Hayırlı olsun umarım bebeğine kavuşursun benim doktorum alev hanım bende Mayıs ta dondurulmuş denicem
Cnm bir kez tüp bebek denedim Mart ayında olmadı şimdi döndürülmüştü denicezCanım saol allah razı olsun, bakalım nasıl geççek napcaz bilmiyorum ..kaçıncı denemen olucak ?:44:
Cnm bir kez tüp bebek denedim Mart ayında olmadı şimdi döndürülmüştü denicez
allah hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah, haqngi merkez dicem demkten vazgeçeyimmi acaba:44: hani topic istanbul eurofertilhangi doktorla devam ediyorsun şekerim
herkese selam toğiğe gelen varsa eğer bende eurofertil istanbulda başladım tedavime , bugün son günüm yarın transferim var. doktorum Emre Bey, 8 adet yumurtadan 5 tanesi döllendi sonuç 15 gün sonra
Allahım hepimize hayırlısını nasip etsin inşalllahhhhh
cnm bu arada sorunun neydi senin birde kaçıngün transferi olacak
negatif olmanı hiç beğenmedim
bak bunu tamamaen aklından çıkart olur mu. Ben başladım başlayalı herşeye pozitif bakmaya çaba sarfediyorum Allahım inşallah görürü diyorum görüyro ama ol derse olacak bunu biliyorum.. sakın olumsuz düşünme. Benim sorunum eşimden kaynaklanıyor spremleri çok azdı sayıyla sayılıyor yani ama ben onu besledim sevdim veolumlu halimi hep ona yansıttım hiç olumsuz düşünmesine sebebeyet vermedim , herşey güzel olmalı ve olacak dedim oldu.. Şimdi sıra büyük günde.. çarşamba opu oldum cumartesi transefr.. yani 4. gün transeferi olacak..bugün sabah embriyolog ile görüştüm tekrar durumlarını öğrenmek için çok iyi geliştiler o yüzden içiniz rahat olsun sorunsuz dediler rahatsız etmemek için şimdi bakamam ama akşam kontrolleri var sabahlayein size açıklayacaklardır herşeyi dedielr. Ben onlara inandım onlar bana.. Şimdi yavrularım annelerini bekliyo. Ben onlara yer açtım rabbimde bana dualarıyla yer açtı buna inanıyorum. nolur inan buna olumsuz olma ASLA
Cnm ne güzel yazmışsın teşekkür ederim desteğin için çok üzüldüm çok ağladım ama nasip değilmiş inşallah dondurulmuşlarla yüzüm güler.. İnşallah herşey yolunda gider cnm bebeğin sıkıca tutunur sana transfer işleminden sakın korkma çok basit girmenle çıkman bir oluyor ağrıda yok sadece rahat olmaya çalış Allah yardımcın olsun cnm burdan yazışmaya devam edelim :)
bu işi halledicez bak gör biz isteyelim yeter :13: özel mesaj yazabiliyorsan eğer mail adresimi vereyim eğer burdan ulaşamazsan ordan ulaş bana bende sana tabiki.. bu arada var mı yakınlrda merkeze ziyaretin ? karşılaşırmyız acaba
İnşallah halledicez cnm çok istiyorum :) ben Mayıs 3de muhtemel regli tarihim 4mayısta gidebilirim sen o ara transferin yapılmış ve bebeğini bekliyor olursun :)
Cnm merak etme herşey yolunda gidecek inşallah erkek inferlitesinde daha kolay hamile kalınıyor bende pko olduğundan biraz daha zorlaşıyor durum daha öncedende bir kürtajım var kendiliğimden hamile kaldım ancak gelişmediğinden kürtaj olmak zorunda kaldım ben devamlı bakıyorum siteye cnm birbirimize gelişmelerden haber veririz :)allahın izniyle evet eğer o güne kadar bir problem olmadan devam edersem inşallah bekliyor olurum.. lütfen kopma
Gunaydin canim
Bugun saat 13:30da bebeklerimi almaya gidiyirummmmm naasilsinn ne var ne yok
İnşallah bebeklerini kucağına aldığın günüde görürsün. Allah hayırlısını versin.
Cnm bir kez tüp bebek denedim Mart ayında olmadı şimdi döndürülmüştü denicez
kızlar dktor emre nin de tdavi ettiği br arkdşım var o da çk memnunmuş açıkcası ondan. mutlu sonçlar alanlar olursa paylaşn bizimle de :):):)
Gunaydin canim
Bugun saat 13:30da bebeklerimi almaya gidiyirummmmm naasilsinn ne var ne yok
Bence de ümitsizliğe kapılma. Dondurulmuşlarının olması da güzel. Hayırlısıyla bu sefer olur inşallah. Kaçıncı gün embriyolarıydı. Transferden sonra hangi ilaçları kullandın.
Ben de alev hanıma gidiyorum ama transfer zamanımda yoktu, yapamadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?