Tüp Bebek Merkezleri İstanbul Cerrahi Hastanesi

canım benim aramıza hoş geldin. iyi dileklerin için teşekkür ederim. sende sakın sıkma canını her şeyin hayırlısı.. 1inci de olmadıysa 2incide mutlaka olucak sen moralini yüksek tut. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah. öpüyorum..

Süper insanın için nasılda rahatlıyor dimi bende iğne ve jeli 8.hafta da kesmişti coraspini 32.haftaya kadar kullanacaksın dedi folikasit te 12.haftaya kadar kullandım şimdi 13+4 olması lazım bebişim en son ikili teste gittiğimde 7 cm di şimdi 8 cm olmuştur minişim karnıma gelince alt karnım çıktı pantolonlar falan olmuyor kapatamıyorum güzel duygular hepsi kontrolüm haziranın 2.haftası Serdar beyin kendi muayenehanesinde devam edeceğim ben hastaneye gitmeyeceğim bakalım cinsiyetide belli olacak inşallah tabii gösterirse

canım ya okudukça ne mutlu oldum inş herşey güzel gider canım hastanede muayene ve kontrol durumu nasıldı ve ne kadar ücret alıyorlardı muayenehaneyi çok iyi düşünmüşsün orda herşey daha iyi olur rabbim tamammına erdirsin amin dönüşte yaz canım bakalım cinsiyeti neymiş burda okuduklarımda genelde serdar beye kızcı diye tabir ediyorlar bakalım senimki neymiş herşey hayırla ve güzellikle olsun amnin

merhaba arkadaşım hastane biraz yoğun olduğundan özel muayenehanesini tercih ettim hastane 105 tl muayehane de 100 tl olması lazım randevuma daha 3 hafta var ama gösterirse tabii yazacağım kız erkek hiç farketmiyor sağlıklı olsun gerisi boş

öyle tabi canım erkek kız farketmez canımya bende inş hamiş olunca bende muayenehaneye gitmek istiyorum ben metrobüsle giriyorum sonra orda biraz yürüyorum zaten o yokuş çok yorucu hayırlısıyla bir hamiş olayımda canım sen şu anda herhangi bir i,laç kullanıyormusun

İnşallah tez zamanda sende bebeğine kavuşursun canım ben 32.haftaya kadar CORASPİN kullanacağım başkada bir ilaç yok kullandığım :)

Ya Serdar Beye Hümeyra diye çok selamımı söyleyin lütfen,doğumgünü bile kutlayamadım ben,
bu yazdıklarınız okuyunca kendim aklıma geliyorum resmen yaaa,
evet Serdar Bey kız babası,ama kendisinin 1kız 1erkek ikizleri var
Muayenehanede Betül duruyor mu hala?

Ha bu arada ben Folik Plus kullandım uzun bir zaman,
Balık yağı kullandım,Marincap,
Bir de demir eksikliğim vardı,kan ilacına devam ettim..
Coraspini 32.haftaya kadar kullandım evet..

canım yanlış hatırlamıyorsam ordaki bayanın adı betüldü
ben bir kere muayenehaneye gittim inş hamiş kalınca giderim gidince sizi söylerim canım

ya coraspin felan sorun değil bana desinki günde 10 tane hap içiceksin sesimi çıkarmam yeterki iğne vermesin artık ağlıcaam :) bende muayenehanesine gidicem fakat 2 hafta önce hastaneye muayene ücreti ödediğim için 1 kere daha muayene hakkım olduğundan bu seferlikte hastaneye gidicem daha sonra muayenehaneye devam edicem. bu arada kontrolüm bugün gelişmeleri yazarım :)

ya canım bi de bişey dicem sana hastane ücreti 105 tl demişsinde bizden 170 aldılar gözlerim yuvalarından çıktı da mecburen verdik bi de normalde 190 ama sgk lılara 172 dediler, Allah razı olsun ya çok yardımcı oldunuz dedim.. bende muayenehanedeki ücretin 100 tl olduğunu biliyorum o da hamilelik takibi için gidenlere, normal muayene ücreti yani gebe olmayanların ücreti 150 tl olması gerekiyor ben öyle biliyorum. canımcığım bi de ikili test nası yapılıyor bana onu bi anlatıversene :) bi de Serdar bey birine yönlendiriyor demiştin yeri neresi ve ücreti ne kadar onu da paylaşırsan çok sevinirim. çok öpüyorum senide bebişinide dikkat et kendine :)

sorma canım o iğnelerden bende çoook çektim ama 8 haftaya kadar kullandırıyor hatta düşük tehlikesi olursa 12.haftaya kadar yani plesenta tam gelişinceye kadar kullandırıyor diye biliyorum ücrete gelince ben tedavim başladı başlayalı hep 105 verdim fazla verdiğimi hatırlamıyorum bir de eşime sormam lazım ödemeleri o yapmıştı da ikili tes için Mehmet Aygün diye bir dr yönlendiiyor hem arkadaşı hemde işinin ehli bir dr muş hatta eşinin kontrollerinide o yapmış onun yeride hastaneye çok yakın Serdar beyin hastalarına 300 tl fiyat veriyorlar benim fikrimi soracak olursan maddi durumun el veriyorsa hiç düşünme git derim ben gitmedim ve çok pişmanım sakın devlet veya üniversite hastanelerine gitme ikili testte ayrıntılı ultrasona giriyorsun bebeğin tüm organları kontrol ediliyor özelliklede burun kemiği ve ense kalınlığı ölçülüyor sonra senden kan alınıyor ondada 2 hormonun düzeyine baklıyor 1 hafta içinde veriyorlar sonucunu down senrdomlu çocuklarda ense kalınlığı yüksek çıkıyormuş bir de burun kemiği geç oluşurmuş çok şükür ben atlattım sonuçlarımı Serdar bey çok beğendi ama yaşım 36 olduğu için Amniyosentez de önerdi sana bırakıyorum dedi illa yaptır demedi ben yaptırmayacağım Allahıma emanet ettim inşallah seninde sonuçlarım temiz çıkar ve sorunsuz şekildeatlatırsın haziranın 2.haftası kontrolüm var bebeğim gösterirse cinsiyetinide öğreneceğiz inşallah
bende seni öpüyorum canım sende bebiş ve kendine iyi bak

yupii iğneler artık yok :) hastaneden geldim şimdi aynen bende coraspin ve folbiola devam edicem bi de ben polikistik over olduğumdan glucophage kullanıyorum o kadar. bugün bebişimin ellerini ayaklarını da gördük kalp atışlarınıda duyduk Allahın izniyle.. bana 23 haziranda git dedi ikili test için ama 23ünde şehir dışında olmam gerek 25inde gidebilirim dedim olur dedi. fiyat tuzluymuş biraz ama yaptırıcam tabi napalım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. sen devlet hastanesine mi gitin orada neler yaşadın neden önermiyorsun eşim merak ettide :))

Hadi gözün aydın canım çok sevindim senin adına ben üniversite hastanesinde yaptırdım Serdar bey bana arkadaşının dışında çapa veya cerrahpaşa da yaptır başka yeri kabul etmem dedi bende bir gün çapayı arayıp işlerin nasıl yürüdüğünü ve ne yapmam gerektiğini sormak için aradım bana kaç haftalık gebesin diye sordu bende 8+4 olduğunu söyledim bana 15 mayıs saat 9 da gel dedi kız pat diye randevuyu verince başka yerde araştırmadım ama sana tavsiye etmem evrak koşturmacası çok oluyor birde ultrason kontrolünü stajyer doktorlar da giriyor yani kobay gibi oluyorsun o yüzden Mehmet Aygün e git derim Serdar bey bana Mehmet beyin bebeğin cinsiyetinide %90 görebileceğini söylemişti karar senin canım

Son düzenleme:

bende mehmet aygüne gitmeyi düşünüyorum canım da eşim ille bir sor bakalım neler olmuş dedi :) şu sıralar çok masrafa girince napsın o da.. evet banada söledi cinsiyetini söyleyebilir diye bakalım daha 25 günüm felan var. neyse canım sende biraz olumsuzluklar yaşamışsın ama sonuçların temiz ya çok şükür gerisini dert etme. Allah hepimize kolaylıklar versin. öpüyorum..

kızlar maşallah bebeklerinize kavuşmuşsunuz :) darısı bana inşallah.merak ettiğim aşılama veya tüp bebek te fiyatlar nasıl serdar beya bende gitmeyi düşünüyorum.yazarsanız sevinirim.

kızlar maşallah bebeklerinize kavuşmuşsunuz :) darısı bana inşallah.merak ettiğim aşılama veya tüp bebek te fiyatlar nasıl serdar beya bende gitmeyi düşünüyorum.yazarsanız sevinirim.

Selam canım doğru bir karar vermişsin Serdar bey alanında 1 numara İnşalah seninde yüzün en kısa zaman da güler ben aşılama yaptırmadım tüp bebek fiyatı da uygulama ve serdar beyin ücreti 3450+ilaç masrafları ilaçlar da herkez de farklı dozlar uygulandığı için değişir.

canım ben serdar beye gidiyorum tavsiye üzerine şu an tüp bebeğe başlamadık eşimle gittik muayenehanesine orda görüştük beğendik iyi bir dr
hsg filmimide çekti biz memenun kaldık kısmetse ağustos gibi inş başlayacaağız serdar beyde onun dışında başka doktorada gitmedim gitmemde canım

canım sen raporsuz gittin galiba toplam tedavi ücreti ilaçlar hepsi içinde ne kadar tuttu

canım sen raporsuz gittin galiba toplam tedavi ücreti ilaçlar hepsi içinde ne kadar tuttu

Evet raporsuz gittim ecz deposunda tanıdığım vardı ilaçları eczaneye geliş fiyatlarından aldığım için yaklaşık 500-600 tl karım oldu tedavi 3450 ilaç 1100 civarı tuttu ama dediğim gibi ilaçlar kişiden kişiye dozları değişken olduğundan kıyaslama yapmak doğru olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…