Tüp Bebek Merkezleri İstanbul Cerrahi Hastanesi

ayyy inşallah canım benim hayırlısı bakalım eşime bile sölemedim, açıkçası bende rahatladım biraz yarın bakalım neler olacak haberlerimi bekleyin :) bende öpüyorum seni

ne güzel inş hamilesindir canım yarın güzel heber alırsında bize yazrsın inş

ya kızlar kafayı yemek üzereyim bugün 2 tane hastaneye gittim kan verdim. ikisininde de bakım yapılıyomuş sonuçları henüz vermediler arıyorum 2 saat sonra arıyorum 1 saat sonra off zaman geçmiyor beni buldu bakım çalışmaları yaa neyse artık geç olsun temiz olsun diyorum ve halen bekliyorum..

kızlar tam yukardayı yazıyı yazdım telefonum çaldı hastaneden aradılar değer 143.3 çıktı yani hamileyimmm :))) çok mutluyum desteklerinizden dolayı da çok teşekkür ederim. Yüce Rabbim isteyen herkese ama herkese bu duyguyu yaşatsın inşallahh öpüyorum sizleriii :))

canım benimya senden bu haberi bekliyordum ya ne güzel birşey gözün aydın cici anne inş bebeğin sana sımsıkı sarılır ve bebeişin karnında büyür kocaman bir göbişin olur ve 9 ay sonra bebeşin doğar burdan yazarsın hep birlikte seviniriz allaha emanat olsun sen ve yavrun

yupiiiiii ben biliyordum demekten pek hoşlanmıyorum ama biliyordum işte süper bir haber şimdi dört gözle kese ve kalp atışını görmek için bekleyeceksin serdar beye haber verdin mi muhtemelen seni iki hafta sonra kontrole çağıracak tekrar tebrik ederim arkadaşım allah sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip etsin öpüyorum seni

çok saol canım benim darısı inşallah ama inşallah senin başına öpüyorum kocaman :)

hahahahayyy çok çok tebrik ederim,ne sevinmişsindir maşallahhh,
seni de eşinizi ve ailenizi de kutlarım canım,hayırlı sağlıklı bir hamilelik ve doğum dilerim,
hamileleğinde de Serdar Beyle mi devam edeceksin,karar verdin mi?
arkadaşım aşağıda ayrıntılı cevap vermiş,aynen katılıyorum,
hem sadece olumsuz anlamda düşünme bunu,illa kötü bişey çıkacak değil,
kalp damar akışlarından böbreklerine,çene yapısına kadar herşeyi ayrıntılı müşahade ediyorlar..

sağol canım rabbim tamamına erdirsin çok güzel rabbim inş hayırla banada yaşatır
ben daha hamile değildim,bir aile dostumuz bize misafirliğe gelmişti,bir bebekleri vardı,bunu hiç unutamam,
bebek doğduğunda ziyaretine gitmiştik,6 aylık kadardı onlar da bize geldiler,
o zaman daha kızlarım yoktu tabi,
eşim kucağına alıyor,bebek nasıl ağlıyor,eşim de hevesli,sevmmek dokunmak istiyor,bebek nasıl ağlıyor,
babasına gidiyor susuyor,yarım saat sonra eşim alıyor yine heveslenip kıyamet koparıyor,
o zaman yatak odamıza gidip hiçkıra hıçkıra 10 dk ağladığımı bilirim,
benim kocam baba olamadı,başkasının bebeklerini sevmeye çalışıyor,o ne zaman baba olucak Allahım diye kahrolmuştum..

İnşallah senin de olacak canım,inan buna,gönülden inan..

teşekkür ederim arkadaşım zaten buradan güzel haberler duydukça çok daha mutlu oluyorum benim eşimde benim yeğenlerimi çok sever ve kendi çocuğuymuş gibi resim çekip facede profil resmi yapmıştı. eşimle evlendik 3 ay sonra ben hemen çocuk istemedim 3 ay geçti eşim çocuk istedi ama 6 ay oldu olmadı sonra durumu öğrendik çapaya özel hastanelerde ürolojiye çok gittik doktorun bir tanesi boşuna paranızı harcamayın demişti ogün iyice yıkılmıştık o sözden sonra bir daha dr gitmedik ve hiç tüp bebek doktorlarına gidemiyordum serdar beyi tanıyana kadar işte ozaman güvendik ve tedaviye başladık

çooook teşekkür ederim evet çok sevindik halen inanamıyorum :) evet serdar beye devam etmeyi düşünüyorum çünkü herşeyimi o biliyo başka bi dr'a sıfırdan başlamak gözümde büyüyor açıkçası :)

nerdesiniz hamile arkadaşlar göremiyorum kayıplardasınız ne yaptınız durumlar nasıl bebekçikler nasıl yazın bana ben sizi takipteyim

merhabalar hamile olanlara gözünüz aydın rabbim sonuna kadar hayırlısıyla ve sağlıkla gitmeyi nasip etsin. sağlıklı bebeişlerinizi kucağınıza alırsınız inş.
bende serdar beyin hastasıyım ilk tüp bebek denemem başarız oldu şimdi dondurulmuşlarımla denicem bugün gidiyorum reglimin 3. günü bakalım inşşş bu sürecin sonunda pozitifi görürüm ve bebeişimi kucağıma alırım.

Selam canım inşallah pozitifi görürsün Serdar bey çok başarılı bir doktor eminim onunla yüzün gülecek sadece biraz sabır...

hoş geldin arkadaşım inş bu defa hayırla bebeğin sımsıkı sana sarılır canım sizin sebep neydi sizdemiydi eşinizdemiydi yazarsan birbiirmizi bilgilendirmiş olur birbirimize umut oluruz aşama aşama yzın olurmu

canım hayırlı olsun inşallah,
ben de ilk denemem de olumsuz sonuç alıp dondurulmuşlarla deneyerek kızlarımı kucağıma almıştım,
dondurulmuşlar zayıf,tutunmuyor falan diye söylentiler olur,yok öyle bişey,kafana takma hiç,besmeleyle yeniden dene inşallah bu sefer olacak,inan buna,
Hayırlı haberlerini takip edeceğim canım..

canım hayırlı olsun inşallah,
ben de ilk denemem de olumsuz sonuç alıp dondurulmuşlarla deneyerek kızlarımı kucağıma almıştım,
dondurulmuşlar zayıf,tutunmuyor falan diye söylentiler olur,yok öyle bişey,kafana takma hiç,besmeleyle yeniden dene inşallah bu sefer olacak,inan buna,
Hayırlı haberlerini takip edeceğim canım..

napıyorsun mikicim gittin mi kontrole gördün mü bebişini

canlarııım :) evet kontrolüme gittim geçtiğimiz p.tesiydi kalp atışını gördük pıt pıt atıyodu :)) henüz sesini duyamadık o da bi dahaki sefere inşallah :) malesef iğnelere devam seninle aynı gidiyoruz zaten sana ne dediyse bana da o sen napıyosun nasıl gidiyor? büyüdü mü karnın? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…