- Konu Sahibi pink_dreams
-
Amin. Ne diye bilirim ki... Bakalım Mevlam neyler, neylerse güzel eyler....
Görürsün inşeAllah. Hatta torunlarını kucağına almayı da görürsün
Selam kızlaaaaarbugün yerimde duramıyorum Rabbime binlerrce kez şükürler olsun kese için muayene vardı Serdar bey bana keseyi gösterdi içindede meleğimi kalp atışını duyacağımı zannetmiyordum birden odada güm güm seslerini duyunca benden yaşlar boşalmaya başladı Bugünleri gösteren Rabbim bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın inşallah
çok sevindim duygulu benide ağlattın daim olsun inş birgün bende bu güzel duyguları yaşarım inş inş
çok duaya ihtiyacım var sen hamilesin duaların kabul olur banada dua etmeyi unutma
Arkadaşlar bu gün muayene vardı. Benim yumoşlar BarakAllah ilaca güzel tepki vermişler. 8 mm 13.5mm arası 17 gibi yumoş vardı (Serdar bey yazdırınca ben de gizlice saydım) . Bu gün inşeAllah Baküye gidiyoruz, salı dönünce tekrar kontrola gidicem. İlaç dozum yüksek olarak 300 devam ediyor. Bu gün bir de orgalutrana başladık.
Rabbim yumoşlarıma ve donmuş bulunan spermlerimize bereket versin.
Bende havadisler bu kadar.
mikicim naber beren nasıl göğüslerin iyileşti mi
Selam kızlaaaaarbugün yerimde duramıyorum Rabbime binlerrce kez şükürler olsun kese için muayene vardı Serdar bey bana keseyi gösterdi içindede meleğimi kalp atışını duyacağımı zannetmiyordum birden odada güm güm seslerini duyunca benden yaşlar boşalmaya başladı Bugünleri gösteren Rabbim bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın inşallah
Arkadaşlar bu gün muayene vardı. Benim yumoşlar BarakAllah ilaca güzel tepki vermişler. 8 mm 13.5mm arası 17 gibi yumoş vardı (Serdar bey yazdırınca ben de gizlice saydım) . Bu gün inşeAllah Baküye gidiyoruz, salı dönünce tekrar kontrola gidicem. İlaç dozum yüksek olarak 300 devam ediyor. Bu gün bir de orgalutrana başladık.
Rabbim yumoşlarıma ve donmuş bulunan spermlerimize bereket versin.
Bende havadisler bu kadar.
canmm benimm tedaviye başlamanıza çok sevindimm yumoşlar iyi gidiyor inşallah sende bu tedavide sonuç alırsınnn yüce Rabbimde sana bu duyguyu en kısa sürede yaşatsınn çok öpüyorummm
Kızlar bir az var eve geldim. Hemen dağınık kafayla bilgisayarın başına geçdim.
19 tane yumoş toplandıNe kadarı olgun 3 saat sonra belli olucakmış:26::26::26: . Hemen sizlere haber vermek istedim . Her şey yolunda giderse embriolar pazar günü pgt işlemine giricek ve salı transfer olucak inşeAllah .
Acaba benim kadar rahat biri varmıdır. Hiç endişe falan yok. Olurmu-olmazmı gibi hiç bir hiss, korku yok. Sadece bu günümü yaşıyorum ve çok rahatım. İnşeAllah bu sefer olumlu sonuç alırız.
yuppiiiiiiiiiiiiiii harika haber buuu çok sevindim canım . en güzelinii yapıyorsun hiç olumlu olumsuz bir şey düşünme. İnşallah Allahımın iziniyle hepsi sağlıklı çıkıp sağlıklı büyücekler.
Amin.teşekkürler.
Gelişmelerden sizi de haberdar ederim.
lütfen merakta bırakma bizibende bugün kötüyüm moral olarak bilmiyorum sebebini sabah kalktığımda göğüslerim ilk günkü gibi şiş değildi hala acıyor ama öyle ilk günler gibi değil eskisi gibi iştahımda yokbugün bebişim için telaş yaptım inşaallah annesini bırakmamıştır
Kızlar bir az var eve geldim. Hemen dağınık kafayla bilgisayarın başına geçdim.
19 tane yumoş toplandıNe kadarı olgun 3 saat sonra belli olucakmış:26::26::26: . Hemen sizlere haber vermek istedim . Her şey yolunda giderse embriolar pazar günü pgt işlemine giricek ve salı transfer olucak inşeAllah .
Acaba benim kadar rahat biri varmıdır. Hiç endişe falan yok. Olurmu-olmazmı gibi hiç bir hiss, korku yok. Sadece bu günümü yaşıyorum ve çok rahatım. İnşeAllah bu sefer olumlu sonuç alırız.
tatlım hayırlı olsun inş bu defada bebeğine kavuşacaksın
canım başka bir topikte bir arkadaşında eşinde kromozon problemi vardı ve sperm bulunması mücizeydi veee eşi bugün
mikro tese oldu çokkk şükürki eşinde sperm bulundu sonrada arkadaşımı opuya aldılar onunda 11 tane yumoş olmuş
ikiniznde durmunu sabırsızlıkla bekleyeceğim canım
Kizlar bu gun hastaneden aradılar. 19 yumurtadan 12-si olgunmuş, işlem yapılmış, 9-u döllenmiş. Pazar günü arayıp kaç tanesinin pgt-ye gideceyini haber vereceklermiş.
ayyyy maşallah maşallahÇok güzel ilerliyor canım çok sevindim. Rabbim alacağın her haberde böyle güzel güzel sevindirsin bizi inşallah
bizim yakışıklı büyüyor 4 aylık oldu ben de işe başladım babaannesi bakıyor oğluşuma çok özlüyorumcanımm benmm çok tşk ederim göğüslerim daha iyi berenimde büyüyo maşallah gülücükler atmaya başladı çok şükür uykusuda düzene girmeye başladı her şey yolunda sen nasılsın yakışıklı napıyor?? :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?