amin

hayırlı olsun sümeyyecim inş bu defa sonucun hayırla olumlu olur sende hamişler kervanına katılıp anne olursun amin

Amin. Rabbim bana, sana ve tüm isteyenlere anne olmayı nasip etsin. Girdiyimiz bu yolu bizim için kolaylaştırsın. Amin.

Son düzenleme:

ooooooo harika bir haber bu İnşallah bu sefer yüzümüz güler Rabbim sana hayırlısıyla bir evlat nasip eder. Ben heyecan yaptım sanki tedaviye ben başlıyorum Dualarım seninle ve bu yolda evlatlarına kavuşmayı bekleyen tüm sabırlı anne adaylarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…