amin tatlmm :) umarım iyi gider tedavin :):) doktrun kim?
benm tedavm klask tüp bebek değildi tatlm karaciğermde bir skntı var diye ilaçsz tüp bebk tedvisi yaptırdm. tehlikeli benm ilaç filn kullanmam diye. hiç sıkma canını sen raht raht git gel merk etme iyi yer orası :)
amin tatlm :) peki nasl gdiyor tedvin? transfr ne zman, sonç ne zman geleck bunları hep söyle ki bilelm heyecnlanalm ona göre :):):)
Tavii ki dua ediyoruz, umarım sağlıklı ve huzurlu bir tedavi süreci geçirirsiniz :) Benim transferim de bu ayın sonunda yapılacak, hep birlikte seviniriz diye umuyorum :)
bak gzel zamana denk gliyor tatlmm seninkisi :):) bahar da gelmye başldı daha gzel daha ruhlu olur insan bu havalrda :) nasl gdiyor pki memnn msn merkzden?
MERHABA ARKADAŞLAR.ben de erofertille görüştüm. bu ay başalyacağım inallah.dr emre bey var eurofertilde .bu doktor hakkında bilgisi olan var mı?Allah hepimizin yardımcısı olsun
cumartesi yumurta taplama günüm. dualarınızı bekliyorum:)))
Allah yardımcın olsun canımmm inşallah herşey yolunda giderrrryaş kaç bu arada
canım selammm
bende Allah izin verırse euroferlite ye gıdecem ve banada Emre bey ıcın randevu ayarlamıslarr nasıll gıttınmıı senn cok merak ettımm
canım yaaa sen baya bir ilerlemissinn yumurta toplama işi nasıll acılımı uyutuyorlarmııı canımm yaa:26:
çok teşekkür ederim cnm. yaş 29 yolun yarısına az kaldı:) sende tedavi görenlerden misin cnm?
selam cnm. emre bey çok iyi bir insan.kibar anlayışlı . ben çok memnunum.iyi bir dinleyici ve motive eden bir doktor. ben de çok tereddüt ettim. ama iyiki doktorum emre bey olmuş diyorum.Allah senin de yardımcın olsun.bu arada senin yaş kaç arkadaşım?
arkadaşım yumurta toplamada uyutuyorlar.ama transferde uyutmuyorlarmış.ama ben transferdede anestezi istedim.bakalım hayırlısı inşallah.Korkacak bir şey yok tur diye umut ediyorum.:)
canım bende kadın dogum dr nu gıttım..doktor tavsıye ettı eurofertile onerdı. ve benı aradılar dr.emre beye randev ayarladılar.hayırlısı bakalımmm.
ayy süper yaa memnunsun demek..bende bir arastırım dedım fazla bısey bulamadımmm..bır tek emre beye gıden sensınn sanırım burda bende bakalım yarın Emre beyle gorusmem varr.bakaalım neler olucak.. benım yasımda 30 canım.
musaitsen canım bana bır anlat yaa en bastann çok makbule geçerrrr..nasıl bır tedavı uyguluyor..ne kadar maliyet tuttuu..tam odedıgın veya odeyeceğinn canım hee bu arada ınsallah transferde anestezı ıle olma ıhtımalı olsa super olur bende bıraz tırsıyorummm bakalım sen benden bır adım ondesınn bana anlat lütfennnn
canım bende kadın dogum dr nu gıttım..doktor tavsıye ettı eurofertile onerdı. ve benı aradılar dr.emre beye randev ayarladılar.hayırlısı bakalımmm.
ayy süper yaa memnunsun demek..bende bir arastırım dedım fazla bısey bulamadımmm..bır tek emre beye gıden sensınn sanırım burda bende bakalım yarın Emre beyle gorusmem varr.bakaalım neler olucak.. benım yasımda 30 canım.
musaitsen canım bana bır anlat yaa en bastann çok makbule geçerrrr..nasıl bır tedavı uyguluyor..ne kadar maliyet tuttuu..tam odedıgın veya odeyeceğinn canım hee bu arada ınsallah transferde anestezı ıle olma ıhtımalı olsa super olur bende bıraz tırsıyorummm bakalım sen benden bır adım ondesınn bana anlat lütfennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?