- Konu Sahibi ___burcu___
-
Arkadaşlar mrblar :) ben il tüp bebek tedavimi 2 ay önce zeynep kamil hastanesinde yptırdım ve sonuç olumsuz oldu. 2 aydır tüp bebek hastanelerine merkezlerine bakıyorum araştırıyorum ama her hastane ve merkez başarılı oldukları hakkında bilgiler veriyorlar sitelerinde.. Bende eğer bu sorunumu paylaşırsam yardımcı olabileceğinizi düşündüm :))
MEMORİALİ kesinlikle önermiyorum benim eşimde şiddetli sperm azlığı var diye orayı tercih ettim ımsı yöntemi yapıorlar diye ama malesef iki denememizde olumsuz oldu ilk basta benden rahim filmi istemediler ikinci denememdede istemediler ve eşimden bir sefer bile sperm alıp bakmadılar benim elimdeki testlerle yetindiler 6 ay süreyle tedavi gördüm orda önce kısa protokol bu sefer olmadı diye uzun protokol uygulandı deneme tahtasıyız ya ben su anda ismi duyulmadık bir yere gidiyorum valla kusura bakmasınlar ama artık onlara inanmıyorum yoksa ımsı yööntemi yok falan filan belki nasip değilidr ama bana sonucu söylesinler o zaman madem bu kadar yöntemleri süperse biz zorlu yollardan geciyoruz yasadıklarımız hicte kolay değil yanlıslıklar var ortada allahım bir daha bize yasatmasın allahım herseyin hayırlısını ve hayırlı yer versin
amerikan hastanesi bülent urmanı tavsiye ederim.daha önce çok iyi diye bilenen merkezlerde başarısız denemelerim oldu 3 kez sonunda yaptıgım araştırmalardan en iyi labaratuvarın amerikan hastanesinde oldugunu ögrendim 4.deneme 5 aylık hamileyim
daha önce medikal parkta denedim negatifti.. son denemem Bahçeçi umut tüp bebek süleyman tosunda oldu çok memnun kaldım .. her muayenemde o vardı. sorularımı sabırla cevapladı bana istediğim vakti ayırdı . ilgisiz di filan diyenleri hayretle okuyorum... denemm olumluydu fakat düşük yaptım. dondurulmuşlarda yine orda denicem çok memnunum tavsiye ederim.. merkez deneyimli ve donanımlı. bol şans
geçmiş olsun arkadaşım,bende çok yeniyim daha 4+6 çok korkuyorum düşük olucak diye,kaçıncı haftanda oldu düşük,kaçıncı gün embriyosuydu?benimde var 3 tane dondurulmuşum..inşallah 2bebeğime kısmat olur onları kullanmak ALLAH YARDIMCIN OLSUN..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?