- 24 Aralık 2011
- 1.341
- 15
- 358
- Konu Sahibi pink_dreams
-
ayyy inşallah canım benim hayırlısı bakalım eşime bile sölemedim, açıkçası bende rahatladım biraz yarın bakalım neler olacak haberlerimi bekleyin :) bende öpüyorum seni
kızlar tam yukardayı yazıyı yazdım telefonum çaldı hastaneden aradılar değer 143.3 çıktı yani hamileyimmm :))) çok mutluyum desteklerinizden dolayı da çok teşekkür ederim. Yüce Rabbim isteyen herkese ama herkese bu duyguyu yaşatsın inşallahh öpüyorum sizleriii :))
kızlar tam yukardayı yazıyı yazdım telefonum çaldı hastaneden aradılar değer 143.3 çıktı yani hamileyimmm :))) çok mutluyum desteklerinizden dolayı da çok teşekkür ederim. Yüce Rabbim isteyen herkese ama herkese bu duyguyu yaşatsın inşallahh öpüyorum sizleriii :))
yupiiiiii ben biliyordum demekten pek hoşlanmıyorum ama biliyordum işte süper bir haber şimdi dört gözle kese ve kalp atışını görmek için bekleyeceksin serdar beye haber verdin mi muhtemelen seni iki hafta sonra kontrole çağıracak tekrar tebrik ederim arkadaşım allah sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip etsin öpüyorum seni[
saolasın canım benim amin amin cümlemizin inşallah :) evet serdar beyi aradım, aynen 2 hafta sonra kontrole çağırdı şimdi bi de 2 haftanın geçmesini bekle :)
canım benimya senden bu haberi bekliyordum ya ne güzel birşey gözün aydın cici anne inş bebeğin sana sımsıkı sarılır ve bebeişin karnında büyür kocaman bir göbişin olur ve 9 ay sonra bebeşin doğar burdan yazarsın hep birlikte seviniriz allaha emanat olsun sen ve yavrun
yupiiiiii ben biliyordum demekten pek hoşlanmıyorum ama biliyordum işte süper bir haber şimdi dört gözle kese ve kalp atışını görmek için bekleyeceksin serdar beye haber verdin mi muhtemelen seni iki hafta sonra kontrole çağıracak tekrar tebrik ederim arkadaşım allah sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip etsin öpüyorum seni[
saolasın canım benim amin amin cümlemizin inşallah :) evet serdar beyi aradım, aynen 2 hafta sonra kontrole çağırdı şimdi bi de 2 haftanın geçmesini bekle :)
Aynen canım bebeklerimiz doğuncaya kadar sanırım böyle olacak ne zaman kucağımıza alacağız o zaman rahat edeceğiz
çok saol canım benim darısı inşallah ama inşallah senin başına öpüyorum kocaman :)
kızlar ya size birşey itiraf edeceğim henüz çevremden de kimseye söylemedim (çevremdeki herkes benden meraklı çünkü ve bu da beni bazen sıkıyor açıkçası) bugün dayanamadım eczaneden test aldım, kan testi günüme 3 gün var ama dayanamadım işte 2.çizgi silik çıktı. size daha önce de anlatmıştım kendi yaptığım testlerde hep tek çızgi çıkmıştı 2.çizgi hiç yoktu ama bugün yaptığımda 2.çizgi silik çıktı diğerinden biraz daha açık renkte. durup durup çöpten çıkarıp bakıyorum :) kendi kendime bi yorum yapamadım off Allahım ben pazartesiyi nası beklicem yardım edin banaa :)
arkadaşım aşağıda ayrıntılı cevap vermiş,aynen katılıyorum,ben size bişey soracam şu ikili test şartmı ben olsam yapmayı düşünmem çünkü rabbim korusun bebekte bir sorun olsa ben bebeğime kıyamam zaten bir çok kişide yaptırmıyor yani demek istediğim tam olarak şu ikili tetst ne içeriyor
selam ikili testi sormuşsun ayrıntılı bir ultrason ve kan testi ile kromozomsal sebeplerden dolayı doğacak bebeğin down sendrmlu olup olmadığı tüm organlarının tam olup olmadığı el ve ayak parmaklarına kadar herşeyini kontrol ediyorlar kısacası
ben daha hamile değildim,bir aile dostumuz bize misafirliğe gelmişti,bir bebekleri vardı,bunu hiç unutamam,sağol canım rabbim tamamına erdirsin çok güzel rabbim inş hayırla banada yaşatır
hahahahayyy çok çok tebrik ederim,ne sevinmişsindir maşallahhh,
seni de eşinizi ve ailenizi de kutlarım canım,hayırlı sağlıklı bir hamilelik ve doğum dilerim,
hamileleğinde de Serdar Beyle mi devam edeceksin,karar verdin mi?
arkadaşım aşağıda ayrıntılı cevap vermiş,aynen katılıyorum,
hem sadece olumsuz anlamda düşünme bunu,illa kötü bişey çıkacak değil,
kalp damar akışlarından böbreklerine,çene yapısına kadar herşeyi ayrıntılı müşahade ediyorlar..
ben daha hamile değildim,bir aile dostumuz bize misafirliğe gelmişti,bir bebekleri vardı,bunu hiç unutamam,
bebek doğduğunda ziyaretine gitmiştik,6 aylık kadardı onlar da bize geldiler,
o zaman daha kızlarım yoktu tabi,
eşim kucağına alıyor,bebek nasıl ağlıyor,eşim de hevesli,sevmmek dokunmak istiyor,bebek nasıl ağlıyor,
babasına gidiyor susuyor,yarım saat sonra eşim alıyor yine heveslenip kıyamet koparıyor,
o zaman yatak odamıza gidip hiçkıra hıçkıra 10 dk ağladığımı bilirim,
benim kocam baba olamadı,başkasının bebeklerini sevmeye çalışıyor,o ne zaman baba olucak Allahım diye kahrolmuştum..
İnşallah senin de olacak canım,inan buna,gönülden inan..
hahahahayyy çok çok tebrik ederim,ne sevinmişsindir maşallahhh,
seni de eşinizi ve ailenizi de kutlarım canım,hayırlı sağlıklı bir hamilelik ve doğum dilerim,
hamileleğinde de Serdar Beyle mi devam edeceksin,karar verdin mi?
arkadaşım aşağıda ayrıntılı cevap vermiş,aynen katılıyorum,
hem sadece olumsuz anlamda düşünme bunu,illa kötü bişey çıkacak değil,
kalp damar akışlarından böbreklerine,çene yapısına kadar herşeyi ayrıntılı müşahade ediyorlar..
ben daha hamile değildim,bir aile dostumuz bize misafirliğe gelmişti,bir bebekleri vardı,bunu hiç unutamam,
bebek doğduğunda ziyaretine gitmiştik,6 aylık kadardı onlar da bize geldiler,
o zaman daha kızlarım yoktu tabi,
eşim kucağına alıyor,bebek nasıl ağlıyor,eşim de hevesli,sevmmek dokunmak istiyor,bebek nasıl ağlıyor,
babasına gidiyor susuyor,yarım saat sonra eşim alıyor yine heveslenip kıyamet koparıyor,
o zaman yatak odamıza gidip hiçkıra hıçkıra 10 dk ağladığımı bilirim,
benim kocam baba olamadı,başkasının bebeklerini sevmeye çalışıyor,o ne zaman baba olucak Allahım diye kahrolmuştum..
İnşallah senin de olacak canım,inan buna,gönülden inan..
merhabalar hamile olanlara gözünüz aydın rabbim sonuna kadar hayırlısıyla ve sağlıkla gitmeyi nasip etsin. sağlıklı bebeişlerinizi kucağınıza alırsınız inş.
bende serdar beyin hastasıyım ilk tüp bebek denemem başarız oldu şimdi dondurulmuşlarımla denicem bugün gidiyorum reglimin 3. günü bakalım inşşş bu sürecin sonunda pozitifi görürüm ve bebeişimi kucağıma alırım.
merhabalar hamile olanlara gözünüz aydın rabbim sonuna kadar hayırlısıyla ve sağlıkla gitmeyi nasip etsin. sağlıklı bebeişlerinizi kucağınıza alırsınız inş.
bende serdar beyin hastasıyım ilk tüp bebek denemem başarız oldu şimdi dondurulmuşlarımla denicem bugün gidiyorum reglimin 3. günü bakalım inşşş bu sürecin sonunda pozitifi görürüm ve bebeişimi kucağıma alırım.
napıyorsun mikicim gittin mi kontrole gördün mü bebişini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?