- Konu Sahibi ___burcu___
-
ilk mikro denemem istanbul tüp bebek merkezinde taksim de oldu, doktorum Aret Kamar.. kimyasal gebelik oluştu maalesef ama ben cok memnunum merkezden ikinci tedavimi de yaz sonu gibi aynı merkezde düşünüyorum. eger sakin bir yer arıyorsan hayal kırıklığına uğrarsın çünkü çok kalabalık ama doktor ve personel dahil nasıl hafızaları varsa ilk günden itiberen ismimle hitap ettiler. para odaklı değiller kesinlikle, raporlu olduğum için mi bilmem ama tranfere kadar beş kuruş para vermedik. heralde almayacaklar diye düşünürken transfer öncesi fark ücretini ödedik. ilaçlarım son anda yetmedi ve yeni ilaç aldırmadılar, diğer müşterilerin bağışladığı ilaçlardan toplaya toplaya bana gerekli dozu temin ettiler. bence çok farklı bir merkez, bir görüşün derim
canım 1 sene önceki kendimi gördüm sende. ben de yana yana hastane aramıştım malesef yalnış bi seçimle yeditepe hastanesini seçtim ve cem bey e yersiz bi ameliyet oldum.bir çok hastaneyle görüştüm buna en ünlülerinden en duyulmamışlarıda dahil.hepsine muayene oldum.
sana tavsiyem kadiköy şifa dr.engin enginsuyla muhakkak görüş derim.
başarı oranları çok yüksek ve sana olumsuz bişeyi söylemekten de çekinmiyorlar.tedavi aşamanı kesin olarak biliyorsun.çok ilgililer ayrıca işin psikolojik yönünede önem veriyorlar.mutlu bir süreç geçirmeni önemsiyorlar.karşılamadaki görevliden doktoruna kadar herkes seni tanıyıp ilgi gösteriyor.
ben ilk denememde hamile kaldım.engin beye de birgül hanıma da minnettarım.kafama takılan herşeyi arayıp rahatça sorabildim.Hatta bi çok şeyi ben sormadan defalarca bıkmadan anlattılar.
para avcısı kesip biçmeye meraklı doktorlardan uzak dur.Sana zaman ayıran ve seni önemseyen bir merkez seç derim.
Öncelikle herkeze bu zorlu yolculukta Allahın yardımıyla kolaylıklar diliyorum..
Bu is sans biraz ama merkezin de cok onemi var. Ben ilk denememi Acibadem Maslakta yaptirdim. Doktorum Tansu Kucuk'tu. Cok iyi kalitede embriyom olmasina ragmen negatif sonuc aldim. Doktorum iyiydi hastanenin laboratuvari hersey cok iyiydi ama iste sans. Ikinci denememde Bahceciyi dusunuyorum. Sonucta adamlar sadece bu isle ugrasiyorlar ve daha da uzmanlasmislar. Ustelik aile hekiminin sizi bastan asagi incelemesi de cok iyi. Gebeligi engelleyen faktorleri once eliyorlar.
arkadaşlar kafam iyice karıştı hepiniz faklı şey söylüyosunuz memorialı,istanbul tüp bebek merkezini bazıları begenirken bazılarıda yerın dibine sokuyor ne yapıcagımı şaşırdım üçüncü denemeyi yaptırıcam ama siteyi gezip yorumları okudukça iyice karasızlaşıyorum nerde yaptırıcam bilemiyorum lütfen yardımcı olun en iyisini bilmem lazım çoğu merkezler umut taciri olmuşlar ticarete dökmüşler bu işi gerçekten işini iyi yapan merkez bulmam lazım lütfen arkadaşlar bana yardımcı olun((
Memorial,Umut,Bahçeci,ASM,Brüksel ile görüşme yapıp,içinize sineni tercih etmenizi öneririm.Allah hepimizin yardımcısı olsun,yüzümüzü güldürsün inşallah.
arkadaşlar kafam iyice karıştı hepiniz faklı şey söylüyosunuz memorialı,istanbul tüp bebek merkezini bazıları begenirken bazılarıda yerın dibine sokuyor ne yapıcagımı şaşırdım üçüncü denemeyi yaptırıcam ama siteyi gezip yorumları okudukça iyice karasızlaşıyorum nerde yaptırıcam bilemiyorum lütfen yardımcı olun en iyisini bilmem lazım çoğu merkezler umut taciri olmuşlar ticarete dökmüşler bu işi gerçekten işini iyi yapan merkez bulmam lazım lütfen arkadaşlar bana yardımcı olun((
katılıyorum. bence de hepsi ile görüşün ondan sonra karar verin. herkesin elektriği farklıdır. bugün benim çok iyi dediğim bir doktora başkası iyi demeyebilir. birde doktoruna istediğin zaman ulaşabilmeli ve aklındakileri rahat sormalısın. çünkü bu öyle bir dönem ki; en rahat insan bile vesvese yapıp kafasından binlerce acaba ile başlayan sorular geçiyor.
bende 4 doktor dolaşmış ondan sonra karar vermiştim.
Bende Aret bey'de hamile kalanlardanım. Evet çok kalabalık bir merkez ama kalabalık olması beni korkutmadı çünkü sonuçlar iyi olmassa zaten bu kadar insan neden gelsin diye düşünüyorum. Türkiye'nin her yerinden gelenler var hatta yurtdışından bile. Tüm tedavim boyunca inanılmaz ilgili bir ekip var ve tabi doktorum mükemmeldi. Aret bey çok iyi bir doktor olmasının dışında çokkk iyi bir insan. Mutlaka görüşmenizi öneriyorum. Ayrıca tedavi boyunca ücretsiz psikolog desteğide alabiliyorsunuz.
Allah bu işle uğraşan herkesin yardımcısı olsun.
Bende Aret bey'de hamile kalanlardanım. Evet çok kalabalık bir merkez ama kalabalık olması beni korkutmadı çünkü sonuçlar iyi olmassa zaten bu kadar insan neden gelsin diye düşünüyorum. Türkiye'nin her yerinden gelenler var hatta yurtdışından bile. Tüm tedavim boyunca inanılmaz ilgili bir ekip var ve tabi doktorum mükemmeldi. Aret bey çok iyi bir doktor olmasının dışında çokkk iyi bir insan. Mutlaka görüşmenizi öneriyorum. Ayrıca tedavi boyunca ücretsiz psikolog desteğide alabiliyorsunuz.
Allah bu işle uğraşan herkesin yardımcısı olsun.
Bende merkez ariyorum zor bi hastayim sorunlarim fazla gercekten herkese ayni tedavi degilde kisiye gore yol cizen bi yer ariyorum
Cnm bende orda basliyorum tedaviye hafta adetle beraber ins doktoru ilgiyi cok bilmem ama laburatuvarlari iyiymis erkek sorunulu olxugumuz icin bu bize oraya yonlendirdi ins sizinde bizimde son trdavimiz olurda bu tedaviyle bebislerimizi aliriz kucagimizaBEN MEMORİAL HASTANESİ ŞİŞLİDEKİNE KARAR VERDİM ARKADAŞLAR BAKALIM ADET GÜNÜMÜ BEKLİYORUM İNŞALLAH HAKKIMDA HAYIRLISI OLUR ORADA SEMRA HANIM VARMIŞ SANIRIM BAKALIM GİDİP GÖRÜŞCEZ ÇOK ARAŞTIRDIK İNŞ. BURASI SON OLUR :/
Slm istanbul tüp bebek merkezini ve aret kamar doktor çok iyi tavsiye ederim bende oraya gidiyorum ve ilk denemede hamile kaldım ama gelişmediğimden aldılar ikincisi için yine aret beye gidicem çünkü seni dinliyor ve rahatlatoyorMerhaba ardaslar bende hastane ariyorum ama cok karrsizim mustafa acet tercihim.cok guler yuzlu ilgili bi doktora benziyor ama randevu bulmak cok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?