Tüp Bebek Merkezleri İstanbul Cerrahi Hastanesi

Amin. Ne diye bilirim ki... Bakalım Mevlam neyler, neylerse güzel eyler....

Görürsün inşeAllah. Hatta torunlarını kucağına almayı da görürsün

Deli kız nasıl güldürdün beni Hep beraber görelim inşallah o günleri ayyyy bir an gözümün önünde canlandıda çok komik oluruz yahu burda çocukların düğünü askerliği gelinlerimizi yada damatlarımız çekiştirirkenki konuşmalarımız torun beklediğimizi falan

çok sevindim duygulu benide ağlattın daim olsun inş birgün bende bu güzel duyguları yaşarım inş inş
çok duaya ihtiyacım var sen hamilesin duaların kabul olur banada dua etmeyi unutma

çok sevindim duygulu benide ağlattın daim olsun inş birgün bende bu güzel duyguları yaşarım inş inş
çok duaya ihtiyacım var sen hamilesin duaların kabul olur banada dua etmeyi unutma

çok tşk ederim arkadaşım ne demek taa en başından beri bu yolda ilerleyen tüm arkadaşlarım için dua ediyorum. O minicik kalbin attığı mucizeyi bize yaşatan RAbbim en içten şekilde söylüyorm Allah sizede nasip etsin Bu sabır işi sabredenlerinde karşılığını verir biliyorumki sende bunun karşılığını alacak olanlardansın yeterki hiç moral bozma olurmu hep pozitif ol ne olursa olsun gerçekten çok işe yarıyor duam sizinle Rabbim hepimize sağlıklı bir hamilelik sağlıklı bir doğum ve meleklerimzle sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür nasip etsin inşallah.

Arkadaşlar bu gün muayene vardı. Benim yumoşlar BarakAllah ilaca güzel tepki vermişler. 8 mm 13.5mm arası 17 gibi yumoş vardı (Serdar bey yazdırınca ben de gizlice saydım ) . Bu gün inşeAllah Baküye gidiyoruz, salı dönünce tekrar kontrola gidicem. İlaç dozum yüksek olarak 300 devam ediyor. Bu gün bir de orgalutrana başladık.​

Rabbim yumoşlarıma ve donmuş bulunan spermlerimize bereket versin.

Bende havadisler bu kadar.

ooo harika haberler var desene Rabbime şükürler olsun:124::124::124: Maşallah sana ve yumoşlarına İnşallah güzel güzel büyürler güzel güzel çoğalırlar ,annesine sımsıkı tutunurlar da artık bizde bir kutlama yaparız değil mi

canım benimmm inan senin adına o kadar sevindim kiii anlatamam uzun süredir internete giremedim ama inan bana hep aklımdaydı acaba noldu test yaptı mı sonuç ne çıktı diye .. yazışmalarınızı hızlı hızlı okudum ikiz mi bekliyosun tek mi orasını kaçırdım sanırım :)
çok sevindim Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip etsin inşallahhh dualarım seninle. kendine ve bebişine çook dikkat et öpüyorummm:))

Son düzenleme:
Kızlar bir az var eve geldim. Hemen dağınık kafayla bilgisayarın başına geçdim.

19 tane yumoş toplandı Ne kadarı olgun 3 saat sonra belli olucakmış:26::26::26: . Hemen sizlere haber vermek istedim . Her şey yolunda giderse embriolar pazar günü pgt işlemine giricek ve salı transfer olucak inşeAllah.

Acaba benim kadar rahat biri varmıdır. Hiç endişe falan yok. Olurmu-olmazmı gibi hiç bir hiss, korku yok. Sadece bu günümü yaşıyorum ve çok rahatım. İnşeAllah bu sefer olumlu sonuç alırız.

yuppiiiiiiiiiiiiiii harika haber buuu çok sevindim canım . en güzelinii yapıyorsun hiç olumlu olumsuz bir şey düşünme. İnşallah Allahımın iziniyle hepsi sağlıklı çıkıp sağlıklı büyücekler.

Amin. teşekkürler.

Gelişmelerden sizi de haberdar ederim.

Amin. teşekkürler.

Gelişmelerden sizi de haberdar ederim.

lütfen merakta bırakma bizi bende bugün kötüyüm moral olarak bilmiyorum sebebini sabah kalktığımda göğüslerim ilk günkü gibi şiş değildi hala acıyor ama öyle ilk günler gibi değil eskisi gibi iştahımda yokbugün bebişim için telaş yaptım inşaallah annesini bırakmamıştır

Lütfen böyle düşünme. İnşeAllah kötü bir şey yoktur. Sen bir daha kontrole ne zaman gideceksin? İştahına falan da takılma. Her ayrınyının seni üzmesine sakın izin verme.

tatlım hayırlı olsun inş bu defada bebeğine kavuşacaksın
canım başka bir topikte bir arkadaşında eşinde kromozon problemi vardı ve sperm bulunması mücizeydi veee eşi bugün
mikro tese oldu çokkk şükürki eşinde sperm bulundu sonrada arkadaşımı opuya aldılar onunda 11 tane yumoş olmuş
ikiniznde durmunu sabırsızlıkla bekleyeceğim canım

Amin . Allah Subhenehu Tealae bu uğurda çabalayan her kese sağlam ve salih evlatlar versin. Senin de önünde olan engeller en kısa zamanda hayırlısı ile kalkar inşeAllah.

Kizlar bu gun hastaneden aradılar. 19 yumurtadan 12-si olgunmuş, işlem yapılmış, 9-u döllenmiş. Pazar günü arayıp kaç tanesinin pgt-ye gideceyini haber vereceklermiş.

Kizlar bu gun hastaneden aradılar. 19 yumurtadan 12-si olgunmuş, işlem yapılmış, 9-u döllenmiş. Pazar günü arayıp kaç tanesinin pgt-ye gideceyini haber vereceklermiş.

ayyyy maşallah maşallah Çok güzel ilerliyor canım çok sevindim. Rabbim alacağın her haberde böyle güzel güzel sevindirsin bizi inşallah

Kızlar hastaneyi aradım ve embriolarımın durumunu öğrendim

Döllenmiş olan 9 yumoşun maşeAllah hepsinine biopsi yapılıp PGT-ye yollamışlar elhamduLıllah

Gerçekten çok duygulandım. Rabbim yarın güzel haberlerini de almayı nasip eylesin. Amin ya Rabb​

bizim yakışıklı büyüyor 4 aylık oldu ben de işe başladım babaannesi bakıyor oğluşuma çok özlüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…